Hot Knot Summer Robe ❤️ Blutsgeschwister

Jaaaaa yes!!!!! Echt ik ben zooooo blij dat ik deze jurk dit weekend aankan! En dan niet met een lange legging en een vestje… nee gewoon lekker zo! De derde lichting van Blutsgeschwister ligt inmiddels alweer 2 weken in de winkel. Ik was natuurlijk al gelijk aan het uitpluizen wat bij mij zou passen. In deze derde lichting ´Sea of Love´ zitten wat mij betreft de mooiste printjes en kleuren, maar wat blijft het persoonlijk he 😊.

De jurk die ik vandaag laat zien is er -uiteraard- ook weer in andere kleuren/printjes, dus mocht je niet zo gecharmeerd zijn van deze print dan zijn er zeker nog andere opties.

De print waar ik voor koos heet ‘Hippie Zig Zag’. De kleuren die in de jurk zitten zijn wit, groen, paars, oranje en roze. Toen ik de jurk in het echt zag bij SoMuch Fashion in Heerenveen, viel het me gelijk op dat de kleuren nog veel meer spreken in het echt dan op een plaatje en het patroon is een keer wat anders dan met bloemen (wat ik overigens ook mooi vind hoor 😊).

Wat ik zo fijn vind aan deze jurk is dat ze ontzettend fijn draagt. De jurk bestaat uit 48% katoen, 48% Modal en 4% elasthaan. Vanaf de taille loopt de jurk uit.

Jullie hebben het vast al wel gezien he, dat de jurk een v-hals heeft, maar niet zomaar een v-hals er zit een soort van knoop ingedraaid wat een onwijs leuk effect geeft.

Ik draag de jurk in maat xl met mijn maat 44. 9 van de 10 keer draag ik van Blutsgeschwister maat xl. Van oksel tot oksel meet de jurk 47 cm, de taille meet 40 cm en de lengte van de jurk is 1.01 cm.

Waar is echt onwijs, super enthousiast over ben is dat Blutsgeschwister nu ook driekwart leggings heeft MET print! Jullie weten misschien wel dat ik nogal van de print leggings van Blutsgeschwister hou, maar echt… in de zomer was het behelpen met een roze en een groene driekwart legging. En nu eindelijk… zijn ze daar de ‘Happy Capri Legs’ en ‘Snorkel the Bay Legs’.

En dan ook nog in te gekke printjes en kleurencombinaties. Ik heb er dan ook gelijk maar 3 besteld, dan kan ik die mooi gaan afwisselen in de zomer. Ik draag ook van de leggings maat xl.

Je kunt kiezen uit 5 verschillende printjes. Ik koos voor ‘Ice Ice Baby’, ‘Loona Luna’ en ook hiervan heb ik de ‘Hippie Zig Zag’ print genomen. De 2 andere printjes die ik niet gekozen heb heten ‘Under the Sea’ En ‘Beach bar’.

Ik heb even iets nieuws geprobeerd, ik heb namelijk een nieuwe telefoon en ontdekte dat je een kort filmpje met muziek kan maken 🤗. Bewegend beeld is ook wel erg leuk bij deze jurk, omdat je er zo mee kunt zwieren: check it out😊.

Vandaag, 19 april, is er een challenge op een Facebook groep: een kledingstuk met daarbij een item wat erbij past. Dit bracht me op het volgende idee 🤣.

Bij SoMuch kocht ik niet alleen de prachtige jurk, maar ook dit te leuk shirt ‘Hooray and up’ met de ijsjes erop 😋. Dit shirtje is er in dezelfde printjes als de jurk. Ook dit shirt draag ik in maat xl en is van oksel tot oksel 47 cm.

Zijn jullie al klaar voor het mooie weer? Ik heb nog veel meer te laten zien hoor, dusseh mocht je nog keuzestress hebben 😉. Geniet van het mooie weer en fijne paasdagen ❤️.

Veel liefs van Joyce

De jurk is verkrijgbaar in maat xs t/m 2xl en kost 89,95

Het shirt is verkrijgbaar in maat xs t/m 2xl en kost 39,95

Een legging is verkrijgbaar in maat xs t/m xl en kost 29,95

15 Comments

  1. Leuk Joyce! Wat een te gekke zomerse kleuren ook, en hoe jij het combineert, knalt, ondanks de zachte zoete kleurtjes, het toch. Super leuk!
    En je filmpje ook, een volleerd model.
    Jij en je man en kids ook een fijn paasweekend gewenst, lekker genieten! 💕

    Geliked door 1 persoon

  2. Hoi Joyce wat een vrolijke en kleurrijke combinaties. Je verrast met steeds maar je doet het gewoon en het staat je prachtig. Dank je wel voor je inspirerende blogs en ootd ‘s.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s