Love, Peace & Joy

Vorige week plaatste ik de blog over het fantastische Over The Top jurkje van Tante Betsy. Ik vertelde al dat ik deze bij Love, Peace & Joy had besteld. Graag laat ik Ellen aan het woord, want zij kan als de beste vertellen over haar Love, Peace & Joy.

Over het algemeen koop ik mijn kleding het liefst in stenen winkels, maar soms hebben die niet wat ik zoek of niet de juiste maat meer. Ik vind het dan leuk om te kijken bij webshops en daar ook een blog aan te wijden. Ik had al een tijdje de hoop om iets bij Love, Peace & Joy te kunnen bestellen, omdat ik de foto’s en de blogs altijd top vind EN wat ik echt het aller tofste vind, is dat er een super uitgebreide matentabel bij staat. Alles wordt per maat keurig opgemeten en zo is de kans op een miskoop heel klein. Én zijn zijn er een te gekke merken te koop!

“Love, Peace & Joy is begonnen in 2011. Eerst nog met kinderkleding van diverse Scandinavische merken. Net zo kleurrijk en vrolijk als het huidige aanbod, maar dan in wat kleinere maatjes. Later kwam daar stap voor stap wat dameskleding bij. Sinds anderhalf jaar richt deze online boetiek zich volledig op de damestak.”

De shop wordt gerund door Ellen. “De inkoop, marketing, administratie en het contact met mijn klanten; ik vind dat allemaal even leuk. Daarnaast kan ik bouwen op een geweldig en veelzijdig team op het gebied van fotografie, styling en bloggen. Door middel van ons Inspiratie Magazine (blog), lookbook en social media proberen we op een heel eigen wijze te inspireren. Niet met perfecte modellen in perfecte maatjes, maar met vrouwen zoals jij en ik in alle ‘soorten en maten’.”

Ellen 😊

Bij Love, Peace & Joy is persoonlijke aandacht / service het allerbelangrijkste. “Al vanaf het begin staat dat het hoogst in het vaandel. Áls ik al een webshop zou beginnen, wilde ik wel het verschil gaan maken. Al brainstormend over een naam was het eigenlijk ineens daar; Love, Peace & Joy moest het worden! Het voelde meteen goed. Een beetje hippie-achtig; het gaf mij een gevoel van vrijheid blijheid (wat ook nog eens paste bij de ‘fase’ waarin ik toen zat, net gestart als zelfstandig ondernemer). Het ‘Love, Peace & Joy gevoel’ moest de rode draad gaan worden. En tot op de dag van vandaag komt het dan ook terug in alle mogelijke facetten; van de artikelen die je terugvindt in de shop tot het contact met mijn klanten.”

Samengevat staat het voor persoonlijke service (met liefde en aandacht worden de pakketjes ingepakt en geen vraag is te veel), een verantwoorde collectie en bedrijfsvoering (eerlijk en goed voor iedereen daar omheen) en vooral ook heel veel plezier. “Die drie woorden zeggen precies waar ik mee bezig ben en wat ik wil ‘geven’.”

“Inmiddels heeft Love, Peace & Joy best een aardig merkenpalet. Van de echte retro merken als 4funkyflavours, Who’s That Girl, Mademoiselle YéYé en accessoires van Huisteil tot de uitbundige en kleurrijke collecties van Blutsgeschwister en Tante Betsy. Love, Peace & Joy heeft ook een groot aanbod softshell (en straks weer winter-)jassen van Danefae. Daarnaast IEZ, Zilch, ATO Berlin en Bakery Ladies en de duurzamere merken als Froy & Dind, Tranquillo en ARMEDANGELS.”

“Een vraag die mij veel gesteld word is wat er nu zo leuk is aan het hebben van een webshop. Eigenlijk is er maar weinig dat ik niet leuk vind. Ik word op heel veel vlakken uitgedaagd en ik vind de vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap erg fijn. Maar uiteindelijk is mijn dag altijd goed als ik leuke reacties krijg, wanneer ik iemand heb kunnen helpen of als iemand heel blij is met haar bestelling en me bijvoorbeeld een mooie foto stuurt. Daar doe ik het voor!”

Super bedankt voor je verhaal Ellen! Erg leuk om jouw verhaal te lezen ❤️. En zo lief dat je me Love, Peace & Joy snoepjes stuurde! Zo uniek, bijna te jammer om op te eten, maar het potje is al bijna leeg 🙈🤣 jammie 😋.

Veel liefs van Joyce

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s