Hoge Noorden uitje

Het Hoge Noorden, daar ging mijn reis gister naartoe. Er werd een uitje georganiseerd door een jurkenzusje. Eerst een high tea bij de Theefabriek in Houwerzijl en daarna op naar Kloffieleut in Leens om kleding te passen 🤗.

Voorafgaand aan het uitje konden we al overleggen in de messenger groep die speciaal was aangemaakt. Ik mocht vanaf het station meerijden met jurkenzusje Tjaaktje. Dat was al een gezellig gebeuren! In Houwerzijl aangekomen zaten heel wat jurkenzusjes ons al op te wachten.

We zaten in een gezellige ruimte en we kregen een heerlijke high tea voorgeschoteld.

Wat heerlijk relaxed was het toch! We hebben daar gewoon ruim 3 uur gezeten en de tijd vloog voorbij!

Tussen de hartige en de zoete gang konden we de Theefabriek nog in. Er is van alles te lezen over thee. Eerlijk gezegd heb ik er weinig van meegekregen, samen kletsen was veel gezelliger 😂.

En uiteraard kon je ook nog van alles kopen wat met thee te maken heeft.

De zoete gang was ook erg lekker 😋.

Daarna op naar Leens, waar Kloffieleut gevestigd is. In een aparte blog zal ik alles vertellen over deze geweldige winkel!

Er was een groot aanbod, we hebben heerlijk kunnen passen en zo fantastisch; we sloten af door midden in de winkel nog even gezellig te zitten met een hapje en drankje.

Bedankt lieve jurkenzusjes voor deze heerlijke dag, ik heb genoten ❤️.

Veel liefs van Joyce

12 Comments

  1. Leuk leuk leuk Joyce!
   Was weer zo gezellig, altijd jammer als het zo snel voorbij gaat 😄 Ook leuk om bij Kloffieleut rond te kijken, daar zal je vast ook een leuke blog over schrijven.

   Geliked door 1 persoon

 1. Goedemorgen, dat ziet er toch echt gezellig uit. Leuk dat er zoveel uitjes worden georganiseerd. Helaas gaat meer dan de helft langs mij. Facebook geeft niet alles weer en ik heb helaas niet altijd de tijd om alles terug te lezen. Geeft niks maar het lijkt mij super om ook eens mee te gaan.
  Gezelligheid en genieten, dat is wat jullie doen.
  Een hele fijne zondag en leuk je verhaal weer te lezen.
  Liefs Charline.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat heb je het allemaal weer leuk samengesteld. En gezellig geschreven. Exact zoals het was, ben nog steeds aan het nagenieten 😘

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s