Sommerhose Goldie, Shirt Sinje & Tencel College Jacket ❤️ Tranquillo

En alweer mag ik jullie een te gekke combi van Tranquillo laten zien. Ik draag niet vaak een broek, maar als we richting de zomer gaan vind ik zo’n luchtig broekje echt super fijn. Zeker als de broek is afgewerkt met een elastieken band, dat zit zo relaxed.

Tranquillo heeft te gekke broeken in de collectie. Ik laat jullie er 2 van zien. De ‘sommerhose Goldie’ is vandaag aan de beurt. Maar hou me in de gaten, want er komt nog een hele bijzondere broek aan!

De broek bestaat uit 95% organic cotton en 5% elasthaan. Ik draag de broek in de print ‘Lotus aquatic’. Ik draag maat l (met mijn maat 44). De band plat gemeten is 40 cm. De broek kost 47,90.

Deze broek is er ook nog in een andere print, namelijk in ‘Waves Poseidon’.

Tranquillo heeft onwijs leuke tops die je kunt dragen bij deze broek. Ik koos voor de top ‘Sinje’. In de kleur ‘navy’. Deze top is gemaakt van 100% organic cotton. Ook hiervan draag ik maat l. Van oksel tot oksel is het 50 cm. De top kost 39,90.

Het leuke is dat onder de watervalhals een andere kleur te zien is. Dit geeft een speels effect.

Ook deze top is nog in andere kleuren verkrijgbaar. In ‘Aquatic’ en ‘Green Turtle’.

Mocht het nog wat te fris zijn heeft Tranquillo een heel leuk jasje van tencel die je erbij kunt dragen.

Weet je nog, tencel, daarover vertelde ik alles in mijn vorige blog.

Het jasje ‘College Jacke Elisa’ heeft een stoere uitstraling. De stof voelt zacht aan. De stof soort heet ‘River’. Ik draag maat 44. Die meet van oksel tot oksel 53 cm. Het jasje kost 69,90.

Dit jasje is er ook nog in de kleur ‘Rumba Red’, die heeft weer een hele andere uitstraling.

Ben jij nieuwsgierig geworden en op zoek naar verkooppunten van Tranquillo? Die kun je hier vinden.

Veel liefs van Joyce

De foto’s heb ik gemaakt in Taman Indonesia

11 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s