Dress Sports Over The Top ❤️ Tante Betsy

Ik was vorig jaar oktober één van de gelukkige die bij Tante op de thee mocht komen. Bij de high tea wel te verstaan! En daar mochten we de collectie voor deze lente/zomer alvast zien!

Ik moet zeggen dat er zoveel was dat ik niet alles onthouden heb wat er allemaal zou komen, maar deze print: ‘Over The Top’ jaaaaa man die is heel erg blijven hangen 😊.

Nu heb ik wel iets met hertjes en dan zo’n mooie achtergrond met prachtige kleuren, love it! De naam van de print is natuurlijk geniaal bedacht!

En daar sta ik dan, in Dierenpark Taman Indonesia (in Kallenkote) , waar ik de foto’s mocht maken. Dit heeft toch wel een sfeertje he 🤗.

Ik zit op verschillende Facebook groepen en daar komt de print nogal eens ter sprake van deze jurk. Soms, in mijn geval dus ook, zit er een rits door een hert of is de print is niet ‘in evenwicht’. Ik had het erover met mijn man. Die relativeerde het nogal. Wil je alle jurken ‘perfect’ hebben blijft er een enorme bult stof over. Daarbij is het zo, dat de print wel klopt. Iedere jurk is uniek!

Bij mij is het zo dat het lijkt of het niet helemaal goed aansluit, maar schijn bedriegt, de rug van het hert loopt van hoog naar laag en de rits zit precies op dat gedeelte. Begrijpen jullie wat ik bedoel?

Maar goed, iedereen maakt die keuze voor zichzelf natuurlijk. Ik word in ieder geval erg blij van deze jurk. De stof bestaat uit 95% katoen en 5% elasthaan.

De stof voelt anders aan dan bijvoorbeeld Dress Sporty Retro Rounds. Het is een wat gladder stofje. Net als de Retro Rounds draag ik deze jurk in maat xl met mijn maat 44. Van oksel tot oksel is het 50 cm en de lengte van de jurk is 1.06 cm.

Ik bestelde de jurk bij Love, Peace & Joy. Ik vind het leuk om jullie wat meer te vertellen over deze mooie webshop, dat doe ik heel graag in een aparte blog, want er valt zoveel te vertellen over Love, Peace & Joy 🤗.

Bij de Dress Sporty Over The Top, is de jurk mooi afgewerkt met een toffe kraag, een bies over de de mouw en aan het eind van de mouw.

Deze jurk is er ook nog in de kleur groen. Hier zie je mijn jurkenzusje Sylvia die de jurk in het groen draagt 😍.

En de print van deze jurk is er nog in een bloesje, een rokje en in 2 andere model jurken, namelijk het ‘Lola’ model en de ‘Ruffle Wrap Dress’. Voor iedereen is er dus wel een model te vinden 😊.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze print vinden of zijn jullie niet zo ‘Over The Top’ zoals Sylvia en ik 😊.

Veel liefs van Joyce

23 Comments

 1. Hay Joyce,

  Leuke blog weer over een te gek jurkje! En wat staat hij je leuk, straalt de zomerse frisheid uit. En de print vind ik helemaal prima op jou jurk, ik zelf heb het rokje in het groen en heb nooit echt zo op de plaats van de herten gelet 🤣🤦🏻‍♀️ Zal ik zo eens gaan doen.
  Geniet van je mooierd Joyce,

  Groetjes Ger da
  En tot zaterdag! 🎉💕🌺

  Geliked door 1 persoon

 2. Hoi, hoi, wat weer een leuk verhaal. Ik vind de print echt leuk en wat staat ie je goed.voor mijzelf zou ik voor de rok gaan. Maar heb nog met niks dat ik denk….deze moet ik hebben. Gek he. Ja die spiekbroekjes.
  Fijne dag he

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuke blog Joyce.
  Ik vind de print Superleuk bij jou en anderen. Maar voor mezelf heb ik we nog niet veel mee. Maar wat niet is kan nog komen. Ik had dat met de aardbei ook en toch heb ik hem gekocht in de uitverkoop en draag hem nu graag.
  Gr saskia

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat een heerlijke foto’s! Ik vind de print ook geweldig, en net als jij vind ik de printverdeling niet zo’n issue. Ik zie het zo: het is een print, geen schilderij wat je op je lijf draagt 😉 Staat je ook weer prachtig hoor!

  Geliked door 1 persoon

 5. De print is inderdaad over de top! Ik had de blauwe Lola besteld en schrok ervan 😂. Gelukkig is de groene wat rustiger. Ik heb nu het Sports model gekozen. Ook ik heb last van doorgeknipte herten 😬. Ik vind de blauwe overigens fantastisch bij jou staan, tot morgen 😘

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s