Vrolijk en eigenwijs Diezijner uitje

Weten jullie het nog van vorig jaar? Toen had ik met een aantal dames een fantastische dag bij Diezijner in Groningen. Ook dit jaar organiseerden Nynke en Ellen weer een uitje in het hoge noorden. Er stond ons veel leuks te wachten…

De pret begon al op de reis naar Diezijner toe. Met een aantal jurkenzusjes hadden we in de trein met elkaar afgesproken. Het is zo apart, maar binnen – zoals we dat hier thuis zeggen – een poep en een scheet waren we in Groningen 😁.

Bij Diezijner aangekomen was het een vrolijk weerzien van elkaar. En gezellig kletsen met wat lekkers bij de thee.

We hebben echt even de tijd genomen om elkaar wat beter te leren kennen, echt heel bijzonder ❤️. Uiteraard storten we ons daarna op de fantastische kleding die Diezijner heeft 🤗.

Er zijn zoveel mooie merken die Diezijner verkoopt! We waren nog lang niet klaar met passen, maar toen stond er al een heerlijke lunch op ons te wachten.

En daarna weer vrolijk door met passen en passen 🤣.

Maar daarna kwam iets super verrassends, dit verzin je niet: hoelahoopen!

Serieus, dit is dus echt een sport in Nederland! En nogmaals serieus: ik vond het geweldig! We hadden trouwens veel bekijks 😂.

Als je nou een keer een leuke workshop wil meemaken, is dit echt een aanrader!

Tussen het passen door mochten we ook nog onze wenkbrauwen laten bij werken.

En daarna… Rapaapaaa daar was Ellen, onze quizzz master, die een hele toffe pop quiz gemaakt had.

We waren onderverdeeld in groepjes, man dat was best pittig hoor! Ik ben echt zo niet goed in dit soort dingen, dus ik was blij met mijn team 👊.

We werden dan ook laatste 🤣 dus geen prijs voor ons. Die was voor de terechte winnaars die een mooie tas met inhoud kregen!

Maar ook de rest werd verwend met een hele mooie tas met inhoud 😍.

Het was een zeer zeer geslaagde dag. Ik heb weer onwijs genoten. Dit uitje was wel extra bijzonder omdat we ook echt gericht nog een workshop hadden. Echt goed bedacht dames van Diezijner!

Onwijs bedankt lieve Nynke en Ellen voor de geweldige organisatie en de gezelligheid ❤️.

Veel liefs van Joyce

16 Comments

 1. Wat een mooi verslag, ik ben zelf niet aan foto’s maken toegekomen. Dan is dit wel extra leuk natuurlijk. En ik ga deze week lekker hoelahoepen. Zo leuk omdat eens met een groep te kunnen doen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Whahaha heerlijk om dat hoelahoepen te zien, vooral dat filmpje met Caro helemaal te gek. Wat zullen jullie een plezier hebben gehad, het genieten spettert van alle foto’s af.
  Wat een feestje is en blijft dit toch zo’n leuke ontmoeting met allemaal jurkenzusjes en wat doen Nienke en Ellen dit leuk. Geniet heerlijk na lieverd. Knuff!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een fleurige gezelligheid! 😊
  Dat hoelahoepen is niet zo makkelijk als je denkt! Een tijdje terug zo’n ding gekocht en dus geprobeerd, maar helaas lukte het mij niet! 😕

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s