SoMuch Shop uitje

Ik ben op de bank geplofd en nu… Nu zit ik heerlijk na te genieten van een onwijs gezellige dag! Ik ben lid van verschillende Facebook groepen en in één daarvan werd een shop uitje georganiseerd naar SoMuch Fashion in Heerenveen. Als je me al wat langer volgt weet je dat SoMuch, na mijn verhuizing (inmiddels alweer 2,5 jaar geleden), de eerste winkel was waar ik terecht kon voor mijn kleurrijke outfits 🤗.

Ik heb al meerdere keren geschreven over SoMuch, maar nog nooit ‘officieel’ op uitje geweest 🙈. Dat gaat er zeker van komen dit jaar! In ieder geval organiseerde Binnie (de eigenaresse van SoMuch) en Jacqueline (beheerster van de Facebook groep) vorige week en gister een shop uitje!

We begonnen in de winkel, die bol staat van de vrolijke kleuren; jurkjes en schoenen ten overvloede. Er zijn ontzettend veel nieuwe collecties binnen van verschillende mooie merken en we konden ons dan ook helemaal uitleven met passen. En… Dat deden we dan ook 😁.

En dat deden we nog meer…

Het leuke is dan dat je denkt, ik ga voor de grap even dat jurkje passen en dat het vervolgens blijkt dat het geweldig staat. Andersom gebeurd trouwens ook 😉.

Heerlijk toch al die stralende koppies 🤗

Ook samen dezelfde jurkjes passen blijft ontzettend leuk 🤗.

We konden er bijna geen genoeg van krijgen, maar langerzamerhand begonnen onze magen wat te rommelen. We liepen naar de overkant waar we een heerlijke high tea hadden.

Wat een lekkers allemaal! En ondertussen gezellig kletsen.

Echt erg, daarna de winkel in om snel nog even de laatste dingetjes te passen 🤣. En met een super leuke tas, met inhoud, terug naar huis.

Mocht je ooit eens de kans krijgen om ook eens mee te gaan naar een shop uitje. Echt niet twijfelen, gewoon doen! Natuurlijk kan het best spannend zijn als je niemand kent, maar het voelt zo vertrouwd met elkaar, die spanning gaat zo weg!

Binnie en Jacqueline onwijs bedankt voor de organisatie, ik heb genoten ❤️.

Veel liefs van Joyce

14 Comments

 1. Wat was het weer een feestje af te gaan van al die geweldig leuke foto’s en de verhalen die ik lees. Hoe kan dat ook anders want shoppen bij Binnie van SoMuch is een feestje. Ze heeft enorm veel keuze en koopt altijd heel breed in. En samen shoppen met jurkenzusjes is zo leuk en gezellig.
  En inderdaad al ken je niemand, er is meteen een klik omdat je dezelfde liefde deelt. Je bent met een stel gelijkgezinde dames en het voelt meteen vertrouwd. Geniet heerlijk na van jullie uitje lieve jurkenzusjes. Dikke knuffels van mij😃😘

  Like

 2. Ha leuk gedaan Joyce👍🏻Het was super om jullie in de winkel te mogen hebben.
  2 zonnige fleurige zondagen. Volgende keer doen we op een avond😉ook leuk.
  Dank je wel voor de leuke dag🙋🏼🌸

  Like

 3. Leuk leuk leuk Joyce, heerlijk nog aan het nagenieten, wat hebben we het naar het zin gehad hè, de tijd vloog voorbij.
  Leuke blog, een feestje om de dag weer zo terug te lezen. 💕😘

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s