Dress Sporty Retro Rounds ❤️ Tante Betsy

Retro dat past wel bij mij! Roze is helemaal mijn kleur, maar hoe weet die lieve Tante dat ik tegenwoordig ook nog sport 😅. Wat een verassing; dit geweldige jurkje zat zomaar in mijn brievenbus 💕. En wat laat ik jullie graag dit super jurkje zien!

Het model van het jurkje is nieuw voor mij. Het valt vrij aansluitend en dat is voor mij best even wennen. Ik paste maat l, maar dat ging hem echt niet worden voor mij, met mijn maat 44. Ik draag maat xl. Die meet van oksel tot oksel bijna 47 cm. De lengte is 1.04 cm.

Toen ik het jurkje aan trok, zat het op sommige gebieden (lees buikje) nog wel wat ‘strakjes’, maar ik heb al van verschillende meiden gehoord dat het jurkje nog wel wat uitloopt bij het dragen. Dus dat heb ik eerst uitgeprobeerd en idd, na een tijdje merkte ik al het verschil.

Ik denk dat het voor veel vrouwen wel een dingetje is; een rolletje hier, een buikje daar. En alhoewel je het op de foto’s niet altijd bij mij kunt zien; hij zit er wel hoor 😉. Dan is zo’n jurkje best even wennen, maar omdat ik merkte dat het jurkje losser begon te zitten voelde ik me er dan ook heel fijn in. En dat is natuurlijk wel belangrijk! En daarbij komt, dat we allemaal mooi zijn zoals we zijn 💕.

Als je het jurkje op een foto ziet op een website, zie je vaak de te gekke print niet goed. Moet je kijken wat een heerlijke retro print 💕.

De mouwen zijn mooi afgewerkt met een rode bies en ook het kraagje is rood. Het jurkje is voorzien van 2 zakjes en een rits.

Het materiaal van de jurk bestaat uit 95% katoen en 5% elastaan. En hou jij nou niet zo van roze, dan is de jurk er in nog 3 andere kleuren: blauw, groen en zwart.

De meesten van jullie weten dat ik van de leggings met een printje ben, kijk nou hoe leuk dat kan bij dit jurkje! En met de Vera Jacket erbij kun je dit jurkje het hele jaar door dragen 🤗.

Ook hebben veel Tante Betsy fans de Sporty Jacket! In de wintercollectie waren deze vestjes ook verkrijgbaar. Alleen de rood met roze variant was binnen no time uitverkocht en die wou ik nou net zo graag hebben 😊. Helaas greep ik toen mis, maar *hoera* in deze collectie zijn de vestjes er weer 😍. Ik bestelde het vestje bij 38 Dresses.

Van de Vera Jacket heb ik maat l. Van de Sporty, maat xl. Als ik vestjes op elkaar leg komen ze precies overeen, alleen de lengte van de Sporty is langer.

En dan nog even een toegift 😂. In de zomer kun je dit jurkje natuurlijk met blote benen dragen, alleen ik heb altijd toch graag iets aan onder een jurkje. En Tante Betsy heeft de perfecte oplossing!

Wat zijn ze te gek he die broekjes! En wat zitten ze lekker! Ik draag maat xl, plat gemeten bij de band meet hij 36 cm. Hij valt ruim, maar dat vind ik wel fijn, want ik hou niet van dat strakke gedoe bij mijn buik.

Dit broekje is er in 4 printjes en matchen perfect bij onze jurkjes en rokjes. We hoeven niet meer bang te zijn voor een windvlaag 😅.

Wat een te gekke collectie heeft Tante he! Ik zie nu al uit naar de volgende lichting, want oeeehh ik heb al super toffe sneak peaks gezien 🤗.

Veel liefs van Joyce

De Dress Sporty Retro Rounds kost 94.95 en is te koop bij verschillende Tante Betsy verkooppunten. Bij Tante Betsy zelf is alleen de blauwe variant te koop. Ik heb dit jurkje ontvangen voor mijn blog ❤️

24 Comments

 1. Wauw….wat een prachtige jurk en dat roze staat je echt prachtig. Super hoe je je blog schrijft en indd iedereen is mooi zoals die is. Ik kijk er ook erg naar uit om het spiekbroekje te dragen…te leuk.
  Geniet van je mooie jurkjes enz….super.
  Fijne dag en de groetjes he.
  Charline

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat is dit toch weer gezellig om te lezen! Ik snap helemaal dat je happy bent met deze jurk! Echt heel leuk! En zoals jij die weer weet te combineren! Past heel goed bij het leuke jasje en legging! Kom maar op met de zomer!
  Knuf!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat ben jij toch een leuke dame! Kan enkel niet geloven dat jij xl draagt… jij lijkt slanker dan ik 😮 Ben helemaal niet roos aangelegd maar heb deze jurk ook (de enige kleur die Ly-lou had maar met rood sta ik wel dus heb de gok dan maar gewaagd… ) Kijk uit om die te dragen maar wacht op beter weer want heb geen bijpassende panty… Ben niet van de felle kleuren voor mijn stelten dus… Moest je een rustige combinatie vinden met bv donkerblauwe panty’s… tips altijd welkom

  Geliked door 1 persoon

 4. Hey Joyce,
  Oh wat schrijf jij dat toch weer zo ontzettend vrolijk op, goed begin van mijn dag!
  En goed maatadvies ook, en een leuk jurkje, staat je geweldig.

  Liefs Rebecca

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat een heerlijke blog , en dat retro printje was al meteen favoriet bij mij. Alleen over een kleur ben ik nog niet uit. Aangezien ik ook het rood met roze sporty jacket heb zal ik daar misschien op uit komen. Eens goed over na denken.. liefs Ellen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s