Polkamädel Stuben Dress❤️ Blutsgeschwister

En toen was het moment alweer daar, donderdag 7 maart; de tweede collectie van Blutsgeschwister ‘Heimatfilm’ ligt in de winkels!

Aan het begin van dit jaar werd ik ongelooflijk verrast door Blutsgeschwister Benelux. Bij Blutsgeschwister Benelux kunnen de winkels en de webshops (in België en Nederland) terecht voor de collecties van Blutsgeschwister. Zij hebben ook een aparte Facebook pagina. Maar in ieder geval die verrassing lag ineens in mijn brievenbus! Een super leuke en lieve brief met een waardebon 🤗.

Ik mocht dus iets uitzoeken voor mijn blog en whaaaa dat is toch wel een heel mooi compliment ❤️. Toen de nieuwe collectie uit kwam, was ik gelijk helemaal weg van de print ‘Valley Rose’. Groen met roze dat is helemaal mijn ding en in mijn kast liggen dan ook aardig wat kledingstukken met die kleuren erin😊.

Ik bestelde de jurk ‘Polkamädel Studel Dress’ en de legging ‘Beine hoch leggs’ bij Hippest-Fashion. En wauw in het echt zijn de kleuren en de print nóg mooier!

Toen een jurkenzusje een foto plaatste met een outfit en mij daarbij noemde, omdat ik het jurkje zo mooi gecombineerd had met een legging van Blutsgeschwister, zag ik het gelijk: deze legging past perfect bij dat jurkje! Ik plaatste de foto van de combi en ik kreeg gelijk allemaal leuke reacties.

De legging gecombineerd met Dress Pepper Butterfly Roses en Vera Jacket van Tante Betsy

Ik ben echt een fan van de leggings van Bluts. Ze zitten perfect en ooh wat zijn die printjes te gek! Ik begrijp dat het niet voor iedereen is weggelegd om print op print (op print😊) te combineren, maar ik hoop jullie hier wel mee te kunnen inspireren 🤗. Dit keer is er, naast de legging die ik heb gekocht, nog één ander printje: ‘Forester love’.

En dan nu die prachtige jurk, ik had heel graag weer buiten foto’s willen maken, maar ooh wat een ellende met het weer 🌧️. Dus ik dacht Ik probeer ook eens wat foto’s te maken in de woonkamer 😊.

Het model van dit jurkje is van boven wat strakker en bij de taille loopt de jurk wijder uit.

Aan de bovenkant is er een overslag en die is super mooi afgewerkt met een roze kanten randje.

Bij de taille zit een brede band en vanuit daar loopt de jurk verder uit. De jurk bestaat uit 95% katoen en 5% elastaan.

Ik draag de jurk in mijn gebruikelijke maat, xl. Ik heb confectie maat 44. De lengte van de jurk is 1.01 cm en van oksel tot oksel meet de jurk 47 cm.

De jurk is er in nog 3 andere stofsoorten: ‘Forester Love’, ‘Mariandls Charlet’ en ‘Folow the Fox’.

Dit jurkje én de legging zijn nu al perfect te dragen. Ik heb al super leuke combi’s bedacht. In een andere blog laat ik jullie graag meer zien van deze mooie nieuwe collectie!

Veel liefs van Joyce

Ik heb het jurkje en een deel van de legging ontvangen voor mijn blog ❤️

15 Comments

 1. Wauw Joyce, wat een verrassing en ik kan niet wachten om je leuke, stoere combies weer te zien. Groen en roze zijn wel je kleuren he. Prachtig. Geniet van je gesponsorde kleding…Wauw.
  .liefs Charline

  Geliked door 1 persoon

 2. Heerlijk, jij hebt hem❤️ Ik zag deze jurk gisteren bij Villa Mooi in Zwolle en instant verliefd geworden!!! Hij is zooooo mooi van kleur… bijna niet te vangen met de camera. En die legging… to die for🥰. Fijne foto’s Joyce! Tof dat je wat meer nieuwe ‘locaties’ uitprobeerd! Werkt erg goed👍🏻👍🏻

  Geliked door 1 persoon

 3. Oh prachtig! Deze stond al voorzichtig op mijn verlanglijstje, maar ik denk dat ik hem zondag eens ga passen bij Binnie 🙂 Leuke foto’s hoor, leuk om ook eens binnen te kijken bij je zo!

  Geliked door 1 persoon

 4. Ooohhh, nu ben ik verliefd op de jurk en ook een beetje op jou😍
  Wat ontzettend mooi zo!!! Ik ben niet zo’n held met drukke leggings eronder..
  Maar nu ik jou zie👌🏻🌺

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s