Beat of the Kiez (2) ♥️ Blutsgeschwister

Gister hebben jullie deel 1 kunnen lezen van ‘Beat of the Kiez’. Daarin vertelde Marlou over haar Blutsgeschwister passie en liet ze haar geweldige aankoop zien uit deze collectie.

Vandaag laten nog 3 andere dames hun aankopen zien. Lezen en kijken jullie mee😊. We beginnen met Cindy, zij kocht de jurk ‘Falleri Fallera Dress’ (stof soort ‘Having a date’ ). Wat is Cindy een plaatje he!

Ze vertelt zelf het volgende: “Gekocht bij mevrouw Janne in Enschede. Zij koopt ook in voor de vollere dames. Ik draag hier een XXL en dit model valt voor mij mooi en flatteus. Gecombineerd met een panty van de didi en een vestje van topvintage. Ook een mooie lengte om straks met blote benen te dragen.”

Ook Ann heeft deze te gekke jurk gekocht, alleen in een totaal andere stofsoort. De stof soort die Ann draagt, heet ‘Berry Friends’.

Hier is mooie Ann met haar verhaal: “Blutsgeschwister, een merk dat ik vorig jaar leerde kennen. Sindsdien meerdere stukken rijker. 🙂
Één van de eerste dingen die dit jaar (SS2019) in de (web)shops verscheen, was de trui ‘Ma Cherie’. Niet voor mij, dacht ik want ging maar tot xl. Viel ruim, hoorde ik, dus toch maar online besteld. Aangenaam verrast, ‘t paste!”

“De kleur, de mooie steek, het aanvoelen. ‘t Werd een blijvertje!
Iets later zag ik de ‘Fallerie Fallera Dress berry friends’. Ging tot 2xl, model waarschijnlijk oké, maar zou het passen?, zou het niet te flets van kleur zijn?”

“Hup, auto in, op weg naar mijn vast adresje Oui-couture in Axel, dat nu ook Blutsgeschwister verkoopt. Soepele, zachte stof met genoeg stretch in. Printje was eens iets anders dan bloemekes en bollekes (al zie/draag ik deze alle 2 ook wel graag). Na een laatste kritische blik in de spiegel was ik direct verkocht, dus gekocht.”

Zag daar toen ook de gele rok ‘Logo Stripe’. Ai, geen xxl. Dan proberen we toch de xl? Oké, ging wel (draag toch nooit bovenkleding er in). En nee, ook hier geen twijfel: mooie kleur, zwierige rok, soepele stof, goeie lengte én eens iets anders…
Heb het gevoel dat Blutsgeschwister een vaste waarde in mijn kleerkast aan het worden is. Kies vooral de soepele stoffen eruit. Hopelijk gaan ze in de toekomst alles in 2xl (of groter) produceren want daar is echt wel vraag naar!
Op de kaartjes staat ‘Made with love’, wel…ik draag Blutsgeschwister met liefde. ❤️ Ik ontving geen producten voor deze blog 😂😂😂.”

En hier hebben we Janie met haar te gekke set! De broek heet ‘Daydream Streetlife Pants’ (stof soort ‘Pick me up’). en het shirtje heeft de naam ‘Lucky Frontluke tee’ (stof soort ‘Street sallow’). Wat staat dit Janie goed he!

Weten jullie nog dat het van het prachtige weer was, toen maakt Janie de foto’s en vertelde me dit: “Ik heb de set nu al de hele ochtend aan, zit heerlijk, de broek is in maat L, ik ben echt een XL er dus deze valt ruim, het is 100 % viscose zonder enige rek maar zit door de ruime snit heel lekker en heerlijke dunne stof.”

“De elastische band is 10 cm en naar believen te dragen, meer baggy of omhoog, ’t shirtje is van heerlijke rekstof die is in XL, zit heerlijk, wel strak om ’t lijf door de stretch maar dat vind ik fijn, ’t model zit super, vrouwelijk maar niet te veel inkijk zodat je er weer een hemdje onder hoeft, ideaal.”

De broek ‘Daydream streetlife’ is er in verschillende stofsoorten ; ‘Urban Jungle’, ‘City Roses’ en ‘Secret Spuce’.

Het shirtje wat Janie draagt is er uiteraard ook in verschillende prints; ‘Fluffy Feather’, ‘Heartbeat of the Street’ en ‘Vagabund Flowers’.

De kleding gaat op deze manier veel meer voor mij leven, dan dat ik het op een plaatje zie. Ook over deze collectie is weer nagedacht en alles mooi bij elkaar gezocht. Ik heb het al vaker gezegd, maar je moet er toch ook steeds maar opkomen, de thema’s, maar ook de benamingen van de kledingstukken.

Lieve dames, ik wil jullie onwijs bedanken voor jullie enthousiasme, jullie prachtige foto’s en de leuke stukjes die erbij geschreven zijn. Jullie zijn toppers ❤️.

Veel liefs van Joyce

2 Comments

  1. Wat een mooie dames! De blauwe jurk van Cindy vind ik fantastisch! Daar zie ik mezelf ook stiekem al in rondlopen. De geel gestreepte rok met top staan Ann heel erg mooi en de broek van Janie is ook al zo leuk!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s