Beat of the Kiez (1) ♥️ Blutsgeschwister

Als je fan bent van een kledingmerk, dan kijk je uit naar de dag dat de nieuwe collectie in de winkels en online bij de webwinkels komen. Op 7 februari was het zover voor de eerste collectie van Blutsgeschwister. De collecties hebben altijd een naam en dit keer werd dat ´Beat of the Kiez´. Dit thema gaat over de historie van de straat in verbinding met kleding.

Soms is het vertalen van Duits naar Nederlands best lastig, omdat elk land ook zo zijn eigen benamingen en uitdrukkingen heeft, dus het vertalen is dit keer niet gelukt. Het is me nog niet eerder overkomen, maar ik heb gewoon niks van deze collectie gekocht. Het zijn helaas niet mijn kleuren en patronen.

MAAR hoé te gek; een aantal blutsfans wil mij helpen bij mijn blog, want zeg zou zelf, het is toch super leuk dat je de kleding bij ‘een echt persoon’ aan ziet. Daarmee wil ik de fotomodellen echt niet tegen het hoofd stoten hoor, ik hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel 😊. En ook vertellen de blutsfans zelf iets bij hun foto’s.

Ik kreeg allemaal leuke reacties, dus ik ga er zelfs twee blogs van maken 😊. Vandaag vertelt Marlou haar verhaal:

“Hallo dames,

Wat leuk dat ik wat mag schrijven voor de blog van Joyce, ik voel mij dan ook zeer vereerd. Want ik weet dat winkelen in een echte Blutsgeschwister winkel in Duitsland hoog op t lijstje van Joyce staat.

Ik zal mij eerst even voorstellen, Ik ben Marlou Dijksma Christiaanse en ben 42 jaar. Woon in de Meern samen met mijn man Jeroen en mijn dochtertje Veerle van 5 jaar. Ik ben werkzaam voor een zorg stichting waar ik de activiteiten begeleid voor somatische en dementerende ouderen.

Tja, mijn allereerste aankoop was 3 jaar geleden, daar zag ik een super gave winterjas, bij de Exota (Nu king louie) shop in Amsterdam. Deze was van t merk blutsgeschwister .. ik ging voor de bijl en draag deze nu erg graag.
De jas is met roosjes en een dikke rode bontkraag aan de capuchon en aan de randen van de mouw. Met 2 kleine zakjes onder de bord en 2 grote zakken op de voorkant. Met een touwtje in t midden om aan te trekken. Helaas is de jas wat te groot aan t worden. Maar ik woon er in. Heerlijk warm en super zacht fluweel aan de buitenkant.

Wat een mooi merk en wat een leuke en grappige website… en wat wou ik graag dan ook eens shoppen in een Bluts winkel…

Toen ik dan ook 3 jaar geleden als verjaardagscadeau van mijn man “winkelen” in de echte Blutsgeschwister winkel in Trier kreeg stond ik dan ook te stuiteren. Ik heb daar dan ook 2 jurkjes en een panty gekocht.

Nu 3 jaar verder gingen we dichtbij Trier weer op vakantie, dus jullie raden het al, ik ging weer shoppen.. en keek er dan ook echt naar uit.

En oh wat is het leuk om die winkel binnen te stappen en de etalage te bekijken.
Waar moet je beginnen met al dat moois aan de rekken en muren. Ik mocht van mijzelf 1 jurkje of rokje met een vestje. Ik had op de website al gekeken wat ik in ’t echt wou voelen, zien en ruiken 🙈🙉🙊.

Er is ook een stukje met kleding voor kleine meisjes, met een soort speelgoedje met allemaal vrolijke groenten en fruit. Dus kreeg ik tijdens het passen van alles (nep) te eten van mijn dochter. Die trouwens ook met van alles aan kwam zetten. Helaas hing haar maatje er niet meer.
Er was ook nog een klein beetje sale van de winter, er hingen nog wat jassen en leggings. En een paar jurkjes.

Van de voorjaarscollectie hadden ze alles nog alleen niet meer in alle maten. Ik kon niet kiezen, dat heb ik als snel volgens mijn man, maar ja ik ben een weegschaal… 😉
Het mooie rode jurkje, die zat als gegoten, viel mooi over de heupen en is van een heerlijk zacht stofje. Je kan heerlijk zwieren en de print is fantastisch.

Mze Kze Dress (stof soort Street Swallow)

Deze jurk is er ook in andere prints; ‘Heartbeat of the street’, ‘Fluffy Feather’ en Vagabund Flowers ‘.

En dan de blauwe met de gele hartjes (´Petite and Oho Dress’, stof soort: ‘Little tea towel’) deze heb ik in mijn eigen maat. Ik heb momenteel een zwak voor de kleur oker geel… en het jurkje zat zo mooi. Het verbergt je buikje en staat wat wijd uit. Heel netjes, maar je kan het ook het stoer dragen met sneakers of boots er onder. Het stofje is wat dikker maar wel fijn om te voelen.

Het sluit hoog met een rits achter op. En het geeft een leuk detail aan de rits, met een roze ruitje. In de winkel hadden ze het jurkje gecombineerd met het roze vestje met hartjes. Ik viel voor de okergele 😜 en het heeft een schattig strikje😍 deze heb ik een maatje kleiner (Logo Wonderwaist Cardy, stof soort Yellow Hope).

Dit setje heb ik dan ook gekocht. Stuiter de stuiter. En daar liep ik dan met mijn papieren blutsgeschwister tasje..te paraderen door Trier.
De volgende dag meteen aan, en de foto’s naar Joyce gestuurd, het was heerlijk weer dus kon het ook aan zonder jas er overheen🤗.

Dit jurkje is er ook in verschillende printjes, namelijk ‘Poppy Field’, ‘Big City Life’ en ‘Punk the Stripe’.

De eerste complimenten kreeg ik meteen van de heer Bollo op t park😂🤣 maar ook andere mensen zeiden dat ik er op zijn lentes uitzag.
Dus voor iedereen een heel fijn voorjaar gewenst met mooie jurkjes rokjes en en benen

Lieve groet, Marlou”

Lieve Marlou, wat ontzettend leuk dat je zo uitgebreid verteld hebt over je Blutsgeschwister liefde en wat heb je een moois laten zien en gekocht! Onwijs bedankt!

In deel 2 van ‘Beat of the Kiez’ laten 3 andere dames het moois zien wat zij uit de eerste collectie gekocht hebben. De tweede collectie komt overigens morgen online 🤗.

Liefs van Joyce

7 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s