ZOO Adventure

Dit is nou typisch een blog die ik te danken heb aan 2 andere blogsters 🤗. Natasja van Beautyspots en Susan van 365daysofhappytantebetsydresses zijn mijn grote voorbeelden. Ik vind het super leuk om ze te volgen; unieke dames met een eigen stijl. Inmiddels heb ik ze beiden mogen ontmoeten en dat is zo speciaal!

Allebei hebben ze me geholpen op de weg naar het bloggen, maar ook hebben ze me super enthousiast gemaakt voor de boots van ZOO Adventure!

Ik draag hier een jurkje van Tante Betsy, een shirt van Duns en een legging van Blutsgeschwister

Mijn roze laarzen heb ik inmiddels ruim 1,5 jaar. In de periode van de herfst, winter en lente draag ik ze echt heel regelmatig. Daar waar ze gepromoot worden voor wandelingen, vissen en voor op de manege draag ik ze ‘gewoon’ bij mijn kleurrijke outfits 😊. Ze zitten heerlijk, zijn lekker warm en ze zijn dus bij alles te dragen.

Het jurkje is van Tranquillo en de legging van Blutsgeschwister

Al een tijdje twijfelde ik om nieuwe laarzen aan te schaffen. Toen Susan haar blog over de winactie van ZOO Adventure lanceerde…. ja…. Toen begon het natuurlijk wel te kriebelen. Wat bleek; iedereen die mee had gedaan aan de actie won een bon ter waarde van 50 euro! Naaaa jaaa wat een te gekke actie zeg😍.

Maar toen… toen kwam het dilemma… Welke kleur 🤔. Er is heel veel keus wat kleuren en modellen betreft.

Voor mij was het model uitzoeken niet zo moeilijk, het model ‘Adisa’ bevalt mij super goed. Ik ben mijn kast eens goed doorgegaan en kwam uit op de kleur rood.

En hier zijn ze dan; mijn nieuw Zoo’s! Om Susan en ZOO Adventure te bedanken wijd ik er ook gelijk maar een blog aan 😊. Ik kan je echt zeggen, twijfel je nog over een aanschaf? Je gaat er echt zo geen spijt van krijgen! Dit zijn laarzen die gelijk lekker zitten en een groot gedeelte van het jaar draagbaar zijn.

Wat voor mij ook een heel mooie bijkomstigheid is, is dat de laarzen waterdicht zijn. Ik doe zelf alles op de fiets en wat is het toch fijn om met droge voeten aan te komen op je werk. Als ze nat worden, zijn ze ook binnen no time weer droog trouwens.

Het shirt en de legging die ik draag zijn van Blutsgeschwister, het rokje is van Tante Betsy

Ik werk in de kinderopvang en onze tuin wil nog wel eens wat modderig zijn, ik hoef niet bang te worden dat mijn schoenen vies worden, want je spoelt ze af onder de kraan en klaar ben je!

Het lijkt wel even een soort van heftig als je ze onder de kraan afspoelt, de vlek lijkt even erger te worden, maar als ze opgedroogd zijn zie je er niks meer van.

Op de website site van ZOO Adventure is uitgebreide informatie te vinden over hoe je precies omgaat het het schoonmaken en reinigen van je laarzen, maar ook bijvoorbeeld over dat je de laarzen niet uit moet door door op je hak te gaan staan.

Zelf bestelde ik bij mijn eerste aankoop een wax mee waarmee je de laarzen soepel houdt. Ook krijgen de laarzen dan weer een wat levendige kleur.

Op de website lees je alle belangrijke dingen voor het onderhoud van je laarzen. Ook als je wilt weten welke maat het beste bij je past dan staat alles uitgebreid beschreven. Ik zelf heb soms maat 41 nodig, meestal 42. Maar van ZOO Adventure draag ik maat 41.

Ik ben benieuwd wat jullie van de laarzen vinden. Op verschillende Facebook groepen zijn er al veel dames erg enthousiast geworden en is het vaak niet bij één exemplaar gebleven en dat is niet voor niks 😉.

Veel liefs van Joyce

11 Comments

 1. Wat een heerlijk enthousiaste blogpost Joyce, maar het zijn dan ook zulke geweldige laarzen. Ik ben dan ook groot fan, gewoon heerlijk in je jurkje de natuur in zonder je zorgen te maken over modderpoelen. Soms banjer ik er express doorheen, gewoon omdat het kan ;).
  En wat was het gaaf dat ik via mijn blog zoveel dames blij heb mogen maken met een ZOO Adventure kortingscheque. Dat was wel heel bijzonder om te mogen doen. Geniet er heerlijk van lieverd! Dikke knuffels van Susan

  Geliked door 1 persoon

 2. Goedemorgen, wat weer een leuke blog en wat een leuk begin van de dag. Ik ben zeker enthousiast over Zoo adventure maar de prijs niet…dus ik moet keuzes maken. Ik vind zelf de enkellaarzen erg mooi. Miss toch eens de aanbiedingen in de gaten houden. Maar jij hebt er weer super laarzen bij. Ik hou van wandelen en fiets ook veel dus zoals je zei; droge voeten….altijd fijn.
  Fijne dag en de groetjes.
  Charline

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een super leuke blog heb je geschreven, en wat een lieve complimenten ♥ Ik ben ook zo blij met mijn zoo adventure laarzen, ik draag ze zo graag! Misschien moet ik mijn paar ook maar eens schoonmaken en wat vaker gewoon zo gaan dragen. Fijne zondag! ♥

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik ben ook een heel gelukkige ontvanger van een bon, maar moet nog 1 paar uitzoeken. Aangezien ik van die stevige kuiten heb ga ik voor het korte model, de Brechje geloof ik. Weet alleen de kleur nog niet. Vind de groene met de lichte zool wel erg leuk, maar vraag mij af of de zool niet gaat verkleuren. Komende week maar de knoop doorhakken.

  Geliked door 1 persoon

 5. Oh wat heb jij ook een gave kleuren uitgekozen! En wat zitten ze zalig he?! Ik heb ze ook gewoon naar mn werk aan hoor. Echt niet alleen in t bos. Uitdoen is wel een dingetje, dat doe ik dus zo als op de foto met t kruis erdoor 😬Anders krijg ik ze niet uit 🙈Dus als iemand daar nog een tip voor heeft….?

  Geliked door 1 persoon

  1. Die van jou zijn ook super! Oehhh dat je ze niet uit krijgt joh, ik doe dat gewoon met mijn hand vanaf de hak. Ze lopen nog wel wat uit trouwens. Dat zie ik nu wel als ik mijn oude en nieuwe naast elkaar zet.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s