Momiji Dolls

Ik heb nu toch zoiets ontzettend tofs ontdekt! Via mijn jurkenzusje Margiet, die ik volg via instagram, zag ik ´ze´ voor het eerst… de Momiji dolls! Jullie weten inmiddels wel dat ik van retro, apart en schattig hou. Nou de Momiji dolls vallen ab-so-luut in de categorie schattig!

Dé collectie van Margriet 😍

“Momiji zijn berichtpoppen. Keer ze ondersteboven en in ieder poppetje zit een heel klein gevouwen briefje voor je eigen geheime bericht. VERSPREID DE LIEFDE.”

De Momiji dolls bestaan eigenlijk al best wel een tijdje, sinds 2005! “Momiji begon in 2005 toen we onze eerste collectie van 12 poppen maakten. In die tijd hadden we geen idee van het avontuur dat ging beginnen, waar het ons zou brengen of de mensen die we onderweg tegen zouden komen. Tegenwoordig wijden wij onze dagen aan het ontwerpen en creëren van Momiji en leven we in een wereld van karakters, ontwerpers, verzamelaars, gift-gevers, die-hard fans, geweldige partners en zoveel blije verhalen.”

“Toen we Momiji creëerden werden we geïnspireerd door onze avonturen in Seoul en Tokio, waar we zwijmelden over de ‘perfecte’ verpakking en waar onze ogen oplichtten door de prachtige manier waarop daar geschenken worden gegeven. Herinneringen aan heldere kleuren, vrolijke woorden en ontwerpdetails die onze knieën zwak maakten, zullen voor altijd bij ons blijven.”

Nu is het wel zo dat de Momiji dolls alleen online verkrijgbaar zijn, dus helaas zijn er geen verkooppunten in Nederland. Maar niet getreurd, de levering uit Engeland gaat zeer snel en de verzendkosten voor 1 momiji doll zijn 3,95. In mijn geval was er een doll niet meer leverbaar vanuit Engeland, dus die moest een langer tripje maken, namelijk uit Amerika. Dan zijn de verzendkosten nog wat hoger, maar zeker niet schrikbarend (9,95).

En dan nog kiezen uit al die super schattige poppetjes. Mijn dochter Noa is helemaal fan van Unicorns, dus voor haar was de keuze niet zo moeilijk. Zij koos voor ‘Little Starlight Girl’. Ze krijgt een mooi plekje in haar kamer. De Momiji’s zijn niet bedoeld om mee te spelen, maar om een mooi plekje te geven als decoratie en eventueel te gaan verzamelen ☺.

De Momiji’s worden geleverd in een té schattig doosje 😍. De verpakking zegt iets over het karakter en over wat bij hem of haar past. Er zijn ook andere verpakkingen dan jullie kunnen zien op mijn foto.

En inmiddels hebben jullie mijn keuze ook al kunnen zien ☺. Ze heet ‘Wish Upon A Star’. De meeste Momiji dolls zijn 8cm lang en ze kosten 19,95. Maar er zijn ook grotere Momiji’s, daar betaal je dan ook meer voor.

Ben jij ook al verliefd geworden op deze schattige poppetjes? Neem dan eens een kijkje op de website loveMomiji, want er zijn nog veel meer cuties ☺.

Veel liefs van Joyce

8 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s