‘Stilte voor de storm?!’

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog schreef. In ‘kledingland’ is het toch wat rustiger in december en januari. Maar het is een soort van ‘stilte voor de storm’, want straks barst het weer los; de nieuwe collecties komen eraan!

En daar word ik blij van 😀

In de afgelopen periode heb ik een soort van terug gekeken. Vorig jaar, op 12 februari 2018, schreef ik mijn eerste blog. Het was een klein beginnetje om te vertellen dat hét dan toch echt zou gaan gebeuren. Ik zou gaan schrijven, gaan schrijven over wat bij me past; kleurrijke kleding, kleding met prints, retroachtige toestanden… Ik had eigenlijk nog geen idee, geen planning, helemaal niks. Go with the flow… Wel zien wat er allemaal op mijn pad zou komen en nu zijn we alweer bijna een jaar verder…

Er kwamen ‘uitjes’; wat is het toch tof om winkels te bezoeken die prachtige kleurrijke kleding en spulletjes verkopen en daar vervolgens een blog over te mogen schrijven. Elke winkel is op zijn eigen manier uniek! Ik ontmoette mijn ‘jurken zusjes’ in het echt! Hoe gaaf is het als je dezelfde liefde voor iets met elkaar kunt delen!

HeBbeS uitje

Ook leerde ik nieuwe sieraden en hebbedingetjes kennen. Ik hou zo van retro en er is heel veel unieks te vinden op dat gebied.

img_20181111_142546776176645.jpg
Jeinjein sieraden

Ik blogde ik over kinderkleding, wat is het toch leuk om samen met je -in mijn geval- dochters te kunnen twinnen!

Twinnen met je dochter in Blutsgeschwister

Ook leerde ik nieuwe merken kennen. Voor Tranquillo mocht ik zelfs een aantal blogs schrijven en ik en Saar mochten daar wat moois van uitkiezen!

Dress Gaia ❤ Tranquillo

En ook van die lieve Tante Betsy mocht ik een mooi setje uitkiezen. Ik wil graag transparant zijn als ik iets heb gekregen voor mijn blog en zal dit er dan ook altijd bij vermelden. Ik ben erg dankbaar voor deze dingen.

Nicky Jacket & Skirt Stripe Velours ❤ Tante Betsy

Naast mijn eigen blog heb ik ook mogen bloggen voor Hippest-Fashion, daar heb ik ook onwijs van genoten! Ik vind het vooral zo bijzonder, omdat ik gewoon ik ben en niet iemand die uit de modewereld kom ofzo, ik schrijf dan ook vanuit mijn eigen beleving en gevoel.

Hippest-Fashion uitje

Als ik naar het jaar 2018 kijk, heb ik 78 berichten gepubliceerd. Er kwamen 17.331 bezoekers, waarbij het aantal views 30.944 was. Totaal kreeg ik 896 reacties bij mijn blogs (hier zitten de reacties van Facebook uiteraard niet bij) en het aantal woorden dat ik schreef was 43.125. Ja…. een heleboel cijfertjes, wat mij niet zo heel veel zegt. Ik heb namelijk geen idee wat andere bloggers voor ‘cijfertjes’ hebben. Uiteindelijk gaat het me daar ook niet om; het belangrijkste is dat ik iets mag schrijven waar ik blij van word, plezier van heb en dat ik daar jullie dan ook weer blij mee mag maken.

Jullie reacties doen mij daarentegen héél erg veel! Bij mijn blog zelf, maar ook in de Facebookgroepen. Met een aantal van jullie heb ik inmiddels een band opgebouwd, heb ik zelfs mogen ontmoeten tijdens mijn ‘eigen’ uitjes en evenementen. Echt ik word er zo blij van! En ik wil jullie dan ook onwijs bedanken voor al jullie lieve reacties, want het is door velen van jullie dat ik deze stap gezet heb!

Het Zwaailicht uitje

Als ik kijk naar het aankomend jaar heb ik weer geen idee hoe dat zou gaan verlopen. In ieder geval ga ik door met de uitjes, want er zijn nog zoveel te gekke winkels om naar toe te gaan! Het lijkt me heel erg leuk om nog meer blogs te maken over ‘Twinnen met je dochter…’, want er zijn nog meer leuke merken waarbij dit mogelijk is.

Twinnen met je dochter in Halsoverkop

Uiteraard maak ik blogs over de te gekke kleding die ik ga kopen. Ik zie echt uit naar wat eraan zit te komen, WANT er zit wat aan te komen! Het is jullie vast nog niet ontgaan dat er weer allerlei foto’s voorbij komen op Facebook van de nieuwe collecties! En man, wat kan ik daar toch blij van worden!

Nieuwe collectie van Tante Betsy

Over Blutsgeschwister lijkt het me weer heel leuk om jullie uitgebreid te vertellen waar een collectie voor staat en wat het betekend. Blutsgeschwister brengt altijd een boek uit waar dat uitgebreid verteld wordt en dat vertel ik jullie graag door.

Nieuwe collectie van Blutsgeschwister

Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat ik jullie weer ga meenemen in mijn avonturen ☺. Heel erg bedankt voor het afgelopen jaar❤.

Veel liefs van Joyce

35 Comments

 1. Hey Joyce,
  Van mij mag je hier nog heeeeeeeeel lang mee doorgaan. Ik geniet altijd zo van jouw blogs en je leuke en soms ook lekker gekkie foto’s.
  Tot lees’
  X, Judith.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lees altijd met plezier je blogs en kijk graag naar je geweldige kledingkeuze.
  Dankzij jou ben ik naar blutsgeswister gaan kijken en heb daar ondertussen een paar leuke items van.
  Vind het ook tof dat jou dochter met je twint😃😃.
  Hoop nog veel van je te lezen.
  Doeiii groet

  Geliked door 1 persoon

 3. Zeker doorgaan met blogs! Ik lees ze ontzettend graag en, ondanks dat ik zelf iets minder kleurrijk ben, geniet ik ontzettend van je foto’s!

  Like

 4. Hey Joyce,

  Leuk altijd zo’n terugblik.
  Ga zeker door met bloggen, ik vind het altijd zo leuk om te lezen.
  En zeker over twinnen met je dochter, ik heb er drie, dus wellicht wil er wel 1 van hun twinnen met mij😉.
  Groetjes, Rebecca

  Geliked door 1 persoon

 5. Lieve Joyce, ik wil jou graag bedanken voor je inspirerende combinaties, grappige foto’s en lieve woorden. Lees het altijd met veel plezier en geweldig om te zien.
  Op naar weer een mooi jaar, kleurrijk en met veel inspiratie oké.

  Lieve groet Charline

  Geliked door 1 persoon

 6. Leuk leuk leuk Joyce!!!
  Lekker zo doorgaan dan blijf ook ik je volgen. Altijd een feestje om jou combinatie’s te zien ook al ben ik zelf niet zo’n durfal. We gaan weer genieten met al het fleurigs wat er weer aan komt!
  Lieve groetjes Gerda ❤

  Geliked door 1 persoon

 7. Wat een leuke terugblik op je eerste jaar aks blogger. Een jaar waar je me al opviel vóórdat ik lid werd van de TB club. Zo leuk je te volgen! Hoop je weer eens in het echt te treffen..
  Je doet het top, en ik geniet volop mee van al je waanzinnige combinaties in kleding..én je leuke schrijfsels! Zet um op! 🥰📸💻

  Geliked door 1 persoon

  1. Heej Karin, wat ontzettend tof om te lezen! Het is heel vaak ook andersom denk ik, dat mensen me in een fb groep zien en vervolgens gaan volgen. Dus dit vind ik écht heel gaaf om te lezen! Super dat je zo enthousiast bent, onwijs bedankt❤ en zou zéker leuk zijn om elkaar te gaan zien!! 😘

   Like

 8. Hoi Joyce,
  Wat leuk om even terug te kijken op het afgelopen jaar waarin je jouw blogavontuur bent begonnen.
  Ik ben niet heel trouw met het lezen van jouw blog, maar wat ik zie en lees is altijd leuk en vrolijk! 😊
  Dus ga zo door en veel (blog)plezier dit nieuwe jaar! 😉👍
  Fleurige groetjes,
  Nicolette 😊

  Geliked door 1 persoon

 9. Gezellig dat je ons in je blog weer mee neemt met je uitjes en met alle geweldige outfits die je draagt. Zo leuk al die prints op prints, ik durf dat nog niet zo maar vind het zo gaaf dat jij dat gewoon doet. Ik ga weer genieten van je blogs. Liefs Esther

  Geliked door 1 persoon

  1. Ooh super bedankt voor je leuke berichtje Esther! Iedereen is uniek en draagt kleding op zijn eigen manier, dat is juist leuk ☺ . Ik vind het super grappig dat we onze sokken hetzelfde dragen in de slippers😂 ik nu trouwens niet hoor in de winter, dat is me te koud😏😘

   Like

 10. Ik geniet altijd van jouw blogs Joyce, ze zijn precies zoals jij! Kleurrijk, origineel, menselijk, positief en gezellig! En informatief niet te vergeten. Blijf vooral je leuke gezellige zelf en geniet ook het volgende jaar weer van al het moois dat er komt, dan genieten wij met je mee!

  Geliked door 1 persoon

 11. Joyce, wat een Prachtig overzicht van je blogjaar en fantastische combinaties ook met je dochters in deze blog. Ik geniet er enorm van en lees met interesse wat je ons schrijft over blutsgeschwister, tranquillo en winkels die je bezoekt. Je bent voor mij een inspiratiebron en heel veel geluk met je blog ook dit jaar en het komende seizoen😘😘😘
  Liefs Martha Vanderhoeven

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s