Dress Polo ❤ IEZ

De tijd van de sale is weer ‘losgebarsten’. Sommige winkels beginnen met een stuntdag en vervolgens gaan de collecties in de sale. Dat is super leuk natuurlijk als je nog een toffe outfit kunt scoren voor een mooie prijs. Voor mezelf koop ik eigenlijk weinig in de sale, omdat ik meestal niet kan wachten met het geen wat ik écht graag wil hebben🙈.

Maar… het houdt op een gegeven moment wel op natuurlijk. Alles kopen wat je leuk vind lukt mij natuurlijk ook niet. Maar zodra de sale begint denk ik ook na over de volgende collecties die alweer gaan komen. Het zijn dus keuzes die gemaakt moeten worden, wil ik iets nog heel graag hebben? Voegt het iets toe aan de kledingstukken die ik al heb?

En zo kwam ik tot het besluit om een jurk in de sale te kopen bij die maar in mijn hoofd bleef hangen; de ‘Dress Polo jersey print – orange flowers’ van IEZ.

In de lente/zomer collectie van IEZ zat dit model ook, maar dan met korte mouw. Ik maakte een blog over de jurk (Pink Flowers). Het bleek helemaal mijn model én een super lengte voor mij!

De jurk die ik nu heb gekocht is uitermate geschikt voor lange vrouwen. Ik heb confectie maat 44 en ben 1.81. Ik draag deze jurk in maat xl. De lengte van deze jurk is 1.07 cm en van oksel tot oksel is de jurk 48 cm.

Mijn armen zijn ook behoorlijk lang, dus ik loop er nog wel eens tegen aan dat de mouwen van jurkjes te kort zijn. Dat is bij deze jurk totaal niet het geval! IEZ is een super merk voor lange vrouwen!

Maar mocht je minder lang zijn is er ook genoeg keuze! Vaak wordt een stofsoort in verschillende modellen uitgebracht. Zo is dat ook met deze jurk. Er zijn 2 andere jurkjes te koop, die een andere lengte en model hebben.

Mocht je dit model mooi vinden, maar het printje minder, dan is de jurk ook nog te koop in een andere print.

Voor mij was het gelijk duidelijk, de print en de kleuren van de jurk die ik nu uitgekozen heb vind ik écht geweldig! Daarbij draagt deze jurk heel fijn. Je kunt hem lekker comfi dragen om bank te hangen, maar hij is ook heel stijlvol. Ook kun je deze jurk met ontzettend veel kleuren leggings/panty’s en schoenen dragen.

Hebben jullie ook wat gaafs gescoord in de sale??

Veel liefs van Joyce

19 Comments

 1. Prachtige jurk!!! De print is ook super💖. Tof dat je hem gescoord hebt in de sale. Ik heb hem erg weinig gespot is de winkels dit seizoen (de leggings wel), dat is wel jammer. Als ik er nog eens tegenaan loop is de kans groot dat ik ‘m meeneem😁.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hoi Joyce, dit is ook weer echt een jurk die bij je past en super dat je hem in de sale hebt kunnen kopen. Het merk Iez maakt gebruik van super fijne stofjes en de jurkjes zitten fantastisch.
  Ik heb zoals je gisteren kon zien het shirtje van Blutsgeschwister gekocht. 😍.
  Wens je een goed uiteinde en een kleurrijk 2019 😘

  Geliked door 1 persoon

  1. Supermooie jurk voor je, dat vond ik al bij de zomerversie die je liet zien. De stoffen en draagcomfort van Iez is echt super fijn.
   Hier vooral Betsy gekocht in de sale.

   Geliked door 1 persoon

 3. Ik moest even wennen aan de print maar omdat je hem zo leuk op totaal verschillende manieren laat zien is ie naar mijn idee toch erg leuk. Ideaal dat extra lange. Ik vind veel betsy jurkjes voor mij net aan de korte kant

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik vond de print te heftig, maar hij staat jou super! Zelf kan ik ook nooit wachten tot de sale, omdat dan vaak net mijn maat weg is. Ik heb nu het tante Betsy wollen vest in de sale gescoord, die was anders gewoonweg veel te duur! Ben er superblij mee!
  Alvast een spetterend uiteinde en mooi nieuwjaar gewenst!

  Geliked door 1 persoon

 5. Van dichtbij vond ik de print even wennen, maar als ik het hele plaatje zie is het echt wel heel gaaf! Super leuk dat je deze nog kon scoren! Ik heb veel te veel in de sale gekocht, hahaha! Maar het was gewoon allemaal te aanlokkelijk, en ik had inderdaad ook zo’n jurkje wat maar in mijn hoofd bleef zitten 🙂

  Geliked door 1 persoon

 6. Staat je super Joyce!
  Voor mij zelf is deze print too much!
  Ik heb een eerste hokje en wat Betsy in de sale gekocht.
  Komt vanzelf wel een fotootje mee 😉
  Ik wens jou een enorm kleurrijk 2019 en lekker doorbloggen zoals je doet! 😘

  Geliked door 1 persoon

  1. Lieve Peet, bedankt voor je lieve berichtje! Hok en betsy zijn ook super leuk! Die betsy’s heb ik al voorbij zien komen, helemaal super! Wens jou ook al het goede toe voor het nieuwe jaar!❤😘

   Like

 7. Wat staat deze jurk je geweldig Joyce! Ik vind het dan ook een echte ‘Joyce-jurk’, hele mooie warme kleuren.
  Ik heb nog niets in de sale gekocht, maar er ‘branden’ nog wel twee jurkjes en een jackie…

  Geliked door 1 persoon

  1. Hoi Els, wat ontzettend leuk om te horen! Ik heb ook wat blogs gemaakt over leggings en panty’s 😊 er zijn bij mijn website allemaal woorden te vinden, daar kun je ‘leggings’ aanklikken en dan moet het goed komen. Ik ben echt een legging fan. Met name draag ik leggings van Blutsgeschwister. Die zijn steeds meer verkrijgbaar in Nederland, dus goed nieuws! Niet alleen in de stenen winkels, maar ook online! Heb je nog meer vragen? Dan hoor ik het graag! Groetjes Joyce

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s