Jeinjein sieraden

Tijdens mijn De grote kerk in Zwolle uitje keek ik mijn ogen uit. Heerlijk was het om langs al die kraampjes te lopen en al het moois te zien van al die creatieve dames! Het langst heb ik doorgebracht bij het kraampje van ‘Jeinjein sieraden’, oftewel bij Marjolein, het gezicht achter ‘Jeinjein’. Ze maakt niet alleen sieraden, maar ook nog hele andere toffe dingen!

Mijn oog viel gelijk alla minuut op deze fantastische, hysterische retro achtige lamp. Dit is toch té geniaal bedacht; poppenkast poppen bovenop elkaar,een lampenkap er bovenop en je hebt een unieke lamp!

Aangezien het thema van roodkapje helemaal bij me past… 😉 én dan nog die polkadotjes… dát kon niet anders dan dát hij mee naar huis moest! En zo grappig om te horen; toen Marjolein de lamp maakte moest ze aan mij denken😊.

Marjolein verteld graag over haar passie: “Al vanaf mijn tienerjaren hield ik van ‘gekke’ sieraden, zo liep ik wel rond met oorbellen van dropsleutels, theezakjes, plastic bestek en uitgeblazen eieren (met Pasen).”

“Ik vond de sieraden bij een juwelier maar saai en nu nog steeds eigenlijk… dus ik maak zelf sieraden van dingen die ik tegenkom, dat kan van alles zijn, potloden, spelonderdelen, Lego, beestjes etcetera.”

“Ook ‘sieraden’ om in je huis te zetten, zoals de dieren plantjes, trollen plantjes, poppenkast plantjes en poppenkast lampjes! Ik maak graag kleurige dingen, die je niet zo snel tegen komt, maar die ik zelf ook zou dragen of neerzetten! Voor leuke dingen struin ik rommelmarkten af, maar ook frutsel winkeltjes zijn favoriet!”

“Sinds een aantal jaar heb ik een Facebook pagina, Jeinjein sieraden, waarbij mensen iets kunnen bestellen, en eventueel op maat/kleur laten maken! Dat is erg leuk om te doen! Ook is het tof om dan later de sieraden bij OOTD’s weer te zien langskomen!”

“In Almere heb ik in verschillende ‘Shopping mols’ te koop gelegen, dat waren pop up stores waar spul van creatieve Almeerders werden verkocht. Momenteel lig ik niet in winkels maar wel in een wachtkamer van een fysio praktijk in Naarden, ook leuk!”

“De vreemde naam komt van een neefje, die mijn naam (Marjolein) niet uit kon spreken en me altijd Jeinjein noemde!”

“Volg me vooral op mijn Facebook pagina, en als jullie nog leuke ideeën voor me hebben hoor/ lees ik het graag!”

Lieve Marjolein, zo leuk dat je je verhaal wilde vertellen! Ik vind dat je écht fantastische dingen maakt. Gewoon om blij van te worden 😊.

Veel liefs van Joyce

9 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s