RICE

Vorig jaar was het dat ik al mijn serviesgoed heb verkocht… Alles de deur uit om plek te maken voor RICE. Toen ik RICE ontdekte toen wist ik het gelijk: dít is het, dít past bij mij! Maar ja… in één keer van alles kopen dat gaat niet, dus dat werd sparen om te verzamelen. Inmiddels ben ik dus een jaar bezig en ik laat jullie graag zien wát er nou zo leuk is aan dit leuke serviesgoed.

Op de website van RICE staat een uitgebreide omschrijving, ik licht er graag wat stukjes uit: “RICE is een Deens bedrijf voor huisartikelen en accessoires dat bekend staat om kleurrijke melamine, handgemaakte manden, opslag en met de hand geglazuurd servies. De ontwerpen zijn gemaakt met een vrolijke geest en met veel details. De RICE-droom is om je dagelijkse leven kleurrijker te maken ; tijdens het wassen, schoonmaken, bakken en ontspannen in je huis …”

Het werkt bij mij dus echt; ik word onwijs blij van al die super leuke en vrolijke printjes! Ik bewaar het ook niet voor de ‘speciale’ momenten ofzo, néé, elke dag is een feestje!

“Bij RICE draait alles om plezier, funkiness en functionaliteit, maar we werken ook met ons hart. Bij RICE zorgen we ervoor dat we internationale standaarden naleven met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

“De meeste van onze producten worden gemaakt door werknemers in derde wereldlanden en we zorgen ervoor dat alle producten worden geproduceerd met respect voor de mensenrechten, gezonde arbeidsomstandigheden en zonder gebruik van kinderarbeid. ”

Wat ik inmiddels gespaard heb van RICE is serviesgoed, maar er is nog zoveel meer! Leuke potjes, bakjes, handzeepompjes… Te leuk allemaal!

Mijn laatste aanwinsten zijn de kerstbordjes. Ik ben deze vorm borden (klein en groot) gaan sparen, omdat ik het heel fijn vind dat er genoeg ruimte op mijn bord is. Van de ontbijt bordjes had ik nog niet zoveel, dus gelijk de 3 verschillende varianten gekocht bij Somuch Fashion in Heerenveen.

En deze bordjes gebruik ik écht niet alleen als het kerst is 😉.

Somuch Fashion heeft een super gaaf assortiment van RICE. Graag laat ik jullie wat foto’s zien.

Naar Somuch Fashion kun je uiteraard een leuk uitje plannen, maar ook kun je een bestelling doen in de webshop!

En nu heb ik iets te geks voor jullie! Onze lieve Binnie van Somuch Fashion heeft een super leuk pakketje samengesteld wat je kunt winnen!

Deze leuke items kun je winnen!

Er staat wel tegenover dat jullie de Facebook pagina van Somuch Fashion én The Color Of Joy liken. Het zou super leuk zijn als jullie in mijn Facebook bericht andere dames taggen, zodat zij ook op de hoogte zijn van deze winactie en zij ook een kansje kunnen wagen!

Jullie kunnen mee doen t/m 19 december en dan maak ik op 20 december bekend wie er heeft gewonnen😊.

Veel liefs van Joyce

28 Comments

 1. Heerlijk!!! Ik ben gek op Rice❤️. Zonder overdrijven weet ik zeker dat ik meer dan 40 mokjes heb (thuis en in de camper). Mijn jongens verkiezen de mokjes boven gewone glazen dus je kan er nooit genoeg van hebben😂. Diverse accesoires sieren mijn huis en och die borden… ik zou ze graag ook willen sparen maar tot nu toe komt dat er nog niet van🤦🏼‍♀️. Heerlijk kleurrijke tafel heb je. Zo gezellig dat er gewoon geen ruimte is voor ochtendhumeurtjes… toch?🥰

  Geliked door 1 persoon

 2. Wow wat een super prijs. Ik zag het al vaker langs komen, wat een mooie vrolijke spullen hebben ze, goed wat over de verantwoorde achtergrond te lezen.
  Hier wat van kunnen winnen zou mooi zijn.
  Lieve groet Ellen

  Geliked door 1 persoon

 3. Joyce, ben helemaal gek op rice en mijn moeder nu ook, prachtig kleurrijk servies, ook al heerlijk om naar te kijken, love it. Gebruik het trouwens elke dag, fleurt meteen alles op.

  Geliked door 1 persoon

 4. Prachtig hè! Vorige Some zijn we in Denemarkenin de Rice winkel geweest. Die was zoooo fantastisch. Mijn zoon vroeg of we onze woonkamer ook zo mochten inrichten, maar dat vond mijn man lichtelijk hysterisch. We hebben flink ingeslagen voor de camper. En dagelijks uit de gekleurde bekers! Word ik zo blij van!

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat een vrolijkheid in een servies! En wat super dat ze qua productie over alles hebben nagedacht. Ik snap dat jij hier helemaal blij van wordt, ik drink mijn koffie uit gezellige bekers zowel thuis als op mijn werk. Maar verder past dit servies op dit moment met mijn mannen huishouden nog niet echt bij mij. Ik ga een andere lieverd taggen in jou bericht bij wie dit wel past en er blij van wordt. Super leuke & lieve actie. Fijne zondag xx

  Geliked door 1 persoon

 6. Wat een vrolijk, kleurrijk servies dat past best wel een beetje bij mij. Ik had je berichtje al geliked en gedeeld, maar zal ook eens mensen taggen alhoewel iedereen al bijna getagd is. Ach dan maar dubbel wat maakt het uit voor deze gave winactie heb ik dat graag over. Liefs Esther😘

  Geliked door 1 persoon

 7. Wat een gezellige en vrolijke blog. Ik ben niet bekend met het product rise maar wordt er wel vrolijk van. Ik ga snel shoppen voor deze leuke en vrolijke spullen. En natuurlijk waag ik graag een gokje mee. Wat is er nou mooiers om elke dag vrolijk te worden van deze mooie spullen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Oooooh hier waag ik maar al te graag m’n kansje voor!
  Ik heb een paar grote bekers en een paar kleine maar in België vind je ze echt niet makkelijk
  Dus dit zou een kansje zijn!
  Veel succes verder met je blog!

  Geliked door 1 persoon

 9. En nu op de goede plek☺️
  Ik doe erg graag mee, helemaal fan van Rice nadat ik onze caravan ging pimpen! Bij alle stipjes, bloemen en kleurtjes hoorde ook vrolijk servies… Rice dus! Maar ja, thuis vind ik t ook erg leuk😍 dus nu spaar ik thuis ook al!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s