Hemelse Hebbedingen uitje

In mijn blog Holy Cow uitje heb je afgelopen zondag kunnen lezen dat ik naar Deventer ben geweest. En dat het met een doel was! Vandaag laat ik jullie graag zien dat ik nog een doel had, namelijk: een bezoekje aan Hemelse Hebbedingen!

In de Kleine Overstraat kun Hemelse Hebbedingen vinden. Aangezien we de kerst tegemoet gaan werd er gewerkt aan een kerstetalage. Van het eindresultaat kreeg ik foto’s toegestuurd; wát is het gaaf geworden!

Als ik binnen stap is het eerste wat me opvalt de ruimte die er is. De winkel is lang, heel lang. Daarbij zijn de muren heel hoog, dus het is een groot geheel.

Achter in de winkel zijn dan nog een aantal hoekjes, waaronder een échte mannen hoek! Er is een ruime keus voor de mannen, zowel voor de kleding als voor schoenen. Geen enkel probleem om je man mee te nemen dus 😉.

photocollage_20181212133435469151465224.jpg

De gezichten achter Hemelse Hebbedingen zijn van Julia Maseda en Bianca Nolle. “10 jaar geleden zijn wij gestart als schoenenzaak met een rekje kleding. Het hele idee was en is om wat anders te verkopen dan de mainstream zaken al deden en doen.”

photocollage_201812121337384461985661787.jpg

“We richten ons op kwaliteit en duurzaamheid en ontvangen en adviseren klanten graag in een ongedwongen sfeer. Duurzame kleding, duurzame schoenen en andere duurzame producten dragen daaraan bij. Je kleding weerspiegelt immers wie je als mens bent en waar je voor staat. Om die reden zit duurzaam, fairtrade, eco en biologisch in de vezels van het assortiment en de manier van denken. Vrijwel alle kleding en schoenen zijn van merken die hun bijdrage willen leveren aan een schone en eerlijke wereld.”

In de grote ruimte is veel kleding, héél veel kleding te zien! Alles mooi bij elkaar gezocht op kleurstellingen. Hemelse Hebbedingen verkoopt veel verschillende merken;

photocollage_201812121521147881772399655.jpg

4FunkyFlavours, Alchemist, Anerkjendt, Armedangels, Ato Berlin, BB Chum, Bench, Blutsgeschwister, Distretto, Inti, Komodo, Kookai, Nathalie Vleeschouwer, Nümph, Nice Things, See u Soon, Skunkfunk, Soft Rebels, The Korner, Thinking MU, Timezone, Vive Maria, White Stuff en Wolffblitz

photocollage_20181212151854921390753990.jpg
Ook ontbreekt het niet aan mode- en woonaccessoires bij Hemelse Hebbedingen

Er zijn ook ontzettend veel schoenen te vinden; Clumpy’s, Sanita, Flu London, Sneaky Steve, Sendra, Chie Mihara en Gola. Je kunt een complete outfit scoren bij Hemelse Hebbedingen!

Wat ook nog leuk is om te vertellen; er is een koopjeskelder! En het is heus waar een échte kelder! Het heeft wel wat vind ik, het geurtje… de uitstraling én daar kun je dus nog gaafs scoren!

Wat ik écht ontzettend tof vind van Hemelse Hebbedingen, is dat het pand zo’n karakteristieke uitstraling heeft. Op de foto is zoiets best lastig om vast te leggen, dus kijk eens naar boven en naar de muren als je een bezoekje brengt. Er zit écht een verhaal achter en bij Hemelse Hebbedingen mag je die gewoon zien!

Zo te gek hè, dat elke winkel zijn eigen verhaal heeft! Zo is elke winkel uniek die ik bezoek! Ik geloof dat ik nog niet klaar ben in Deventer 😊. Wát een super leuke stad, ik ga zéker terug!

Veel liefs van Joyce

11 Comments

  1. Deventer én Zwolle…daar kom ik graag. Vooral om de winkeltjes die anders zijn dan anders. Geen eenheidsworst! Maar Hemelse Hebbedingen staat toch wel met stip op 1!!! ❤️ (Fantastisch beschreven Joyce!)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s