Holy Cow uitje

Afgelopen week heb ik een heerlijke ochtend voor mezelf gehad; op uitje naar Deventer! Dit was de eerste keer voor mij in Deventer. Wat een ontzettend gezellige stad! Dát had ik veel eerder moeten doen. Ik heb lang niet alles gezien, want ik ging met een doel. En één van die doelen was… een bezoekje aan ‘Holy Cow’.

Holy Cow kun je vinden in de Grote Overstraat. Een ontzettend gezellig straatje! Het pand zit op een hoek en heeft verschillende ingangen. Ik stapte binnen en ik dacht gelijk: dít… dít ben ik! Holy Cow is zo ingericht dat ik er gelijk in zou kunnen gaan wonen zeg maar 😊.

De eigenaars van Holy Cow zijn Wilmar en Emelie. Naast Holy Cow in Deventer, is in Twello óók nog een Holy Cow te vinden! “De basis ligt bij mijzelf en mijn vrouw Emelie, maar samen met een zeer enthousiast team medewerkers, want zij zijn net als ons het gezicht achter de winkel, alleen samen bepaal je het succes van je bedrijf.”

“In Deventer bestaat de winkel uit drie oude aaneengeschakelde panden en Twello is juist nieuw en heeft de stijl van een concept store.” Naast deze twee winkels zijn Wilmar en Emelie ook nog eigenaars van ‘Moos’; “De grootste fashion lifestyle winkel voor baby en kids in het centrum van Deventer.”

Ik heb met Emelie nog een tijdje gesproken en in ben erg onder de indruk van hoe het stel in het leven staat en samen gaat voor kansen die ze in het leven tegenkomen. Ik vroeg naar de passie van Wilmar en Emelie; “Onze passie is reizen en een deel van onze items kopen we daarom ook in
Azie maar ook jaarlijks in Sevilla (Spanje).”

Ook naar het ontstaan van de naam was ik erg benieuwd; “Hij klinkt zo lekker en Emelie heeft een voorliefde voor India, dus hij is een beetje met een kleurrijke knipoog. Wanneer klanten voor de winkel staan hoor je vaak ‘Holy Cow!’.”

De timing van mijn uitje was precies goed, want; “Sinds deze maand hebben we in Deventer ons derde pandje betrokken en weer een muur doorgebroken, zodat we nog meer leuke items kunnen aanbieden. Daarnaast drink je hier de lekkerste thee en koffie en eet je de lekkerste huisgemaakte taarten.”

Het is een ontzettend gezellig plekje geworden om te zitten. Zo heb je twee vliegen in één klap! Gezellig snuffelen tussen al het moois, kleding passen en daarna een lekker kopje thee met taart eten.

Neem écht even rustig de tijd als je bij Holy Cow bent, want er is zo ontzettend veel te zien! Sokken, sieraden, leuke cadeautjes, hebbedingetjes… Nu kerst eraan zit te komen heeft Holy Cow onwijs leuke kerst artikelen! In elk hoekje en gaatje zie je weer wat anders leuks! “Elke hoekje in onze winkels is uniek en verrassend, we worden wel eens
gekscherend een mini warenhuis genoemd 😊.”

De merken die Holy Cow onder andere verkoopt zijn Tante Betsy, King Louie en Smashed Lemon. Maar ook merken als House Doctor, Rice en miss Etoille.

Mocht je nou niet in de gelegenheid zijn om naar Deventer te gaan, dan heeft Holy Cow ook nog een website waar je de geweldige spulletjes kunt kopen. Maar het is zéker de moeite waard om een dagje uit naar Deventer te plannen 😉.

Veel liefs van Joyce

14 Comments

 1. Wat een heerlijke winkel! Wat gezellig dat je er ook koffie en thee kunt drinken, dat vind ik echt geweldig bedacht! Want dat mis ik toch vaak in dit soort winkels, dat je tussendoor of na afloop even gezellig iets kunt drinken en nog even langer in de sfeer kunt blijven. Heb je ook nog iets geshopt? 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. Je hebt helemaal gelijk! Het waren trouwens ook vaak mannen die vroegen of ze ook iets konden drinken. Tja… die moeten natuurlijk wel een tijdje op hun vrouw wachten😂 ik heb zo’n dingetje gekocht waar je een waxinelichtje in doet en dat de bovenkant dan gaat draaien (geen idee hoe het heet 😏). Laat ik binnenkort wel op insta zien!

   Geliked door 1 persoon

 2. Jaaaa, superleuke winkel! Toevallig gisteren nog geweest. Heerlijk snuffelen daar tussen al dat moois. De vergroting van de winkel is super. Ik had helaas geen tijd voor een kopje thee, maar dat komt vast de volgende keer weer.
  Groetjes Christel

  Geliked door 1 persoon

 3. Je maakt me helemaal enthousiast Joyce! Ik ga a.s. Woensdag met een vriendin naar Deventer! Het is alweer veel te lang geleden dat ik er was! Als ik je gave foto’s zie van deze kleurrijke winkel word ik helemaal blij! Zin in!
  Een heerlijk blog weer!
  Knuf!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s