Radish Pink ❤ DUNS Sweden

Kennen jullie het merk ´DUNS Sweden` al? ‘DUNS’ is een is een hip en eerlijk kinderkleding merk uit Zweden. De kleding is gemaakt van 100% biologisch katoen en bevat geen schadelijke verfstoffen. De productie vindt onder goede en fairtrade omstandigheden plaats in India. DUNS produceert met name kinderkleding (daar kende ik het ook van); altijd mooie felle kleuren en prints! Maar wat blijkt; er is ook dameskleding van DUNS!

Via de facebookpagina Villa Stip projecten waar ik al een tijdje lid van ben, plaatste Monique (het gezicht achter ‘Villa Stip’) een berichtje of er misschien animo was voor een aantal dames kledingstukken van DUNS. Ik werd uiteraard helemaal blij van de geweldige printjes en één speciale print kon ik niet weerstaan en heeft Monique voor mij besteld.

Het is zeker de moeite waar om even bij de facebookpagina van ‘Villa Stip projecten’ te kijken; Villa Stip maakt kleurrijke kleding op maat. Ze hebben een selectief aantal stoffen op voorraad, maar het meeste wordt in overleg met de klant besteld. Villa Stip tekent de meeste patronen van de jurken en de rokken zelf.

Deze modellen worden dan ook gehanteerd, maar mocht je specifieke wensen hebben schroom dan niet om samen met hen te overleggen wat de mogelijkheden zijn. Ook maakt Villa Stip leggings in te gekke printjes. De meest vrolijke stofjes zie ik regelmatig voorbij komen en ook de modellen zijn erg gaaf!

Er is dus ontzettend veel mogelijk bij Villa Stip. In de Facebook groep Villa Stip projecten kunnen alle modellen en nieuwste creaties bekeken worden.

Op het shirt wat ik heb uitgekozen staan allemaal radijsjes. Het shirt heet dan ook ‘Radish Pink’. Ik vind de kleursamenstelling echt te gek! Ik kocht het shirt speciaal voor bij mijn nieuwe tuinbroek . Ik heb niet zoveel longsleeves en voor de winter is dit toch wel fijn om te dragen.

Het shirt is 100% biologisch katoen, dus het is niet zo stretchy als ik van andere shirts gewend bent. Daarom draagt het wat ‘losser’ en zit het dus niet ‘strak’ om je lichaam. Hierdoor twijfelde ik een beetje of het shirt ook op een rokje gedragen zou kunnen worden, maar check it out hoé leuk!!

Aan de hand van een maattabel die ik gezien had, heb ik gekozen voor maat l. Het blijft toch altijd spannend als je niet precies weet hoe een maat valt, om het te bestellen, maar het is goed gegaan.

Ik ben heel benieuwd of jullie het merk DUNS al kennen of er misschien al iets van in jullie kast hebben? Ik heb het dus nog nooit door iemand zien dragen, maar ik hou dit merk vanaf nu in de gaten 😊.

Veel liefs Joyce

13 Comments

  1. Oooh wauw…wat een super leuk printje en wat staat dit je weer goed. Ook met je tuinbroek…wauw😍. Ik spaar nog even door en ga straks voor de andere tuinbroek. Als hij er nog is … duim duim. Groetjes he. Charline

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s