Gone with the ostwind coat ❤ Blutsgeschwister

Inmiddels heb ik al heel wat leuke outfits laten zien (al zeg ik het zelf 😉). Mooie jurkjes, rokjes, shirtjes en zelfs 2 tuinbroeken! Wat ik nog miste was een mooi lang vest die me lekker warm kan houden. Ik ben nogal een koukleum en aangezien veel jurkjes driekwart mouwen hebben kan ik die jurkjes anders niet dragen in de winter.

Hier draag ik de jurk Red riding hood

Ik had al een aantal mooie vesten gespot online, maar het liefst wil ik het écht zien en voelen. Afgelopen weekend was ik bij Be You in mijn eigen woonplaats Steenwijk. Daar had ik dit vest van Blutsgeschwister al eens zien hangen, maar nog niet gepast.

img_20181126_154127419083017.jpg
Meer weten over dit super jurkje van Tante Betsy? Hier lees je er alles over
‘Cosy traintravel’ heeft een mooie diepe donker groene kleur. Een kleur die voor mij heel goed is, zowel bij mijn huidtype als de jurkjes waarmee ik dit vest kan combineren.
Over deze te gekke jurk vertel ik je alles in deze blog
De armen van het vest zijn mooi lang, dat heb ik ook écht nodig met mijn lange armen.Bij de mouw en onderaan het vest loopt een ‘sierrand’ in een lichtgroene kleur.
Op taillehoogte zit een koord. Met dit koord kun je het vest dicht doen. Ik vind het belangrijk dat het ook goed blijft zitten en niet steeds weer hoeft te strikken. In de praktijk blijkt dit ook goed te gaan😊.

Ook kun je de strik aan de achterkant vastmaken. Net wat zelf je voorkeur heeft.

Zoals de meeste kledingstukken van Blutsgeschwister, draag ik ook dit vest in maat xl (confectie maat 44). Ik vind het fijn dat ik het vest lekker om me heen kan slaan en daarom heb ik dan ook voor deze maat gekozen.

Zoals jullie al hebben kunnen zien kun je dit vest met heel veel kledingstukken combineren. Het vest is ook nog beschikbaar in andere kleuren.

Ook is er nog een kortere variant van dit vest ‘Controleuse scandaleux cardi’. Dit vestje heeft een rits. Ook erg leuk, maar van korte vestjes ben ik al voorzien 😉.


Het vest bestaat uit viscose (50%), polyester (28%) en nylon (22%). Hebben jullie ook al een lekker warm vest gescoord voor de winter?

Veel liefs van Joyce

 

10 Comments

  1. Wat een gaaf vest! En wat kun je er veel mee combineren! Helemaal leuk voor jou bij je mooi jurkjes! En 💚groen is zo mooi, ook bij jou! Geniet ervan koukleum! ( ben zelf ook een enorme koukleum)😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s