Blue Jean farm dungarees❤ Blutsgeschwister

Met Blutsgeschwister kom je toch wel regelmatig voor verrassingen te staan; in elke collectie zitten weer hele verrassende kledingstukken. Het kan gaan om een print, bijvoorbeeld die ik in mijn blog Red riding hood ❤ Blutsgeschwister heb laten zien, maar ook om een soort kledingstuk. Dit seizoen ben ik verrast door de tuinbroeken, oftewel de ‘dungarees’.

In mijn blog Wild Wild West (2) schreef ik al uitvoerig over de ‘Little farm dungarees’. Deze broek is me écht super goed bevallen. Hij zit lekker en is super origineel!

Tijdens mijn Zwaailicht uitje zag ik de ‘Blue Jean farm dungarees’ voor het eerst. Ik kon het niet laten om hem te passen. Ik dacht tja… ik heb al een tuinbroek, maar wat bleek… dat deze broek toch best wel anders is dan de ‘Little farm’!

Uiteraard is de stof anders, de ene heeft een print, de ander is gemaakt van spijkerstof. Ik had verwacht dat het model van de broeken hetzelfde zou zijn, maar dat is dus helemaal niet zo!

Van beide broeken draag ik maat xl (met mijn confectiemaat 44, ik ben 1.81 lang). De ‘Little farm’ zit wat wijder, wat meer baggy om het hele lichaam.

De broek trek ik aan zonder dat ik de knopen dicht hoef te doen. Bij de ‘Blue Jean farm’ is dat niet zo gemakkelijk, daar moet ik dan echt even wurmen bij mijn heupen.

Maar wat blijkt; ik draag de broek dat ook anders dan dat op de foto’s van Blutsgeschwister is te zien. Ik hou wel van wat meer baggy, maar als je naar deze foto kijkt zie je dat het model de broek meer omhoog draagt.

Uiteraard heb ik dit ook geprobeerd, het voelde even wat onwennig moet ik eerlijk zeggen. Misschien omdat voor mijn gevoel de broek te hoog komt te zitten, maar als ik de foto´s bekijk, dan is het helemaal zo gek nog niet.

Belangrijk is dat het fijn zit, dus je moet voor jezelf even uitvogelen wat je het prettigste vindt.

Ik ben er wel achter dat ik de broek zonder het voorzetstuk echt niet mooi vind bij mezelf. Dit kan namelijk ook, best handig: 2 in 1, maar voor mij dus niet geschikt.

Ik had zoiets van, ik laat ik foto’s maken voor jullie, dan hebben jullie een idee. Ik denk namelijk dat het best leuk kan zijn om de ‘Blue Jean’ als broek te dragen. Dan met een toffe riem ofzo, maar die heb ik gewoon niet! Ja… 1 brede riem, maar die paste niet door de lusjes 🙈.

De shirtjes die ik draag staan beschreven in de blogs Orient express en Red riding hood

Ik heb mijn best gedaan en stiekem denk ik toch dat hij het tofste is als tuinbroek 😊.

Veel liefs van Joyce

11 Comments

 1. Super om te lezen. Staat erg mooi maar mijn voorkeur gaat toch naar de wild wild west. Is gewoon “origineel anders” en staat bij mij nog op mijn wish list. Fijne dag
  Gr Charline

  Geliked door 1 persoon

 2. Oei. De laatste keer dat ik een tuinbroek droeg, was toen ik zwanger was en mijn mega dikke (huge twin-size) buik nergens meer inpaste. Deze broeken staan mij echt echt echt niet… Ik vind het wel leuk dat ze weer een beetje terugkomen nu🤗

  Geliked door 1 persoon

 3. De tuinbroeken komt voorbij! Ja dat herinnert aan vroeger….ik droeg ze ook!
  Deze is wel heel erg leuk en die met die print ook! Leuk truitje of bloesje eronder en klaar!
  Staat je goed Joyce!

  Geliked door 1 persoon

 4. Het staat jou weer geweldig, maar ik zie mezelf toch echt niet meer in een tuinbroek, hihihi! Leuk dat Blutsgeschwister iedere keer weer van die leuke verrassingen heeft!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s