De grote kerk in Zwolle uitje

Poeeeeehhh heeeeeeeejjj, wáár zal ik eens beginnen te vertellen? Gisteren was het een groot feest in Zwolle! In de grote kerk om precies te zijn! Daar organiseerde Eva, de eigenaresse van de webshop ‘Kleingebleven’, maar ook de beheerster van de Facebook groep Tante Betsy liefde en retro jurkjes een dag vol gezelligheid!

Eva!!!

De Facebook groep bestaat nu 2 jaar en daarom heeft Eva dit evenement georganiseerd. Inmiddels is de groep gegroeid naar 3563 leden. Wat de groep zo bijzonder maakt, is dat er saamhorigheid is, gezelligheid, plezier, humor. Ik kan er helemaal mezelf zijn! Het is leuk om complimentjes te krijgen, maar ook om te geven. Dat je iets gemeenschappelijk hebt… we noemen elkaar ‘jurkenzusjes’.

En voor de jurenzusjes die dit gebeuren niet mee hebben kunnen maken schrijf ik nu speciaal een stukje. En laat vooral veel fo foto’s zien. Zo hebben jullie hopelijk een beetje een idee hóe het was 😊.

Gister ging ik spontaan even live op de groep, dat was echt ontzettend grappig. De beelden waren absoluut niet van topkwaliteit, maar het gaf wel een goed beeld van hoe het was.

De grote kerk dus, daar had Eva van alles leuks voor ons geregeld; ondernemers van (web)winkels o.a. Somuch Fashion, Diezijner, Styll, Solvegj, Kleingebleven, Kloffieleut, Lien en Giel, Amsterdam Selection en Vrolijke Famkes.

Maar ook allemaal ontzettend creatieve dames; Be Great, Retro4kids, The Birdy’s, Zoownatas, Gekkleurd, Liekebieke, Zsiska, Fleurich, Opgepimt, Jeinjein sieraden en Hetty Happinez en nog meer dames die prachtige creaties maken!

Het was een heerlijkheid om rond te snuffelen, te passen, taartjes te eten, te kletsen en zelfs te knuffelen met elkaar.

Ondanks dat het onwijs druk was en af en toe een beetje ‘gekte’ bij bepaalde kramen, was er toch een soort van rust. Eén en al gezelligheid ❤.

Ik hoop dat degenen die hier heel graag bij wilden zijn een beetje een indruk hebben gekregen en voor degenen die erbij waren het net zo’n mooie herinnering mag zijn als voor mij ❤.

Veel liefs van Joyce

38 Comments

 1. Wat een kleurrijke dag hebben jullie genoten. Leuk dat je het met de thuisblijvers deelt , ik had hier ook zo graag bij willen zijn. Maar het is ook fantastisch om dit zo nog te mogen volgen dank je wel.💕

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat was het leuk om erbij te zijn! En wat jammer dat ik je niet gesproken heb!
  Je hebt er prachtige foto’s van gemaakt, het komt heel goed over zo!
  Dit soort dagen zijn altijd voor herhaling vatbaar 😊🙂😉

  Geliked door 1 persoon

 3. Hallo Joyce,
  Bedankt voor je blog , helaas moest ik werken. Had er zo graag bij willen zijn. Zo leuk om dan de foto’s te zien. Ach wie weet volgend jaar?
  Lieve groet, Janna

  Geliked door 1 persoon

 4. Zo kunnen wij ook nog even nagenieten Joyce ondanks dat we er bij waren. Helaas heb ik zelf niet heel veel gezien., maar nog wel een leuke Margo gescoord. We waren veel te druk met al die hongerige zusjes te voorzien van een stukje heerlijke taart. Maar wat was het leuk om iedereen in het echie te zien.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat een leuk en gezellig verslag heb je er van gemaakt! 😀
  Leuke foto’s en dat filmpje was ook grappig! 😊 Het was een gezellige en onvergetelijke middag! Helaas niet genoeg tijd en kans gehad om bij te kletsen. 😕

  Geliked door 1 persoon

 6. Leuk leuk leuk Joyce! En helemaal je filmpje, geweldig! In de pauze op het werk de eerste helft gezien, maar werd gestoord door klanten die geholpen wilden worden 😂😂😂 S’avonds lekker op mijn gemakje 2x bekeken, wat was ik daar graag bij geweest, dus super dat je ons op deze manier mee kan laten genieten. Toppertje! 😘

  Geliked door 1 persoon

 7. Wat een superleuke foto’s heb je allemaal gemaakt Joyce… ik heb het zo druk gehad dat ik nauwelijks iets gezien heb, laat staan foto’s gemaakt en ik ben zo blij met de jouwe… niet erg hoor, ik had een topdag maar ik vind foto’s erbij altijd zo leuk 🙂 mag ik die collage van Esther en mij gebruiken?

  Geliked door 1 persoon

 8. Wat was het een top middag hè. Zo leuk om je even gesproken te hebben en zo leuk ook dat je de standhouders in het zonnetje zet. Vanavond ook op mijn happy Tante Betsy blog een leuke post erover. Kunnen we nog eens met ons allen nagenieten. Tot de volgende keer! Knuff😃😘

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s