Red riding hood ❤ Blutsgeschwister

Vorig jaar had Blutsgeschwister een onwijs leuke print in de collectie. Dé roodkapje print (Red riding hood).

Ik heb toen gelijk een set gekocht; een shirt, een rokje en een legging. Ik wist op dat moment nog niet dat de print zó populair zou zijn. Ik ben zelf al járen een blutsfan, maar kende geen andere fans in mijn omgeving.

Ik heb vorig jaar op Facebook de Blutsgeschwister fans❤ groep opgericht en inmiddels komen er nog elke dag nieuwe leden bij. Zó ontzettend leuk als je een liefde voor een merk kunt delen.

Toen bleek dat dé roodkapje print opnieuw uitgebracht zou worden (in varianten van vorig jaar, maar ook nieuwe modellen) maakte ik van binnen een vreugde sprongetje. En zo ook andere mede blutsfans met mij 😊. We hadden het er nog over op de groep; dat we er tóch niet voor op hoefden te blijven óf onze wekker hoefden te zetten?? Nee joh…

Het ‘Pow wow shirt’

Maar ’s nachts toen ik wakker werd kón ik het niet laten om tóch even te kijken of de collectie al online stond, maar 😱😱😱 bijna alle maten waren gewoon al bijna weg van de felbegeerde roodkapje jurk!

Tja… dat was nog nét geen huilen, maar om eerlijk te zijn; ik baalde best wel heel erg enorm 🙈. Maar ach… het is maar een jurk! En zo is het ook natuurlijk. Toch is het fascinerend; waarom kan een kledingstuk, een stuk stof je zó bezighouden? Ik schaam me er ook eigenlijk wel een beetje voor…

Kennen jullie dat idee ook? Dat je iets zó graag wilt hebben? Dat je er gewoon naar blijft zoeken? Het erge is… dát is precies wat ik gedaan heb! De website van Blutsgeschwister in de gaten houden óf er dan toch nog een xl op zou komen te staan die iemand anders geretourneerd had. En je raad het al 😂. Ja dus! 😱.

Dus ik als een gek de jurk in mijn ‘mandje’ doen en betalen maar! 😀😀😀 Happy me 😀😀😀. Ik bestelde ook nog een vestje mee.

En toen kwam het ongeloof; nou het was vast een foutje… 😂. Bizar hoe een mens in elkaar zit. Ik doe een halve biecht hier heb ik het idee. Ik ben best hebberig heb ik gemerkt. Waarom? Waarom niet stoppen? Het lukte me niet… maar oooh ik ben wel écht ontzettend blij met mijn nieuwe jurk 😊.

Het is gewoon echt een hele mooie jurk! Het model, de pasvorm, de lengte… alles klopt.

Het lijfje is wat ‘strakker’ en loopt vervolgens mooi wijdt uit.

Ik bestelde er ook nog een mooie vestje ‘Ladyklappe cardigan’ bij. De stofsoort heet ‘Chistmas red’, ik ben dus helemaal klaar voor de kerst!

Op de foto’s van de site van Blutsgeschwister kun je het niet zo heel goed zien vind ik, maar er zitten dus glitters in!

Het ‘Pow wow shirt’ liet ik hierboven al zien. Dit shirt was er dus vorig jaar ook, maar dit jaar weer! Deze is nog in bijna alle maten beschikbaar.

Ook de legging was bij deze lichting weer in het assortiment, maar helaas is die al helemaal uitverkocht. Dan is er nog het shirt ‘Chorus of lovers blouse’. Dit is een nieuw model, maar helaas ook bijna uitverkocht.

Blutsgeschwister is zo overweldigd doordat, met name de jurk en de legging, binnen no time uitverkocht waren, dat ze iets geweldigs voor ons geregeld hebben; in december komt er nóg een lichting met jurken en leggings!!!

Dus dames hou Blutsgeschwister goed in de gaten! En ik help jullie graag een handje in de Blutsgeschwister fans❤ groep, zodat jullie ook nog zo’n mooi item kunnen scoren!

Veel liefs van Joyce

20 Comments

  1. Een Roodkapje jurk, en jij hebt ‘m gewoon!
    Wat een heerlijk en leuk geschreven blog! Hoe enthousiast kun je zijn!
    Gaaf dat Bluts kleding van die thema’s heeft en dat het allemaal heel mooi bij elkaar past! De jurk staat je echt heel mooi!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s