Dress Mia Vintage Deer ❤ Tante Betsy

Ken je dat… dat je iets koopt en iets anders juist niet, omdat je denkt dat het toch niet bij je staat? Ik heb er inmiddels minder ‘last’ van, omdat ik regelmatig dingen pas die ik anders niet zou passen. Dit omdat ik inmiddels wel weet dat je zo zelf verrast kunt worden 😊. Maar bij Dress Mia Vintage Deer ging ik toch weer een beetje de mist in…

Dit is mijn droomjurkje van deze collectie van Tante Betsy. Dat komt mede doordat er een hert op staat. Ik hou er zo van😍. Maar ach… de jurken zijn tóch niet voor mij bestemd… Dus ik dacht het rokje is ook gaaf, daar kun je alles over lezen in mijn blog Skirt Vintage Deer ❤ Tante Betsy.

Maar ja… dat jurkje bleef in mijn hoofd zitten en toen ik hem bij SoMuch Fashion zag hangen kón ik het niet weerstaan! En?? Mijn droomjurk zat gewoon super! En uiteraard kan ik het dan niet laten om ook nog een blog te schrijven over het jurkje. Het is tóch net even anders dan het rokje.

Ik paste eerst maat xl (omdat ik die maat meestal draag), maar deze zat mij te ruim. Maat l is precies goed! De afmetingen van de jurk zijn; oksel tot oksel 48,5 cm en de lengte van van de jurk is 1.02 cm. Ik ben 1.81 lang en heb confectiemaat 44.

Het leuke aan dit model vind ik de v-hals met het kraagje en de jurk loopt in een a-lijn. In het gedeelte van het taille stuk is een stuk ingenaaid. De jurken die ik tot nu toe heb gezien hebben allemaal een mooie overloop, wat met zo’n grote print soms toch best ingewikkelt kan zijn.

Ik vind het zo tof dat je de jurk met heel veel kleuren kan combineren. Hoe meer je de jurk onderzoekt, hoe meer kleuren je ziet. Uiteraard kunnen er verschillende groen-tinten bij gedragen worden, maar ook blauw en oranje zijn te gek.

Mijn favoriet is… paars! Kijk maar eens; er zitten kleine ‘vlekjes’ paars in het jurkje.

En hier is dan het totaal plaatje😊.

Dress Mia Vintage Deer kost 89,95 en is nog bijna in alle maten beschikbaar bij Tante Betsy.

Veel liefs van Joyce

16 Comments

  1. Ik heb even op de site van TanteBetsy gekeken en zie nergens de lengte terug in de beschrijving per jurk?

    Ik ben bijna 1,80 lang en heb echt wel een langere jurk nodig….

    Like

    1. Hoi Ellis, de maten staan er niet bij inderdaad. Daarom heb ik ook mijn l opgemeten, zodat je een beetje een indicatie hebt. Dress selma rain heb ik ook een blog over geschreven, die valt lang! Succes😊

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s