Dress Gaia ❤ Tranquillo

Het gaat nu dan echt gebeuren… het wordt kouder in Nederland! De truien en de vesten kunnen weer tevoorschijn gehaald worden. Óf geef ik je misschien een goed excuus om eens een kijkje te nemen bij Tranquillo 😊. Tranquillo heeft namelijk, afgezien van hele mooie jurkjes, ook vesten en jassen in de collectie😊.

Vandaag wil ik jullie graag een heerlijk warm kledingstuk laten zien. Het is officieel een jurk, maar voor als je wat langer bent (zoals ik > 1.81) valt de ‘Dress Gaia’ meer als een hoodie. Ik wil jullie graag beide opties van dragen laten zien; dus als jurk én als hoodie.

De jurk die ik laat zien heeft de kleur ‘Spice’. Het is een mooie warme kleur. Aan de binnenkant zit fleece stof, vandaar dat hij zo lekker warm is.

De binnenkant van de capuchon is gevoerd met een mooie print stof.

Ik combineer de jurk met de legging ‘Meduna’. Als je mijn blog Hemera dress ❤ Tranquillo hebt gelezen dan heb je hem al gezien. Dus wil je wat meer weten over de leggings van Tranquillo dan kun je daar een kijkje nemen, want ik vertel er uitgebreid over. De jurk heeft hele fijne diepe zakken.

Ik draag de jurk in maat l. De afmetingen daarvan zijn: oksel tot oksel > 52 cm en de lengte van de jurk is 84,5 cm. De prijs van de jurk is 65,90.

Dan laat ik jullie de jurk nu zien als hoodie. In deze combinatie voel ik me toch wat prettiger. En alhoewel ik niet vaak een broek draag is dit wel een verrassend leuke combi.

De hoodie is er ook nog in een andere kleur, namelijk ‘pacific’.

Ik heb jullie vandaag iets anders dan anders laten zien, ik ben benieuwd of jullie het type zijn voor een warm(e) jurkje/hoodie. Voor de verkooppunten van Tranquillo kun je kijken bij deze link.

Veel liefs van Joyce

10 Comments

 1. Heerlijk….eindelijk weer de lekkere hoodies en vesten uit de kast. Staat je prachtig hoor Joyce. Leuk om te lezen. 10 november ga ik kijken voor printjes leggings. Fijne dag, grt Charline

  Geliked door 1 persoon

 2. Erg mooie kleur,en ook de Pacific vind ik prachtig! Naar mijn zin zijn ze inderdaad te kort, maar ze zien er wel comfortabel uit!
  Ik ben nu wel benieuwd naar de rest van de collectie, dus ik ga even googlen 😉 😘

  Geliked door 1 persoon

 3. Hoi Joyce,
  Lijkt me heerlijk zo’n hoody! Draagt volgens mij ook lekker op ons werk in de Kinderopvang.
  En die legging is echt prachtig. Toch maar eens live gaan bekijken….😍

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s