Orient Express ❤ Blutsgeschwister

De derde lichting van Blutsgeschwister ligt alweer een tijdje in de winkels. Ik heb wat afgespeurd en inmiddels wat mooie aanwinsten gekocht. Vandaag wil ik jullie graag meenemen in het verhaal van de Oriënt Express en natuurlijk een mooie outfit laten zien.

“De luxe Oriënt-Express neemt ons mee op een comfortabele reis naar het verleden, langs rustige paden. Op de eerste avond in het reizende chique hotel maken we een uitgebreide tussenstop in Wenen rond de eeuwwisseling, als noblesse oblige!

Dan passeren we het prachtige Boedapest voordat het landschap kaler wordt en dwalen we door de oneindige Balkan Wouden. Dankzij het vuurwater dat overvloedig wordt gedronken in de restauratiewagon, gaan etiquette en kalmte verloren en dansen we tot alle flessen leeg zijn en de magische geest in een fles aan ons verschijnt. Op naar de finale! In Constantinopel bewonderen we de paleizen bedekt met mozaïeken en we zinken weg in de sterrenhemel van The Arabian Nights.

Dus mijne dames en heren, ga alsjeblieft aan boord en pas op voor de rand van het perron!”

Ja…. dus ik zeg; stap maar in en bewonder mijn eerste mooie outfit! Hiervoor heb ik speciaal een bestelling gedaan bij Blutsgeschwister Duitsland (hele snelle levering), omdat het mij niet lukte om de rok ‘Au revoir Paris’ (stofsoort: magic carpet) in Nederland te vinden. Ik bestelde gelijk het shirt ´Bubinette Balkan´ (stofsoort: orient salon) mee, omdat dit mij een geweldige combi leek.

Daar hoort dan -in mijn geval- natuurlijk ook nog een legging bij. De legging ‘Tres chouette’ (stofsoort: orient salon). Zo kan ik het geheel helemaal afmaken. De legging kocht ik bij Hippest-Fashion.

Ik ben gevallen voor beide prints, waarom… tja… een gevoel… de mooie kleuren en het patroon. Ik vond het spannend om de rok te bestellen. Ik draag eigenlijk alleen maar rokken die rekbaar zijn van de bovenkant. Deze rok heeft dat niet. Ik wist dan ook niet helemaal zeker of dit model mij überhaupt zou staan, maar ik vond het ‘het risico’ van het proberen wel waard. Normaal gesproken draag ik maat xl van de rokken van Blutsgeschwister, maar van deze rok heb ik maat 2xl besteld.

De rok heeft 2 fijne zakken

Maat xl zou me ook prima passen, maar ik draag mijn rokken niet hoog, maar laag. Ik vind dat fijner voelen en anders krijg ik enorme heupen en is de lengte van de rok te kort.

Hier kun je goed het verschil zien hoe je de rok ‘officieel’ hoort te dragen

Ik ben ontzettend blij met mijn keuze, want zo is het precies zoals ik in gedachten had 😊.

De rok heeft een voering van de binnenkant.

Het shirt heeft een mooi kraagje met knoopjes. Het shirt draag ik in maat xl.

Bij Be YouBe You zag ik het shirt ‘Tour d’amour’ (cafe peacock) dit is zo’n shirt die in werkelijkheid véél mooier is dan op het plaatje! Wát een gave duifjes print 😍.

Het model van het shirt vind ik heel bijzonder, omdat er een soort van draai knoop in zit. Het maakt het shirt uniek! Dit shirt draag ik ook in maat xl.

De kledingstukken die ik heb laten zien zijn er ook nog in andere stofsoorten. Dit zijn de verschillende rokken: ‘Sweet squirrel’, ‘Wishes come true’ en ‘Art deco love’.

Met de rokken kun je met de andere shirts ook mooi combineren. ‘Always free for tea’, ‘Balkan birds’ en ‘Jeannie tiles’.

En uiteraard zijn er ook nog andere leggings; ‘Enchanted night’, ‘Balkan birds’ en ‘Hungarian roses’.

Genoeg keuze voor iedereen dus 😊. Stap jij ook in de trein van Blutsgeschwister of heb je dat misschien al gedaan?

Veel liefs van Joyce

12 Comments

  1. Wat heb je er weer een leuk verhaal van gemaakt. De stoffen zijn mooi maar dit zou echt niets voor mij zijn. Daarom kan ik t bij een ander nog wel waarderen. Lieve groet Ellen

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuk!!! Ik wil de rok ook graag. Zit er een rits in? Omdat er geen rek in de bovenkant zit? Normaal draag ik een L van rokken maar twijfel nu tussen de L en XL. Ik hoop dat ik hem ergens kan passen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s