Nicky Jacket & Skirt Stripe Velours ❤ Tante Betsy

Ik ben nog steeds een beetje aan het na stuiteren van afgelopen vrijdag… Toen mocht ik aanwezig zijn bij de high tea van Tante Betsy! Er waren een aantal dames die dit hadden gewonnen op een Facebookgroep en ik mocht erbij zijn als blogster! Je begrijpt natuurlijk wel dat ik mijn geluk niet op kon!

En een feestje was het! Susan van 365 days of happy Tante Betsy dresses heeft een super leuke blog geschreven waarin je alle ins-en outs kan lezen over deze high tea. Gelukkig mocht ik een foto van haar gebruiken, want mijn telefoon bleef veilig in mijn tas opgeborgen zodat ik niet stiekem foto’s kon maken van de nieuwe collectie 😜. Want die kregen we namelijk ook te zien!

En nu is het toffe dat ik jullie 2 super gave kledingstukken mag laten zien! Je kunt ze apart dragen, maar ik heb ze bij elkaar gezocht en daar een zeer verrassende combi van gemaakt (al zeg ik het zelf). In eerste instantie bedenk je dit niet, maar hoe gaaf is het geworden! Ik heb de kledingstukken uitgezocht omdat ze zó lekker zacht zijn, dat leek mij heerlijk voor de winter die er straks aankomt.

Het rokje ‘Nicky Velours Stripe’ is donkerblauw met een lichtgrijs streepje. De band van de rok vind ik heerlijk, die voel je niet. Er zitten 2 witte kraaltjes aan de koordjes. Op het rokje zit een zak wat de rok helemaal afmaakt. De rok valt ruim, ik draag maat l. De rok is plat gemeten 44 cm en de lengte van de rok is 51 cm.

Zoals jullie kunnen zien heb ik het rokje gecombineerd met een panty (Blutsgeschwister) waar een print op staat, dit is nu eenmaal helemaal mijn ding. En daarbij komt dat ik wil laten zien dat je op deze manier met kleuren kunt spelen. In de blouse Gnome love pink die ik draag zit geen blauw, in principe is het geen logische keuze om deze blouse bij het rokje te dragen, maar omdat je de kleuren uit de blouse terugkomen in de panty (en later in het vest) is het een super leuke combi geworden.

Daarbij kun je dan het heerlijke vest ‘Nicky velours’ dragen. Dit vest heeft al net zoals het rokje een hoog aaibaarheidsgehalte. Wat draagt dit fijn zeg en het is hélemaal geschikt voor een koukleum zoals ik! Daarbij zijn de kleuren ook zo gaaf; donkerblauw met tropisch blauwe armen (deze benaming heb ik aan mijn man te danken! Over smurfen blauw hebben we het ook nog gehad, maar dat klinkt toch wat minder poëtisch 😂). Ik draag niet zo vaak blauw, maar deze kleur blauw vind ik erg mooi.

Op de voorkant van het vest staan twee mooie afbeeldingen met bloemen én aan de achterkant staat een mooie grote afbeelding.

Ik heb behoorlijk lange armen en hoe fijn is het dan dat dit vest lang genoeg is. Ik draag maat l van het vest. Ook het vest heb ik gemeten; van oksel tot oksel is het 51 cm en de lengte van het vest is 61 cm.

Een tip voor als je de kledingstukken wast; laat ze plat opdrogen. In ieder geval niet zo op het wasrek. Dan komen er strepen in de stof. Mocht je dat tóch hebben gedaan, dan is er geen man overboord, want dan kun je de strepen er wel weer uit strijken (aan de binnenkant strijken😊), maar het scheelt je op deze manier een hoop werk 😉.

Er zijn nog meer vestjes, jurkjes en rokjes in deze stof verkrijgbaar bij Tante! Je kunt volop mixen en matchen.

Na afloop van de high tea kregen we allemaal een cadeaubon van 10 euro. Ik wil graag mijn bon verloten. Het zou super leuk zijn als je onder mijn Facebookbericht of bij mijn blog een reactie wil plaatsen. Om kans te maken op de bon moet je mijn Facebookpagina The Color Of Joy en de Facebookpagina van Tante Betsy liken (als je dat nog niet deed 😉). Ook moet je dit blogbericht OPENBAAR delen. Zondag 14 oktober maak ik bekend wie de bon gewonnen heeft!

Ik ben benieuwd naar wat jullie vinden van deze combinatie. Beide kledingstukken kun je natuurlijk ook nog apart dragen. Het vestje is te dragen op heel veel jurkjes; lekker warm in de winter!

Ik heb het rokje en vest ontvangen voor mijn blog ❤

Veel liefs van Joyce

36 Comments

 1. Wat leuk gecombineerd. Ik ben ook zo’n koukleum en heb dit vestje al en ook het zwarte met de grijze mouwen. Eigenlijk wil ik het volledige zwarte ook nog, of zou dat overdreven zijn? 😁😁😁
  Die ganse Nicky velours collectie is eigenlijk fantastisch 😻

  Like

 2. Wat een verassende combinatie. Je brengt me op ideeën 😁. Ook het bloesje erbij staat geweldig. Haalt het donkere helemaal op. Mocht ik de bon winnen dan wist ik het wel….

  Geliked door 1 persoon

 3. De vestjes van Tante vind ik echt heerlijk!! Ik heb de velours niet, maar de andere twee zitten heerlijk en idd lekker lange mouwen voor de koukleum. De verschillende printjes combineren doe ik niet zo vaak, maar ik hou van verschillende kleurtjes bij elkaar!

  Geliked door 1 persoon

 4. Leuk leuk leuk, wat een echte Joyce set heb jij er zo weer van gemaakt. Geweldig 😍 Ook knap hoe je dat elke keer weer doet en zo jezelf blijft.
  Lief van je om de bon te gaan verloten, ik loot natuurlijk niet mee, want ik heb die fantastische dag bij tante zelf mee mogen maken, en ja wat een feestje was dat! 💗

  Geliked door 1 persoon

 5. Joyce wat heerlijk jij weer. Elke dag komen er heel veel verschillende ootd langs op verschillende betsy groepen maar ik kijk toch altijd (ook) uit naar die van jou. Zo lekker jezelf, mooi, maar altijd anders. Ik ben absoluut geen koukleun en ga dit stofje dan ook niet aanschaffen, maar ben zelf erg blij met mijn kort blauw met bloem en rood/roze vestje. En natuurlijk de vele heerlijke jurkjes.

  Geliked door 1 persoon

 6. Wat heb je weer een gave combi aan😊.

  Wat ontzettend lief van je! Ik heb nog wel een paar jurkjes op mijn verlanglijstje staan, dus ik loot graag mee voor de cadeaubon 😊.

  Gr Rebecca

  Geliked door 1 persoon

 7. Mooie combi heb je aan!! Dat velourse vestje lijkt me heerlijk zitten!!
  En zo’n geweldig uitje gehad, gaaf hoor!!😎
  Ik doe graag mee met je winactie, heb nog wel wat dingen op mijn lijstje staan😉

  Groetjes Merula

  Geliked door 1 persoon

 8. Leuke combi! En vooral zo heerlijk aaibaar. Het vest is echt prachtig.
  Ik heb nog niet geshopt voor de nieuwe collectie, dus een cadeaubon is wel erg leuk. Ik ga je blog snel delen. De pagina’s had ik (natuurlijk) allang gelikt.
  Groetjes!

  Geliked door 1 persoon

 9. Ik vind het een super gaaf setje. Ik ben zelf ook helemaal niet van de blauw. Het maakt me wat bleek. Jammer dat tante die alleen maar in blauw en zwart heeft en niet in wat vrolijke kleuren. Idd een fris kleurige blouse er onder en het is opgelost… heel erg mooi.
  Ooh ja, ik doe ook graag mee met de bon verloting 😉

  Geliked door 1 persoon

 10. Wat een heerlijke combi, mooi die benen er bij. Omdat ik hele dagen zit lijkt dit velours voor mij ongeschikt. Jullie naam tropisch blauw is ook weer mooi gevonden, geeft het een luchtige warme twist
  Liefs Ellen

  Geliked door 1 persoon

 11. Wat een gezellig blog weer! En dat vest met het rokje, ik zie mezelf al.snuggelen is deze comfi super outfit!
  Strijken doe ik nooit, mijn ervaring is, dat een eventuele streep zo weg is als je velours stof gaat dragen 🙂 mooie fleurige dag!!

  Geliked door 1 persoon

 12. Heerlijk enthousiaste blog! Geweldig dat een combinatie die ik zelf nooit bedacht zou hebben, je zo leuk staat. Wat lief dat je jouw bon weggeeft. Ik maak graag kans, er staat nog genoeg op mijn lijstje!

  Geliked door 1 persoon

 13. Wauw, wat en geweldige combi heb je aan. Ik heb zelf nog helemaal niet nagedacht over de velourse jurkjes en rokjes maar als ik dit zo zie bij jou is het wel heel gaaf. Ik ga er nog een nachtje over slapen😴. En ik snap dat je nog steeds nastuitert van vrijdag. Wat lief dat je jou bon aan iemand anders gunt. Ik loot niet mee hoor, maar ik weet zeker dat je iemand heel blij gaat maken. Liefs Esther

  Like

 14. Hey Joyce,

  Wat een gave combi. Ik had ze al gezien de “knuffel” collectie van Tante. Ik ben eigenlijk ook heel benieuwd naar de langere rok. Hihi…maar ook het blauwe gestreepte jurkje lijkt mij fantastisch. Ben nou eenmaal geen rokkenmens.

  Maar loot graag mee voor de cadeaubon.

  Liefs Petra

  Geliked door 1 persoon

 15. Wat zie je er weer prachtig uit!

  Tja, ik ben niet echt een rokkenmens, maar omdat ik het snel warm heb lijkt de veloursvariant me in rokvorm toch het fijnst voor mij.
  Weer iets op m’n lijstje, alsof die nog niet lang genoeg is 😂
  Ik loot dus graag mee 😊
  Liefs, Petra

  Geliked door 1 persoon

 16. Staat super leuk!😍 handig dat door de bloem alle kleuren bijna bij het vestje passen, ik heb de zomer editie in het blauw en combineer die ook met roze en groen! Dit setje lijkt me heerlijk door de knuffelzachte stof en die panty van bluts is zoooo mooi

  Geliked door 1 persoon

 17. Hey lieverd wow wat maakte je weer een gave combinatie van je ontvangen items van Tante Betsy. Zo lief dat je mee naar boven mocht en wat mocht uitzoeken voor je blog. Het is je van harte gegund!
  En wat staat het je prachtig! Gelukkig heb je een maat kleiner gekozen want de Nicky Velours items vallen ruim. Ik heb de jurk ook in een maat kleiner ;).
  Ik vind het zo knap dat je zo’n heerlijke vrolijke combinatie ervan maakt. Zo leuk gecombineerd met de Gnome Love blouse en met die gave Blutsgeschwister panty/legging. Én met je gave ZOO adventure laarzen erbij is je outfit helemaal af💃💕💙

  Geniet heerlijk van al dat moois en combineer je lekker suf! Dat is wel aan jou toevertrouwd! Jij maakt van iedere outfit een feestje. Ik doe niet mee aan de winactie en ga binnenkort zelf iemand blij maken met mijn kadobon ;). Dikke knuffels😃😘😇

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s