Dress Selma Rain ❤ Tante Betsy

Ik kan jullie vertellen dat ik helemaal onwijs in mijn hum ben! Dat komt door de parapluutjes van Tante Betsy. Ik moet eigenlijk zeggen de ‘Dress Selma Rain’. Het motief en de kleuren vind ik ontzettend gaaf.

Ik vind jurkjes ontzettend leuk, alleen heb ik soms een ‘dingetje’ met de jurkjes. Het is voor mij lastig om een goed model te vinden. Ik heb lange armen en benen, brede schouders en een buikje. Vaak vallen de jurkjes mij te kort, waardoor het hele model niet goed uitkomt. Daarom ga ik vaak voor een setje; een rokje met een shirt.

Uiteraard vind ik dat helemaal prima, maar ik vind de jurkjes ook vaak zó leuk. En nu… nu is er dít mooie model van Tante Betsy. Ik zag wat berichten over de jurk; hij zou lang vallen (yes!), zou een buikje verbloemen (yes!) en zou een maat ruimer vallen. Zou het wat voor mij zijn?

Bij Pinka.nl is deze top jurk te koop. Ik stuurde Thea (het gezicht achter Pinka) een berichtje voor wat meer informatie. Ik kreeg super snel een reactie terug en na wat berichtjes heen en weer heb ik de jurk besteld. Graag vertel ik jullie meer over Pinka en wíe Pinka eigenlijk is!

“Wat leuk dat jij de Dress Selma Rain kocht bij Pinka, Joyce! Nu weet je ook hoe het is om een pakketje van Pinka te ontvangen, in een biologisch afbreekbare verpakking en met een kleine, persoonlijke attentie. Zo heb je dus meteen een idee van hoe ik werk. Altijd met een persoonlijke benadering. Vaak heb ik contact met mijn klanten vooraf, er zijn soms vragen die ik met liefde beantwoord. Het is niet altijd makkelijk om online te kopen, zonder te kunnen passen. Dus geef ik graag advies en op wens kan ik ook maten doorgeven. Thuis passen heeft ook voordelen, je doet geen impulsaankopen want je kunt op je gemak passen en eventueel retourneren.”

“De verzendzakken die ik gebruik zijn misschien niet hip en gekleurd, maar wees eens eerlijk, ze belanden toch altijd meteen in de vuilnis. En dan is het maar goed dat ze afbreekbaar zijn. Ik ben niet alleen vriendelijk voor de klant, maar ook voor het milieu…(knipoog). Daarom ben ik altijd op zoek naar hippe merken die fair trade, met biologisch materiaal én milieuvriendelijk werken. Dat is momenteel het merk Tranquillo en van de zomer komen daar nog verrassende merken bij!”

“Momenteel verkoop ik voor een groot deel Tante Betsy, ik ben dol op de kwaliteit, pasvorm en de originaliteit! Verder heb ik in de collectie dus Tranquillo, Bakery Ladies en Danefae met hele fijne jassen. Gekleurde leggings kan je ook bij mij kopen. Ik heb gekozen voor leggings omdat er ontzettend veel vrouwen zijn die van de voetjes van de panty de tenen afknippen. Dan maar meteen goed, leek mij!”

“Nog niet zo heel lang ben ik eigenaar van Pinka. Om precies te zijn, heb ik 3 maanden geleden Pinka overgenomen. Grappig is, dat ik voorheen nooit had bedacht dat ik ondernemer zou worden. Maar mijn liefde voor retro jurkjes, kleur en vrolijkheid heeft mij ertoe gebracht. Ik heb er ontzettend veel plezier in. Het is de veelzijdigheid, de creativiteit die er bij komt kijken, wat mij aanspreekt. Maar vooral haal ik plezier uit tevreden klanten. Ik kan zo enthousiast worden als ik mijn klanten zie met een nieuwe, bij Pinka uitgezochte jurk!”

“En wie ben ik buiten Pinka om? Een vrouw van 52, ik woon samen met mijn vriend, mijn dochter van 14 en onze poezen. Ik heb nog een dochter van 19 en zij woont nog maar net op kamers. We wonen in Goes, Zeeland. Hier heb ik niet altijd gewoond, ik ben geboren in Tanzania en kwam op mijn 7e in Nederland. Daarna zijn we als gezin vaak verhuisd maar ook later, toen ik niet meer thuis woonde, heb ik meerdere plaatsen gezien. Zo heb ik ook 7 jaar in Duitsland gewoond. Meer dan 30 jaar heb ik gewerkt als secretaresse en in het toerisme, kantoorbaantjes. Nu ben ik yogadocente én eigenaar van Pinka. Met andere woorden, ik ben gaan luisteren naar wat ik echt wil en dat is wat ik doe!”

Wauw wat gaaf is het hè, om het verhaal te lezen achter een webshop of winkel! Bedankt Thea ❤.

Tóch is het altijd spannend als je iets online besteld: zou het écht passen? Jaaaaaaa én hóe! Ik vind deze jurk echt zó fijn zitten.

Die zakken zijn favoriet; heerlijk zakken in een jurk!

De hals van de jurk loopt rond en een mooi detail zijn de twee roze knoopjes.

In het midden van de jurk loopt een zwarte band, dit zorgt voor een ‘breekpunt’ en dat je een eventueel buikje mooi kan verbloemen😊.

Het jurkje is er ook in een blauw met roze variant. En ook is er een ander model met dezelfde print te koop.

Ik draag maat l, een maat kleiner dan gebruikelijk. De afmetingen zijn: oksel tot oksel 49 cm en de lengte van de jurk is 1.07

Ik hoop dat jullie het net zo leuk vonden als ik om Thea haar verhaal te lezen én natuurlijk om deze super leuke jurk van dichtbij te bekijken 😊.

Veel liefs van Joyce

10 Comments

  1. Staat je mooi Joyce! Wat leuk dat je Thea & haar Pinka zo in het voetlicht hebt gezet. Elke (beginnende) ondernemer verdient een zonnetje! De jurk staat jou prachtig. Fijn hè, dat er wat meer langere modellen bij zijn gekomen😃

    Like

  2. Joyce, dit is echt een mooi model tante voor jou, staat je zo leuk! En hoe toepasselijk met de regen foto die je gisteren op Facebook plaatste 😄
    En ook leuk om Thea in het zonnetje te zetten, we “kennen ” haar van de jurkjes groepen, en hoe super is het dat je dan je eigen webshop met oa tante haar jurkjes gaat beginnen. Wens Thea dan ook heel veel succes!

    Groetjes 😘

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s