Skirt Vintage Deer ❤ Tante Betsy

Wat is het toch heerlijk als er een nieuwe collectie uitkomt! Bij Tante Betsy krijgen we regelmatig sneak peaks van te voren. En oooh… Ik hou van de hertjes! Met de zomer collectie kocht ik het jurkje ´Dress Joyce du Deer´ daar stond ook een te schattig hertje op. Nu viel mijn oog dus weer op herten, maar dit is een allover print inclusief een prachtige achtergrond.

Tijdens mijn Stijliconen uitje zag ik het rokje hangen en ik kón hem niet laten hangen, dus heb ik hem meegenomen. In de winkel heb ik nog gekeken of ik er een bijpassend shirt of bloesje bij kon vinden, maar dit lukte helaas niet.

Er zijn namelijk hele mooie bijpassende shirt en bloesjes van Tante Betsy zelf; genoeg keuze om hiermee te combineren dus!

Ik had dus een leuke uitdaging thuis; misschien ligt er nog wel iets in mijn kast waar ik dit rokje mee kan combineren. Ook dit keer is het toch verrassend goed gelukt al zeg ik hetzelf.

Bij de bovenstaande foto draag ik een legging en shirt van Blutsgeschwister. Ik vind het wel een toffe combi, omdat de print van Blutsgeschwister ook herfstig is.

De volgende combi is zo’n spontane actie. Ik zocht naar iets wat echt kleurrijk is en hóe wonderlijk; dit shirtje van Halsoverkop IS kleurrijk én de kleuren komen terug in het rokje.

Eigenlijk kun je heel veel kanten op met dit rokje, omdat er zoveel kleuren in zitten. Voor mij is het de uitdaging om een print shirtje bij het rokje te vinden, omdat ik gewoon heel blij word van print op print😊. Zo heb ik nog een prachtig shirt van Blutsgeschwister gevonden, waar ik in een andere blog wat meer over zou vertellen. De combinatie is heel apart, maar door de verschillende groen tinten kán dit dus.

Ik draag het rokje in mijn eigen maat; xl. Ik ben er wel achtergekomen dat niet iedereen dit rokje draagt zoals ik; ik draag het rokje ‘laag’.

Je kunt er ook voor kiezen om het rokje ‘hoog’ te dragen. Je kunt het het beste uitproberen wat bij jouw figuur staat. Ook vind ik het fijn om het rokje laag te dragen omdat ik lange benen heb.

In deze print zijn er ook nog 2 te gekke jurkjes te koop. Misschien ben jij niet zo’n rokjes type en ga je daar liever voor. Die jurkjes (en ook het rokje trouwens) kun je ook super goed combineren met de te gekke wollen vesten van Tante Betsy; ben je gelijk winterproof!

Ik zeg: ik ben klaar voor de herfst met mijn rokje 😊.

Veel liefs van Joyce

11 Comments

 1. Wat is t een gaaf rokje hè? Ik zou m inderdaad ook laag dragen. Prachtige kleuren heb je erbij, dat zeegroen en wauw de oranje panty. Gedurfd maar heel mooi is de combi met t shirtje met kraag. Persoonlijk vind ik dcombi met t donkere printje shirt en legging van bluts er minder leuk bij, maar who cares, mogelijkheden genoeg. Je snapt dat ik deze rok dus ook aan Mn wensenlijstje toevoeg. Zucht…die wordt alleen maar langer door jouw blog 🤣

  Geliked door 1 persoon

  1. Hahaha erg hè al die mooie dingen die voorbij komen😊 bedankt weer voor je leuke reactie! De combi’s die ik laat zien kom ik ook niet eens aan toe om allemaal te dragen, omdat ik dan toch een favoriet heb. Voor inspiratie is het wel leuk, omdat er vaak meer mogelijk is dan he denkt😊😘

   Like

 2. Na het lezen van deze blog de rok direct besteld, nu wachten op de pakketbezorger 🙂
  Ik vind die oranje panty/maillot er geweldig bij staan, weet je nog waar je deze gekocht hebt?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s