Charmeuse scandaleuse ❤ Blutsgeschwister

In deze blog wil ik graag één kledingstuk in het zonnetje zetten. Dat ik dit shirt ooit zou promoten dát had ik echt nooit gedacht! Dit shirt; ‘Charmeuse scandaleuse’ in de stofsoort ‘Babushkas blush’ heeft namelijk roezels…

Ik heb totaal, helemaal nikkes noppes nada met roezels! Hoe is het dan toch ooit mogelijk dat ik dit shirt besteld heb?? Toen ik dit shirt zag, was ik gelijk weg van de mooie print. Maar dan die kraag?? Roezels? Voor een ander oké, maar voor mij?

Legging en rokje Blutsgeschwister

Deze roezels zijn er ook bij jurken; hetzelfde verhaal geldt hiervoor van wat ik ervan VOND. WANT toen zag ik iemand die dit jurkje aan had en ik was helemaal verbaasd hoé leuk ik het vond staan. ECHT heel leuk!

Roodkapje rokje en legging Blutsgeschwister

En dus… ik ben voor de bijl gegaan. Ik bestelde het shirt bij Freule in Oldenzaal. Een dag later was het moment van de waarheid aangebroken… Want ja… hoé zou dit míj staan? Ik weet niet hoe jullie erover denken, maar ik vind het heel erg tof!

rokje van Blutsgeschwister, legging is van Shars Creations en boorts van Dr. Martens

Er was nog wel even een dingetje; hoe moet ik dit shirt zou combineren. Ik had er van te voren nog niet zo heel erg over nagedacht namelijk. Eigenlijk moet je dat natuurlijk wel doen, want anders ‘moet’ je er misschien weer wat bij gaan kopen, maar ja… als je daarentegen écht iets leuk vindt 😉. Ik ben op zoek gegaan naar rood, zwart en groen in mijn kast en heb daar wat combi’s mee gemaakt.

Combi met Tante Betsy rokje en Blutsgeschwister legging. Schoenen zijn van Rieker.

Het viel mij dus heel erg mee wat de mogelijkheden waren. En zo… zo kan het gaan… Dat je iets helemaal niet mooi denkt te vinden en dan 180 graden omdraait… hoe veranderlijk is een mens…

‘Journal of a Surfragette’, ‘Circus of Heroines’, ‘Female Folk Craft’ en ‘Free your Mind’

Vind jij het lastig om te combineren, dan heeft Blutsgeschwister de oplossing. Als je bij een kledingstuk kijkt staan er onder mogelijkheden voor stofsoorten waarmee je kunt combineren.

Zo grappig, ik kwam erachter dat ik van de groene variant 5 van de 6 stofsoorten heb. Onbewust val ik dus helemaal voor ´Female Folk Craft´. En zie hier het resultaat van combineren met deze stoffen 😊.

Hier heb ik het zelfde ‘grapje’ uitgehaald als bij mijn blog So long lonelyness dress ❤ Blutsgeschwister; het shirtje over de jurk.

img_20180913_1354121682353816.jpg
Over dit super leuke vest kun je hier alles lezen en over de legging vertel ik alles in deze blog

Het shirt is er nog in 4 andere stofsoorten; ‘Clouds of downs’, ‘Love and peace’, ‘Mama Babushka’ en ‘Vintage circus’.

Ook zijn er dus ook jurkjes met zo’n kraag, die komen uit de collectie Wild Wild West. Het jurkje heet ‘Reitzirkel robe’ en dit zijn de stofsoorten: ‘Birdy birdcage’, ‘Glory horses’, ‘Home sweet home’, ‘Mystified madame’ en ‘Steppe gras’.

Ik ben benieuwd wat jullie van ‘dé roezel kraag’ vinden 😊.

Veel liefs van Joyce

12 Comments

  1. Dit staat je inderdaad prachtig! Soms moet je gewoon iets proberen en zie hier het resultaat! En wat heb je weer mooie combinaties gemaakt! Deze serie van Bluts past ook heel goed bij jou! Dat blijkt wel doordat je er al zoveel prints van hebt! De jurken vind ik ook gaaf hoor! Komen die ook nog voorbij bij jou, ik ben benieuwd!

    Geliked door 1 persoon

  2. Suuuuuuper leuk juist die kraag!! Ik val dus juist weer wél heel erg voor roezels en lieflijke dingetjes! Héél leuk zo met die kleurtjes… vind de combi met het grasgroene rokje van blutsgeschwister met bewerkte band, en daar weer de legging van in dat printje (geloof ik), t mooiste qua kleuren bij elkaar… maar vaak is t ook durven denk ik… en ik vind t alleen maar leuk, lekker uniek, en vooral heel vrolijk en niet saai! Want iedereen tegenwoordig draagt maar zwart, ja toch? 😊

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s