Walking on flower legs ❤ Blutsgeschwister

Ik ben écht een legging draagster en dan het liefst één mét print 😊. Van Blutsgeschwister heb ik een hele stapel in mijn kast liggen. Bij de nieuwe collectie Die stärksten Frauen der Welt! heb ik 3 nieuwe aanwinsten; ‘Flower for power’ (zwart) en ‘Flower for Babushka’ (paars) kocht ik bij HeBbeS. En de legging ‘Flower for Woman’ (oker) kocht ik bij Tuthola.

Deze winkels hebben geen webshop, maar ze waren zo lief om ze op te sturen, dus een warme douche voor jullie dames❤.

Over de leggings heb ik wat filmpjes gemaakt, kijken jullie mee? 😊

In dit filmpje laat ik jullie laat ik jullie een rokje en shirt zien die te vinden is in mijn blog Oregon Trail ❤ Blutsgeschwister. De jurk is te vinden bij deze blog: So long lonelyness dress ❤ Blutsgeschwister blog. En over het vest Cold days warm heart jacket ❤ Blutsgeschwister heb ik hier uitgebreid omschreven.

In het tweede filmpje laat ik jullie het Sterren shirt zien. Over het zwarte polkadot rokje heb ik ook een blog geschreven (Wild Wild West ) en het zwarte vestje is beschreven in de blog Oregon Trail ❤ Blutsgeschwister.

En dat waren de filmpjes. Ik hoop dat jullie hier inspiratie uit kunnen halen. Er valt oneindig te mixen en te matchen ook al denk je dat je niet zover komt met wat je nog in je kast hebt liggen.

Wat betreft de maten van de leggings; ik heb confectie maat 44 en draag maat xl van leggings. Ik vind het fijn als ze goed aansluiten om mijn buik, niet dat het in je buik port.

Op deze foto kun je zien dat de winter leggings wat ruimer vallen dan de andere leggings. Het is dus eigenlijk wat je persoonlijk fijn vind dragen 😊.

Graag tot de volgende keer!

Veel liefs van Joyce

5 Comments

  1. Wat laat je ons heerlijk meegenieten van de prachtige combi’s! En wat doe je dat leuk! Wat een fijne warme leggings heeft Bluts, super voor in de winter! En wat staan ze leuk overal bij! Die donkerrode bij je mooie jurk is super!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s