So long lonelyness dress ❤ Blutsgeschwister

Vandaag laat ik jullie tóch een plaatje van een jurk zien 😍. Toen ik de print ‘Fancy flok flower’ zag was ik gelijk verkocht. Eigenlijk was mijn ‘doel’ de rok te scoren, maar in mijn blog ‘Die stärksten Frauen der Welt!” vertelde ik al dat ik die helaas niet heb kunnen vinden. De jurk vind ik ook echt heel mooi, maar voor mezelf twijfelde ik gewoon enorm…

Dat komt met name omdat de stof anders is dan de gebruikelijke jurkjes die in in de kast heb liggen. Máár ik zag ook dat er wel elastane in zit (3%), dus het is niet helemaal stugge stof. Én er zit een rits aan de achterkant… ook voor mij een puntje dat ik denk ik weet het niet…

Ik raakte aan de praat met Wilma van Tuthola. En naar aanleiding van ons gesprek heb ik het aangedurfd! Tuthola heeft geen webshop, maar Wilma stuurt met liefde de kleding op, dus ik kreeg een prachtig verpakt pakje en daar zat deze wat-ik-toen-nog-niet-helemaal-zeker-wist prachtige jurk in 😍.

En taaaadaaaaaa!!! Nou?? En?? Wát denken jullie ervan? Ik ben echt helemaal blij. De jurk is inderdaad stugger dan de andere jurken van Blutsgeschwister, maar zéker niet vervelend. Het zit gewoon mooi aangesloten en ik kan me er heerlijk in bewegen. Dus het is absoluut niet het ‘robot-effect’ waar ik een beetje bang voor was. Een vooroordeel uit de weg geruimd. En ik draag ‘gewoon’ mijn eigen maat, maat xl.

En dan die rits. Jaaaa… het vergt even wat oefening, maar het is helemaal prima te doen in je upje. Toen ik eenmaal de manier doorhad was dat ook geen enkel probleem, dus ook dat ‘probleem’ weggewerkt.

Er zit ook nog een haakje aan de bovenkant die je vast moet maken, maar ook dit is goed te doen en kun je gewoon zelf doen (het was meer een uitdaging om hier goed een foto van te maken in mijn upje 😂).

De jurk valt mooi lang. In ben 1.81 en hij valt nog net iets over de knieën bij mij. In de taille zit een zwart koord die je vast kunt knopen. Je kunt hem eraf halen, maar dat vind ik jammer. Met dit koord kun je juist mooi je taille accentueren.

Zo’n zelfde koordje (iets dunner) dit bovenaan bij de kraag. De kraag heeft een hele mooie halslijn.

Het rokgedeelte valt heel mooi wijd.

De jurk heeft zakken, ik hou ervan 😊.

Bij het rokgedeelte aan de binnenkant zit een rode voering.

De mouwen lopen schuin, dit geeft een heel mooi effect om de ellebogen heen.

In mijn blog Cold days warm heart jacket ❤ Blutsgeschwister liet ik een vest en een shirt zien. Dit shirt vond ik zo’n geweldige match met de rok, maar aangezien ik de rok niet kon vinden heb ik iets anders geprobeerd wat ik bij de Duitse website ey linda zag. Zij laten namelijk deze jurk zien met het shirtje over de jurk heen! Je moet er toch maar net opkomen.

Op de foto’s vind ik het er echt te gek uitzien. Ik weet alleen nog niet of ik het echt zo ga dragen, omdat ik me dan er wat ‘boller’ uit vind zien. Ik kan het niet omschrijven, en op de foto’s is het ook niet echt goed te zien, maar net of mijn figuur dan minder mooi uitkomt om het zo maar even te zeggen. Maar ik vind het in ieder geval geniaal bedacht!

Het vest vind ik er ook erg leuk bij. De baboesjka’s komen weer terug in de jurk.

Deze jurk is er nog in 3 andere stoffen, namelijk ‘Pretty in ink’, ‘Free your soul’ en ‘Swanky swan’.

Ik ben helemaal blij met deze prachtige jurk! In mijn volgende blog vertel ik jullie trouwens alles over de nieuwe leggings van Blutsgeschwister, dus graag tot dan 😊.

Veel liefs van Joyce

11 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s