Die stärksten Frauen der Welt!

En ja hoor… de tweede collectie van Blutsgeschwister is een feit. En de nieuwe collectie heet… ‘Die stärksten frauen der Welt’. Daar heeft Blutsgeschwister weer mooi over geschreven:

“Als we niet allemaal topmodellen kunnen zijn, kunnen we op zijn minst rolmodellen zijn: ik ben ervan overtuigd dat er in elke Blutsschwester een sterke vrouw te vinden is.

We doen altijd oprecht ons best, zijn ongebreidelde verleidsters, moeders met hart en ziel, doe-het-zelvers en af en toe gepassioneerde voorstanders van rechtvaardigheid tussen geslachten.
Alles bij elkaar (exclusief mannen) zijn we de sterkste vrouw ter wereld! En dit is niet zonder reden: historische heldinnen hebben met zweet en bloed de weg geëffend voor onze huidige onmetelijke verscheidenheid aan mogelijkheden.

Deze collectie is opgedragen aan de heldinnen van toen en nu. Welkom in onze wereld van sterke vrouwen!”

En wat voor collectie heeft Blutsgeschwister daar dan bij verzonnen? Ik laat jullie in ieder geval mijn favorieten zien en zal daarbij zo uitgebreid mogelijk proberen te laten zien welke varianten en stofsoorten er nog meer van zijn.

Vandaag wil ik beginnen met een topper van een jurk; ‘Ode to Odette dress’. Deze jurk is er in 5 verschillende stofsoorten: ‘Vintage Circus’ , Love and Peace’, ‘Babushkas Blush’, ‘Clouds of Downs’ en ‘Mama Babushka’.

Ik heb erg, erg… best wel erg zitten twijfelen tussen 2 jurken; de ‘Babushkas Blush’ (met de roosjes) en de ‘Mama Babushka’ (met de Babushka’s). Deze 2 staan mij, al zeg ik hetzelf beide fantastisch 😇. Ik ben gegaan voor de laatste: Mama Babushka! En ik bestelde deze jurk bij Hippest-Fashion. Check it out!

Dit model is serieus gemaakt voor mij. Ik voel me er zo fijn in; het materiaal zit fantastisch, de print, de lengte, het model wat precies bij mijn figuur past en de mogelijkheden voor mij om te combineren.

De halslijn is afgewerkt met een heel mooi kanten randje.

In de taille zit een koord die je dubbel om je heen kunt slaan en vervolgens kunt vastknopen.

Ik draag de jurk met mijn maat 44 in mijn eigen maat xl.

Deze super leuke print met Babushka’s erop is er ook nog in 3 verschillende shirtjes. Helemaal leuk op een rok of broek.

En ik kan het niet laten 🙈. Als het over sterke vrouwen gaat dan móet je dat thema toch terug laten komen in je foto’s 😂.

Veel liefs van Joyce

17 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s