Round Shot, Blood Moon en Dots of Glory

Er is zoveel te beleven en te zien in het Wilde Westen van Blutsgeschwister. Zoveel stofsoorten en modellen. Inmiddels heb ik al 2 blogs geschreven over de nieuwe collectie, maar er valt nog zoveel te laten zien. Aangezien dit lastig word in mijn eentje heb ik de hulp ingeroepen van andere Blutsgeschwister fans! Zoveel verschillende vrouwen, zoveel verschillende smaken en we zijn één in de wereld van Blutsgeschwister.

Mag ik jullie voorstellen aan Rianne. Rianne, heb ik inmiddels gemerkt, heeft veel met mode. Ze is altijd goed op de hoogte en weet veel te vertellen over de verhoudingen van lichamen in samenwerking met wat je dan het beste kunt dragen. Ik laat Rianne graag zelf aan het woord. Ze trapt af met de jurk ´Sweet home alabama dress´ in de stof soort ´round shot´ (kleur rood).

” ‘Sweet home Alabama dress’, heerlijk jurkje voor komende winter, echt een top modelletje voor mij. De mouwen zijn lang genoeg zoals bijna altijd wel bij Bluts, het jurkje zelf is wat korter, maar met pantybenen vind ik dat prima. Het jurkje valt maat conform. Het bevat stretch, dus mijn large-plus schouders kunnen toch lekker in de M en mijn S-taille en hips verzuipen er niet in maar kunnen er heerlijk comfortable in verblijven.”

De volgende jurk die Rianne laat zien heeft ze niet gekocht. Ieder figuur is anders en niet elke jurk is geschikt voor iedereen. Rianne vertelt zelf precies hoe het zit met haar figuur.

“De ‘Cowboys Darling denim dress’ (stof soort ‘blood moon’), verliefd op de kleur en vind het een heel leuk modelletje met de knopenlijst en andere details. Ik draag hier een M, maar omdat het jurkje geen stretch bevat, passen mijn L-plus schouders en borst er niet in, terwijl het bij mijn S-taille en heup meer dan voldoende comfort-ruimte heeft. (by the way: de L ook geprobeerd maar die slobberde om me heen met een luchtzak in de rugholte als bonus, maar het bovenstukje paste wel 😉).

Op de ”pas”-foto’s zie je me links met de knoopjes dicht, daar sta ik helemaal strak en rechts zonder hemdje eronder met de knoopjes open. Daarna nog gepast met hemdje eronder, maar dat kon alleen met alle knoopjes open en dat deed het model geen eer aan. Dus deze kan helaas mijn kast niet in…met wat stretch was het wel gelukt 😉. ”

Ik heb deze jurk zelf ook gepast en voor mij is hij perfect. Ik heb ook brede schouders, maar ik heb maar een kleine boezem. De armlengte, de lengte van de jurk alles zat goed voor mij. Meten is vaak weten, dus bestel je online, kijk (of vraag) dan goed naar de maten.

Alweer de laatste jurk die Rianne laat zien: “De derde van de najaarscollectie noem ik toch echt een zomerjurkje, ‘Polka lady saloon dress’ (stof soort ‘dots of glory’). Net zo heerlijk soepel en swingend als een aantal jurkjes uit de zomercollectie, ook dit vind ik super modelletjes om te dragen. Dit model draag ik in M waarbij hij overal lekker comfortabel zit. De lengte is wel een stukje korter dan de zomerjurkjes met swingend rokdeel, maar het kan net als zomer lengte voor mij. Deze zal ergens in september het daglicht niet meer mogen zien tot april, want ben geen vestjes drager 😉.”

En dan hebben we hier nog een Blutsfan! Annemiek! Als je mij al wat langer volgt dan herkennen jullie haar vast, want ze heeft al eerder in een blog gestaan, namelijk … Annemiek heeft dit jurkje ook gekocht, maar dan in een andere kleur.

Annemiek is 1.68 en draagt maat s. Over Blutsgeschwister verteld ze het volgende: “Vind Bluts qua draagcomfort super. De stoffen zijn soepel en blijven ook erg goed met het wassen vind ik ook belangrijk.
Valt goed op maat heb over het algemeen mijn eigen maat.
Blij dit merk te hebben ontdekt😍.”

Rianne heeft ook nog een leuke Blutsgeschwister review voor ons: “Ik vind Bluts een heerlijk comfortabel zittend merk met vaak verrassende prints. Daarnaast bieden zij eigenlijk iedere collectie wel de modellen die ik vooral waardeer, aansluitend lijfje met hals die diep genoeg is en ”swing rok”, daarnaast de etui-modellen die van zichzelf weinig vorm hebben en ook de wat langere modellen die slank gesneden zijn. Ook vind ik Bluts echt wel maatvast, dat het jurkje zonder stretch geen geschikt jurkje voor mij is, ligt geheel aan mijn verhoudingen. Als ik in de online shop van Bluts zelf alles invul om te bepalen welke maat ik moet dragen (en dan kies ik voor los dragen), dan geeft het systeem trouwens gemiddeld aan 50 % S/50 % M, maar hier zijn de schouders niet in meegenomen 😉.”

Rianne en Annemiek, wat hebben jullie mooie keuzes gemaakt! Heel erg bedankt voor jullie bijdrage! De laatste jurk zou ik persoonlijk wél doordragen, inderdaad met een vestje en legging. Maar zoals ik al begon… zoveel verschillende smaken😊. Gelukkig maar!

Veel liefs van Joyce

p.s: Ben jij ook Blutsfan? Je bent welkom bij onze facebookpagina 😊

5 Comments

  1. Wat leuk om Rianne weer eens te zien, zitten niet meer op dezelfde groepen denk ik. Idd echt altijd zo goed in adviezen. En wat staan deze jurkjes mooi, bij beide dames hoor.
    Ik geloof dat ik een beetje verliefd ben op het denim model, en ik heb al zoveel op m’n lijstje. 😀

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s