Wild Wild West (2)

‘Howdy!’ Whiiiiiieeeehaaaaaa daar gaan we weer! Huppakee mét de lasso, je paard en je hoed!

De collectie van Blutsgeschwister blijft aardig geheim tot hij uit komt. Er zijn maar een paar sneakpeaks, dus als de collectie uit komt kan ik niet wachten om gelijk alles te bekijken.

Dit jaar was ik gelijk een soort van verliefd op de ‘little farm dungarees’ Dit bleek dan ook hét speciale item te zijn van deze collectie, want binnen no time was hij uitverkocht bij Blutsgeschwister (Duitsland) zelf.

Ik heb dat wel vaker dat ik val voor de items die gelijk uitverkocht zijn, dus het is dan een soort van sport om het kledingstuk tóch nog te bemachtigen😁.

Vorig jaar was het bijvoorbeeld de ‘roodkapje print’. Er waren maar weinig verkooppunten in Nederland die de hele set te koop hadden. Ik vind het dan wel te gek om alles bijpassend te hebben, dat is gelukkig gelukt😊.

En helemaal uniek was de ‘roodkapje jas’, niet te vinden tot ik er toevallig tegen aan liep bij een webshop in Amerika! Wat een gelukkie!

Nu dus de ‘little farm dungarees’. Deze vond ik bij Hippest-Fashion. Whhhaaaa en hij is zó cool! Het is wel iets anders wat ik tot nu toe aan jullie heb laten zien, maar wat dat betreft heb ik een heel eigen smaak. Kleurrijk, maar ook aparte printen vind ik geweldig! En de stoere kant op, daar hou ik ook van! Blutsgeschwister heeft dat allemaal!

Het was wel grappig, want toen ik mijn blog Wild Wild West plaatste kreeg ik een paar reacties over dat het donker en niet kleurrijk was. Nou dames, in deze blog is dát wederom zo. Ik vind dat wel leuk gewoon af en toe even tegen de richting in te gaan, zo blijf je lekker uniek😊.

Deze tuinbroek heeft een prachtige print; een cowgirl op een paard en een huifkar in een woestijn-achtige omgeving.

Ik heb maat 44 en ben 1.81 lang. Ik draag maat xl. De lengte is voor mij gelukkig lang genoeg. De hengsels aan de bovenkant kun je stellen. Je kunt de hengels op de simpele manier laten hangen, maar het is ook leuk om er boven in een knoop in te maken. Dit geeft een speels effect.

Blutsgeschwister, ik heb het al vaker verteld, heeft prachtige details. Het logo staat achterop de broek.

Het toffe van deze tuinbroek is dat je hem óók als gewone broek kunt dragen! Het bovenstuk is vast gemaakt met knopen en kun je losknopen. Tadaaaa en je hebt een broek!

Deze (tuin)broek kun je te gek combineren met het shirt “Country roads longsie – steppe gras“, die ik in mijn vorige blog heb laten zien. Maar ook is er een te gekke blouse (Bluegrass beauty) in de collectie bij Blutsgeschwister die hier perfect bij past.

Ben je niet zo ‘tuinbroekachtig’ dan kun je ook nog gaan voor een rokje of een broek met deze te gekke print.

Keuzes genoeg dus! Ik heb speciaal nog even mijn paard erbij gepakt en zeg ‘giddy up’ graag tot de volgende keer 😂

Veel liefs van Joyce

13 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s