Hippe-Dingen uitje

Ooooooh yeah! We gaan nog even door met leuke uitjes! Was ik vorige week nog bij HeBbeS in Zuidlaren ben ik deze week naar Zutphen geweest! En wel bij Hippe-Dingen! Hippe-Dingen is een fysieke winkel en webshop met hippe dameskleding en met trendy kadoartikelen en accessoires.

“Wij hebben 2 ‘stenen winkels’ met dameskleding in Oosterbeek (sinds 2010) en in Zutphen (sinds 2007). We verkopen alleen producten waar wij volledig achter staan: uniek, goede kwaliteit en waar het mogelijk is fairtrade en van eigen Nederlandse bodem.”

Ik was natuurlijk erg benieuwd! De webshop kende ik al wel, maar het is altijd zó gaaf om te kijken hoe de stenenwinkels er dan uit zien!

Ook dit keer ging ik niet alleen op stap, maar ontmoette ik jurkenzusjes in de winkel! Het was weer een feestje om rond te snuffelen en al het moois vast te leggen op de foto en de kleding te passen natuurlijk!

Angela is de eigenaresse van Hippe-Dingen; “Het runnen van de winkels doe ik met veel passie voor mode, duurzaamheid en ondernemen. Samen met mijn rechterhand Foka kan ik al mijn creativiteit kwijt en zijn wij altijd voor jou op zoek naar de laatste trends en hippe dingen.

Als je al eens bij ons in de winkel bent geweest, dan heb je wellicht al ervaren dat het niet uit maakt of je nou voor een kadootje, een hele outfit of gewoon een leuk gesprek komt: ons team bestaat alleen uit mensen die jou van goed advies kunnen voorzien.

We proberen het ‘Hippe-Dingen gevoel’ zoveel mogelijk over te brengen op onze webshop, je waar nodig van deze adviezen te voorzien. Maar mocht je het fijner vinden om in onze winkels te passen of gewoon lekker rond te neuzen in hippe sferen, je bent van harte welkom: de koffie staat klaar!

Eén van mijn favoriete hoekjes bij Hippe-Dingen is het ‘rice hoekje’. Sinds een jaar spaar ik dit geweldige servies en ik heb nog wat te gekke ontbijt bordjes kunnen scoren die nog op mijn wensenlijstje stonden😊.

Ook heeft Hippe-Dingen genoeg andere leuke snuisterijen; kaarten, tafelzeil, tassen, boeken, leuke bakjes… De foto’s spreken voor zich😊.

Uiteraard hebben we ook leuke kleding gepast! Genoeg te gekke kledingmerken om uit te kiezen. Hippe-Dingen verkoopt onder andere King Louie, A fish named fred, Blutsgeschwister, Zilch, Tante Betsy, IEZ!, Bench, Bonnie Doon, Danefea, Dkode, Clumpy’s, Froy and Dind, Le Pep, Ipanema, Joules, Sanita, Who’s that girl, Wow to go, M.O.D en Ragwear.

Heb jij een hippe man? Dan heeft Hippe-Dingen ook aan hun gedacht! Een speciaal stoer hoekje😊.

Het was weer een feestje! Ik ben benieuwd of jullie ook al eens een bezoekje hebben gebracht bij één van de twee stenen winkels. En anders doen hoor! Gegarandeerd een gezellig dagje uit!

Veel liefs van Joyce

5 Comments

  1. Wat super leuk om de andere vestiging ook eens op foto te zien. Oosterbeek bezoek ik wel eens ivm er langs komen onderweg naar mijn lief, dan rijd ie voor mij met liefde een stukje om.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s