HeBbeS uitje

Nu de nieuwe collecties uitkomen ga ik weer wat vaker op ‘uitje’. Zelfs in mijn vakantie heb ik een uitje gepland, omdat we in de buurt waren. Dit keer ben ik naar HeBbeS in Zuidlaren geweest!

Het beloofde weer een warme dag te worden, dus al vroeg op pad. Ik mocht met een jurken-zusje meerijden, hóe super en gezellig is dat! De eigenaresse van HeBbeS, Jeannette, stond ons al op te wachten. Na een warm welkom kwamen er steeds meer jurken-zusjes binnen. Geweldig om elkaar te ontmoeten en het feest van kleding bekijken en passen kon beginnen!

Toen ik nog in Groningen woonde ging ik ook wel eens naar HeBes. Het leuke vind ik altijd dat HeBbeS tóch net weer andere dingen verkoopt dan in de ‘grote stad’. Zo is iedere winkel uniek op zijn eigen manier.

Jeannette verteld over Hebbes; “10 jaar geleden is de winkel geopend (20-08-2008). Dit is voortgekomen uit mijn vorige baan bij het agentschap van het Deense kledingmerk NOA NOA. Dat was toen nog gevestigd in Noordlaren (5km vanaf Zuidlaren).

Na 10 jaar verhuisde dat agentschap richting het westen van het land. Ik niet. Op een gegeven moment vroeg iemand me of een eigen winkel niks voor me zou zijn….
Tja…iets om over na te denken, en voordat ik het wist had ik een pand in Zuidlaren en kon ik gaan klussen, inrichten, inkopen en beginnen!”

En hóe leuk is HeBbeS! Het begint al bij de entree; buiten staan 2 doorzichtige kastjes waar schoenen in staan. Zo super leuk gestyled! In de winkel kom je ook weer van die leuke kastjes tegen. Het geeft de winkel een eigen, unieke uitstraling!

Over Blutsgeschwister verteld Jeannette het volgende; “Ik verkoop Blutsgeschwister nu zo’n 5 á 6 jaar (denk ik). Ik zag het destijds bij een bevriende collega in de winkel hangen en werd aangetrokken door de mooie kleuren, de modellen en de mooie stoffen. Bij Bluts vind je echt de prachtigste prints, en ze maken de mooiste combinaties voor hun fotoshoots en catalogus. Helaas hebben ze die catalogus nu niet meer.

Bluts past enorm goed bij het assortiment aan merken dat HeBbeS. heeft; leuke prints, veel kleur, mooie stoffen….en een eigen stijl.”

Naast kleding (Blutsgeschwister, Tante Betsy, King Louie, Zilch, Masai, Circle of Trust, Ivco, IEZ!, Halsoverkop en Lalamour) verkoopt HeBeS ook allerlei accessoires. Sieraden en broches (oa. Urban Hippies en iXXXi), mooie en stoere leren tassen (oa. Legend, Bag2Bag), klomplaarzen en -sandalen van Clumpy’s.

Het team bestaat, naast Jeannette zelf, uit 4 zéér enthousiaste dames. “We vormen een goed team, vullen elkaar prima aan.”

We hebben ons prima vermaakt in de winkel. Super om te zien dat iedereen zijn eigen stijl heeft!

Ben jij een keer in het noorden van het land of heb je zin in een ritje? Écht eens langs HeBbeS in Zuidlaren gaan hoor, want het is een super leuke winkel!

Veel liefs van Joyce

4 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s