Tante Betsy voor Girls

Een aantal weken werd deze foto gelanceerd:

😱😱 En toen werd duidelijk dat er Tante Betsy voor meisjes zou komen!!! Écht één en al schattigheid vind ik dit. En gelukkig heb ik 2 dochters die in deze maat categorie vallen (92 t/m 164). Nu maar hopen dat mijn dochters (of tenminste 1) net zo enthousiast is als ik 😉.

Bij Kleingebleven is bijna de hele kindercollectie te koop. Ik liet de foto’s aan mijn dochters zien en vooral Saar (6 jaar maat 134/140) was erg enthousiast! Ze heeft 2 super leuke kledingstukken uitgekozen. Voor Noa (9 jaar maat 158/164) was het iets lastiger; voor haar is het beter om naar een winkel te gaan en te kijken hoe alles er écht uit ziet.

De eigenaresse van Kleingebleven is Eva, ze verteld het volgende verhaal;

“Toen ik 42 jaar was heb ik mijn Pabo papieren behaald en heb iets van 2 jaar voor de klas gestaan als invaller. Ik vond het invallen erg leuk maar slaaf van mijn telefoon zijn niet. Ik solliciteerde wat om vast voor de klas te komen maar dat lukte niet.Toen ben ik een webshop begonnen in tweedehands spullen retro vintage met voorliefde voor seventies artikelen met name de kinderspullen uit die tijd. Kleurrijke spullen.

d3075f2b41da33a72a3c04a443930bcdfa34b0461808938767.jpg

Een webwinkel in spullen die je moet zoeken en vinden is enorm tijdrovend en inmiddels kwamen de kinderkleding met een knipoog naar het verleden op mijn pad.

e021bf1dcfee789ed8e52a2c6ff009970f1116a41278918695.jpg

Het Deense kinderkledingmerk Smafolk kon ik eens overnemen van een webshop die ermee stopte. Daar stond ik ook wel eens mee op een markt. Toen kreeg ik regelmatig de vraag of ik ook een webshop had in deze kleding. Toen besloten de tweedehands spullen eruit te doen en de kinderkleding erin.

974d79d897c6d1e1b50d18cc6161963a9ac0b89b833264619.jpg

Langzaamaan groeide de webshop. Nu nog steeds in ontwikkeling er komen en gaan merken. De nadruk ligt op de kinderkleding met daarnaast ruimte voor andere kleurrijke spullen die op ons pad komen.

d2cad77afcaeb681234aa95fa0fc090945d68f9c366102814.jpg

De markten vind ik het allerleukst om te doen met de webshop daarnaast ter ondersteuning.”

9eb906d9cd6af114e83a36cc2eec623258ffead6471069887.jpg

Kenmerkend voor Kleingebleven is het volgende: “We verkopen artikelen waar we zelf 100% achter staan. En dat betekent dat alle kinderkleding die we verkopen verantwoord is gemaakt. De gehele productie ervan moet in orde zijn. Van het veld (biologisch katoen), naar de fabriek (eerlijke arbeid), naar de klant (kwaliteit).”

photocollage_2018728125716268.png

Zoals ik al zei heeft Saar 2 kledingstukken uitgekozen. De eerste is het jurkje Dress sporty girl happy camper met auto’s (hier viel Saar gelijk voor), caravans en boompjes. Ze koos voor de kleur blauw. Dit jurkje is ook in paars en zwart te koop.

img_20180728_113032399002139.jpg
Saar heeft maat 134/140. Ik bestelde de jurk een maat groter. De lengte is al goed en de mouwen kunnen omgeslagen worden. Zo hebben we nog wat langer plezier van de jurk 😊 Maar de jurk valt dus wel gewoon goed op maat.

De stof voelt fijn aan en je kunt je er lekker in bewegen. Voor kinderen is zeker belangrijk dat het lekker zit en ook vind ik het handig dat een kledingstuk makkelijk aan en uit gaat. Dat is met dit jurkje ideaal, omdat er een rits in zit. Dus Saar kan zich straks zelf makkelijk aan en uitkleden.

Er zitten 2 zakjes in de jurk met een knoopje erop.

Dan het super stoere vestje Sporty jacket girl solid blue. Zelf vind ik de rood met roze variant geweldig (Noa toch waarschijnlijk ook wel na het zien van Saar haar wel😊) maar de lievelingskleur van Saar is blauw, dus de keus was makkelijk! Mijn man heeft ook zo’n soort vestje, dus Saar zei gelijk ‘dan heb ik dezelfde als pappa!’ 😊.

Het vestje bestelde ik in maat 134/140. Als je twijfelt over de maat, Eva meet met liefde de jurkjes en vestjes voor je op!

Kleingebleven; de naam vind ik fantastisch gevonden en past ook helemaal bij mij. Ik hou écht van dat nostalgische speelgoed, retro kleding en unieke kaarten. Ik bestelde een paar kaarten ❤.

Ook heeft Kleingebleven hele leuke sokken en ondergoed voor vrouwen. Voor mijn blog ontving ik dit geweldige hemdje van Loud and Proud ❤. Ik draag hem met dit warme weer gewoon als shirtje, want dit super leuke patroontje mag gezien worden😍. Er is ook nog een te gekke bijpassende onderbroek bij.

Op de site van Kleingebleven kun je via deze link kijken op welke markten Eva allemaal staat. Écht de moeite waard om haar eens op te zoeken!

Veel liefs van Joyce

16 Comments

 1. Wat staat haar het jurkje en vest mooi. En ze straalt op de foto’s net als haar mama. Zo jammer dat mijn puberdochters niet zulke jurkjes willen dragen. Knuf Esther

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuk!!! Ik heb de jurkjes aan mijn dochters laten zien en dacht eigenlijk dat ze het niet mooi zouden vinden. Het is een heel ander stijltje dan dat ze normaal dragen. 😉 Maar ze waren allebei heel enthousiast. M’n oudste wil graag de paarse caravans en mijn jongste de rode kabouters. M’n oudste valt waarschijnlijk tussen de maten in maar ik zie dat ik dus best voor een maatje groter kan gaan.

  Geliked door 1 persoon

 3. De kinderlijn is echt té schattig! Wat heerlijk dat jij twee dochters hebt die in deze categorie vallen. Wat zie je er geweldig uit in je nieuwe jurkje en vest Saar, knap meisje ben je! ♥

  Geliked door 1 persoon

 4. Helemaal top dat jou meiden de kinderlijk ook leuk vinden. Maar ze hebben dan ook een prachtig voorbeeld aan hun moeder, die ook in de meest te gekke kleding combis rondloopt😃😃.
  Ik had de paarse caravans voor mijn kleine nichtje mee van 1.5 jaar. Stond haar te gek. Helaas vond haar moeder het zo super niet leuk😕 dus gaat ie weer terug naar de winkel.
  Zelf heb ik de blauwe caravans en ben dr happy mee. Zelf mijn man vind leuk😂😂.

  Heb de site van loud en proud bekeken en daar staan ook te gekke dingen tussen( wordt tijd dat ik oma wordt😉🤣🤣)
  Het hempje van loud en proud ook te gek en overweeg hem te bestellen. Valt ie op Maat?

  Geliked door 1 persoon

  1. Bedankt voor je leuke reactie ❤ Wat ontzettend jammer dat het jurkje terug gaat 😢 hij is zooooo leuk!!! En voor jezelf is de caravans ook te gek!
   Oeps inderdaad vergeten erbij te zeggen van het hemdje, maar die valt super goed op maat!

   Like

 5. Wat een gezellig blog weer! Goed begin van de zondag…..mooie dochter heb je en ook bij haar staat Tante Betsy superleuk! Blijkbaar is dat erfelijk 😉. Trouwens het hemdje bij jou is ook om verliefd op te worden 😁. Fijne zondag verder hoor…….

  Geliked door 1 persoon

 6. Wat staat de jurk en het vestje leuk bij je dochter!!! 😀😍
  Helaas heb ik geen dochters, maar zo’n sportief vestje zouden mijn jongens wel kunnen dragen! 😁
  Leuk achtergrond verhaal van Kleingebleven van Eva! 😊
  Groetjes, Nicolette 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s