Zotte sokken

Hier zit ik dan in mijn zomeroutfit een blog te schrijven over sokken… eh… dat voelt best wel vreemd. Nog vreemder is het om in je kleding te hijsen die nu eigenlijk veel te warm is… Maar ach… de herfst en wintercollecties druppelen ook zo langzamerhand de winkels binnen. Dus laat ik niet achterblijven en mijn fantastisch leuke aankopen laten zien 😊.

De sokken die ik kocht zijn van ‘Sock it to me

Bovendien in Nederland weet je het nooit zéker, wie weet is het binnenkort wel gewoon weer ‘sokken weer’. En die sokken mogen tegenwoordig gezien worden!

photocollage_20187161312505271154305962.png
Ook met blote benen kun je sokken prima dragen, bijvoorbeeld met Clumpy’s. Verder combineer ik de pelikaan sokken met Dress Joyce du Deer en MAGS

Dankzij een ‘ jurkenzusje’ kwam ik op de site van Zotte Sokken terecht. Zotte Sokken is een Belgisch bedrijfje voor, ik mag wel zeggen, unieke sokken. Op de website staat het volgende: “Zotte Sokken drijft een zot handeltje in uitbundige sokken. Kousen met wilde patronen en gekke motieven. Een beetje kunstig, een snuifje funky, altijd origineel en excentriek. Comfortabel én vrolijk. Panty’s, lange kousen, korte sokken, voor mannen, vrouwen & kinderen. Er is voor elk wat wils. Of toch bijna.
Zotte Sokken pronkt met de leukste ontwerpen van originele merken uit Frankrijk, Zweden, Denemarken en (tatata: exclusief!) de VS.
Uiteraard konden fleurige ‘Happy Socks’ en speelse ‘Ubang’-kletskousen niet ontbreken. We zijn ook zo fier als een pauw op ons 100% Belgische & jonge merk ‘Sock You’. Het fraaie Franse ‘Berthe aux grands pieds‘ vliegt dan weer zo goed als alleen over de toonbank in stenen winkels, het funky ‘Sock It to Me‘ is niet op Belgische bodem te bespeuren, de op en top Amerikaanse zottigheden van ‘K. Bell‘ en de kleurige kunstwerkjes van ‘Laurel Burch‘ zijn op het hele Europese continent onvindbaar.”

kabouter sokken; ‘gewoon’ over een legging dragen, het kan prima!

Voor als je graag kleurrijk door het leven gaat is het te gek als je daarin zoveel mogelijk kan ‘doorslaan’. Daar waar ik eerder nog wel zwarte sokken droeg zijn die inmiddels allemaal verbannen. De kunst is om sokken te vinden die bij je outfit passen. Én dan vervolgens dat je ze ook durft te laten zien!

Super leuke roze/rode streep sokken in combi met legging van Blutsgeschwister, jurkje Pink Flowers van IEZ en MAGS

Dát heb ik tot nu toe nog niet zovaak gedaan. Meestal zitten mijn sokken veilig verborgen onder mijn legging en schoenen, maar wáárom eigenlijk? Ze zijn écht gewoon té leuk om niet te laten zien! En daarom heb ik het besluit genomen dat mijn sokken meer gezien mogen worden!

Egel sokken samen met Tante Betsy rokje, Blutsgeschwister shirt, Clumpy’s en Sacha laarzen

Nóg een extra printje erbij. Ik val toch al redelijk op, ach dan kunnen die sokken er ook nog wel bij 😉. Het is toch een leuk idee dat ik mijn herfst-roodkapje-outfit af kan maken met échte kabouter sokken!

Kabouter sokken in combinatie met roodkapje print van Blutsgeschwister en laatrzen van Sacha

Nóg een reden dat ik de blog nu plaatst is dat de sokken die ik heb gekocht nu met 40% korting te koop zijn! De code die je daarvoor kunt gebruiken in ‘zottestock’. Dus kun je mooi alvast je slag slaan voor het nieuwe seizoen😊.

Als laatste nog een paar sokken met een unicorn en narwal. Mijn dochter is helemaal fan van unicorns, dus is helemaal blij met dit paar!

Veel liefs van Joyce

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s