Twinnen met je dochter in Blutsgeschwister

Blutsgeschwister is één van mijn favoriete merken. En hoé gaaf is het dan dat we kunnen twinnen in dit mooie merk! Ik moet zeggen dat het wel een uitdaging is om de kinderkleding van Blutsgeschwister te vinden. Niet elk verkooppunt van Blutsgeschwister verkoopt de kinderkleding. Hoé tof is het dan dat SoMuch Fashion in Heerenveen (lekker dichtbij voor mij) Blutsgeschwister voor kids verkoopt!

Ik kocht voor beide dochters een jurkje bij SoMuch. Voor Noa het fantastische jurkje ‘liesels lieblings dress’ in de stof print ‘Holy Rose’. Van deze stof print heb ik zelf een shirtje die heet ‘luau kalamuku shirt’ en hiermee kunnen we dus heerlijk samen twinnen!

Zoals ik al vaker heb verteld heeft Noa al helemaal haar eigen smaak. Het jurkje moest dan nog wel door de keuring komen. Meestal moet ze het echt even aanzien. Ze staalde helemaal toen ze de jurk aan had 😁.

We hebben wel een geluk met deze jurk, want deze jurk valt heel groot! Noa draagt deze jurk in maat 140, terwijl ze maat 158 heeft. Goed opletten dus, want het ene model valt heel anders dan het andere model.

Zo heeft Saar een heel ander jurkje; ‘wolkenlos tunique’ in de stof print ‘cute cactus’. Het is een recht model en dit is óók maat 140 (ze zou een maatje kleiner kunnen dragen, maar zo gaat hij lekker lang mee 😊).

De jurk heeft een zak voorop met een geweldige opdruk

Saar heeft maat 134/140. Voor haar is deze print zo gaaf, omdat het ‘cool’ is. Zo heeft Blutsgeschwister voor ieder wat wils.

Ik zelf heb van de ‘cute cactus’ print een rok (big kahuna klippklapp skirt), een polo shirt (bubinette lei tee) en een legging (do the mariachi legs). Genoeg manieren om te combineren dus! Zo draag ik vaak het rokje samen met de polo, maar ook de polo met de legging en daar een rokje bij. Zo krijg je verschillende combinaties.

Soms moet je een beetje geluk hebben. Zo heb ik, voor Noa, een tijdje geleden een jurk van een oudere collectie op marktplaats gevonden waar ik een top van heb. Net zoals het andere jurkje wat zij heeft valt dit model óók ruim. Ze draagt maat 140.

En zo hebben we nóg een twinset samen.

Bij SoMuch hangt het van de collectie af of er kinderkleding van Blutsgeschwister wordt ingekocht. Als de nieuwe collectie komt ga ik zeker weer kijken of er voor de kids bij zit! En die nieuwe collectie, die komt zeer binnenkort trouwens! De verwachting is rond half juli, dus ik ben al aan het aftellen. Jullie ook??

Veel liefs van Joyce

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s