Clumpy

“Clumpy’s clogs from Holland”. Ja… wíe had dát gedacht dat ik ooit nog eens op klompen zou lopen. Modieuze klompen! Dát dan weer wel. Graag laat ik aan jullie mijn Clumpy’s zien. Jullie hebben ze al wel voorbij zien kunnen komen, maar ik wou ze eerst graag een tijdje testen.

Clumpy’s ken ik al wel een tijdje, maar eerlijk gezegd dacht ik dat ik er niet op zou kunnen lopen. Ik ben namelijk niet zo van de hoge hakken. Nou zijn niet alle Clumpy’s even hoog, maar dat gevoel gaf het mij wel. Toen ik bij Diezijner in Groningen was zag ik dit model (Eva 41) staan en zucht… ik vond ze super mooi! Vooral de kleur ‘float’ sprong voor mij er gelijk uit.

Clumpy’s in combinatie met Daisies van Tante Betsy

Tóch maar even proberen… Wat me als eerste opviel is dat ik er heel erg rechtop van ging staan. Mijn houding is gewoonweg flut, ik sta behoorlijk krom. Maar op de één of andere manier zorgen deze schoenen er voor dat ik rechtop ga staan. Dat is wennen natuurlijk, maar wel echt super goed. Op de website van Clumpy kun je dan ook het volgende erover vinden: “Het beste comfort: De zool van Clumpy’s is buigzaam door een rubber tussenstuk wat de Clumpy ook tevens geluiddempend maakt. Mede door deze zool heeft de Clumpy een prettige en zelfs orthopedische pasvorm, het tussenstuk zorgt voor een goede afwikkeling van de voet. Naast modieus, hip en stoer zijn de Clumpy’s dus ook nog eens zeer draagbaar, je krijgt geen vermoeide voeten.”

Wat de hak betreft, er zit ook een behoorlijke laag onder de schoen, dus die moet je eigenlijk van de hak aftrekken, dus dan blijven er minder centimeters over en valt de hoogte van de hak ook weer mee. De Eva’s gingen dus mee!

Clumpy’s samen met Tranquillo rok en Blutsgeschwister shirt

Over het algemeen koop ik schoenen die ik naar elke gelegenheid kan dragen. Ik heb 1 paar ‘nette’ schoenen, die ik niet draag naar mijn werk. De Clumpy’s die ik gekocht heb vallen nu voor mij ook in deze categorie. Ze zijn wat netter en aangezien ik in de kinderopvang werk draag ik ze daar niet, máár er zijn ook andere modellen die ik daar wel voor zou kunnen gebruiken. Clumpy vertelt namelijk het volgende: Natuurproduct: Clumpy maakt voornamelijk gebruik van natuurlijke materialen. De sterke populieren houten zool en het Europees volnerf rundleer van uitstekende kwaliteit maakt van de Clumpy een duurzaam product. De Clumpy’s kunnen tegen een stootje.” Dat ze tegen een stootje kunnen spreekt mij wel aan. Het was dus wel even wennen voor mij, omdat ik niet zo’n hak-drager ben, maar inmiddels heb ik er al eens mee gewinkeld en dat ging helemaal prima.

Ik heb gemerkt dat ik deze schoenen geweldig leuk kan combineren met mijn jurkjes en rokjes. De kleur ‘Float’ past bij heel veel andere kleuren. Als het warm weer is kun je ze met blote voeten dragen, maar het is bijvoorbeeld ook heel leuk als je de clumpy’s met sokjes draagt of als het wat kouder is met knie sokken!

Clumpy’s samen met Tranquillo rok en Blutsgeschwister shirt

En uiteraard met een leuke kleur panty staan ze ook super leuk! Zo kun je onwijs veel afwisselen met 1 paar schoenen! Ik heb trouwens maat 41/42. Het ligt er net aan hoe de schoenen uitvallen. Clumpy’s vallen ruim, ik draag ze in maat 41.

Ik ben benieuwd wat voor nieuwe kleuren er komen in de winter. Per seizoen wisselt het namelijk: In variabele kleuren en materialen: Clumpy’s zijn in meerdere kleuren te orderen, 5 basiskleuren en per seizoen 2 nieuwe kleuren afgestemd op de modetrends. Ook is er vachtleer, nu in Cow maar wellicht later ook andere prints.” We wachten het af.

Veel liefs van Joyce

7 Comments

  1. Hallo Joy,

    Sinds anderhalf jaar loop ik bijna alleen maar op Clumpy’s. Ze zijn echt fantastisch en dragen superfijn! Maten zijn soms wat lastig, omdat het ene model groter valt dan het andere model. Maar Clumpy’s zijn een echte aanrader. Goed dat je ze hebt geprobeerd en Tsja…….nu kan je geen andere schoenen meer kopen! 😄👍🏻

    Geliked door 1 persoon

  2. Oh dan moet toch ook echt eens aan de clumpy’s. Ik loop ook erg krom maar als ik dat lees, dan is er nog hoop. Shoppen voor Clumpy’s dus. Liefs Esther

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s