Tranquillo rok Vanilla

Tranquillo is een merk dat ik dit jaar heb ontdekt. Doordat ik blog voor Hippest-Fashion en gastblogs heb gemaakt voor Diezijner leer ik super leuke nieuwe merken kennen. Net als Blutsgeschwister komt Tranquillo uit Duitsland. Ik ga jullie nog alles over Tranquillo vertellen, maar in deze blog wil ik jullie graag mijn eerste aankoop van Tranquillo laten zien en dan in combinatie met andere kledingmerken.

In het kopen van kleding moet je keuzes maken… Helaas wil ik bijna zeggen, maar laat ik vooropstellen dat ik dankbaar ben voor de kleding díe ik heb en dat ik regelmatig iets nieuws kán kopen. Tóch ja… ben ik zo’n vrouw die op zich altijd wel een extra jurkje of rokje kan gebruiken 😜. Deze rok had ik gepast en bleef zo in mijn koppie zitten dat ik hem heb gekocht heb. En ohhhhh wát ben ik er blij mee!

Top Bruderkuss

Nu moet je weten dat draagcomfort bij mij hoog op het lijstje staat. Het moet gewoon lekker zitten. De stof van deze rok is van een soort van jogging achtige stof, dus dát zit wel goed.


De band is elastisch, dit zorgt ervoor dat het lekker zit.

Wat ik zo uniek vind aan deze rok is de lengte. Je ziet gewoon niet vaak een rok die wat langer is, maar ook niet zo lang tot aan je enkels, dus net er tussen in. Dús: helemaal top! (Ik ben 1.81) En dan die kleur!


Zakken in een rok, ik hou ervan.

Ik draag de rok in maat l. Alle rokjes die ik in de kast heb liggen (Blutsgeschwister en Tante Betsy) draag ik allemaal in xl, dus dat is wel iets om in de gaten te houden.

Wow hier kan ik echt veel shirtjes bij dragen die ik al heb! Ik laat het jullie graag zien.


Shirt Kalamuku

Ik heb 3 Blutsgeschwister shirtjes van het afgelopen seizoen die fantastisch bij deze rok passen. De shirtjes zijn trouwens nu met korting te koop bij Hippest-Fashion, dus mocht je een leuk shirt zien check dan snel of jouw maat er nog bij zit! Top Bruderkuss (watermeloenen), Shirt Frontluke (blauw met bloemen) en Shirt Kalamuku (wit met rozen) draag ik allemaal in maat l. De afmetingen staan er keurig bij vermeld, zodat je een goed idee hebt welke maat je moet bestellen.


Ook het geweldige Shirt Luna Daisy Red van Tante Betsy past perfect bij deze rok. Die kleuren zijn zo mooi warm bij elkaar. Bij Tante Betsy begint ook de sale dus wie weet kun jij dit mooie shirt ook nog scoren? Sportieve combi met mijn nieuwe MAGS

De rok kun je in de zomer natuurlijk dragen zonder panty of legging, maar in de herfst of winter is deze rok super leuk door te dragen met een panty/legging en een vestje erbij.


Shirt Frontluke

Ik ben benieuwd wat jullie van de rok vinden. Zoals ik al zei zal ik meer over het merk Tranquillo gaan vertellen! Maar nog even geduld, want eerst moet de nieuwe collectie nog uitkomen 😊.

Veel liefs van Joyce

9 Comments

  1. Ik vind het een superrokje! Wat een mooie kleur en dat wat langere vind ik ook gaaf! Superkleuren! Het staat dan iik fantastisch met de shirts.. vooral op de combi met die roosjes ben ik verliefd!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ben je gaan volgen sinds jouw gastblog bij Diezijner. Wat een leuk mens ben je 😄 En wat een leuk & gezellig blog weer! Word daar helemaal blij van…..👍🏻

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s