Retro bloem van Halsoverkop

Dat ik van retro hou is jullie vast inmiddels wel duidelijk. Ik heb de betekenis van ‘retro’ opgezocht, er staan verschillende bewoordingen, maar ik vond deze het meest voor mij van toepassing: in de stijl van vroeger.

Een mooie retro foto van mijn moeder en tante 😍 (1961)

Zo zijn er tegenwoordig dus heel veel items die mij doen denken aan vroeger. Zo heeft mijn dochter My Little Pony’s die ze 4g noemen. Ik speelde met de 1g. In haar ogen zijn ze toch niet zo mooi als die zij nu heeft, maar in mijn ogen zijn de 1g pony’s echt veel schattiger 😊.

img_20180623_184228821723621.jpg

Zoals ik het zie heb je het ‘nieuwe retro’ en het ‘oude retro’. Zo vind ik de items van ‘rice dk’ een echte retro uitstraling hebben, maar het is echt van deze tijd. Maar mijn lampen die ik thuis heb, je weet wel, van die bolletjes lampen, die zijn écht uit de jaren 70, dus oude retro.

Retro liefde… Dat geeft dit setje van Halsoverkop mij… De print is retro all over! De set bestaat uit een rok en een polo. De rok kocht ik bij Hippest-Fashion en ik kreeg het bijpassende poloshirt erbij van Hippest-Fashion voor mijn blog ❤. In mijn blog Twinnen met je dochter in Halsoverkop heb ik al eens eerder Halsoverkop laten zien. Het is zo’n uniek merk, omdat er maar een kleine oplage van is.

Oranje apollo panty met schoenen van pisaverde

Ik vind het label ook zo leuk van Halsoverkop; een kopje die vervolgens op de kop aan het kledingstuk bevestigd is. het zijn de details die het em doen!

Bij de rokjes en de jurkjes van Halsoverkop krijg je er vaak een strikceintuur bij. Dit ceintuur kun je om je heen dragen en geven je outfits vaak nét even iets extra’s.

Ook super leuk met een spijkerjasje (ltb) of vestje (Blutsgeschwister) en paarse legging (wow to go)

In principe ben ik minder van de accessoires, maar als ik de rokjes van hok draag draag ik het ceintuur er altijd bij. Het blijft goed zitten en staat super leuk!

Ik draag het rokje en het polo shirt in maat xl met mijn confectie maat 44.

Apollo panty’s

Deze print is écht met zoveel kleuren te combineren. Uiteraard de kleuren die in het rokje zitten, maar bijvoorbeeld met geel is het ook een geweldige combi! Alhoewel ik dít nog niet heb gedragen😊.

In deze print zijn ook nog 2 jurken te koop bij Hippest-Fashion. Zo heb je de Jurk Retro bloem met een v-hals en een dunne paarse strikceintuur.

Het andere model Jurk Recht Retro bloem heeft een ronde halslijn en een breed groene strikceintuur. Beide strikceinturen krijg je er los bij en je kunt dus zelf bepalen óf je hem draagt en op welk punt je hem draagt.

Zo leuk dat er verschillende modellen en kledingstukken zijn in 1 print soort. Zo is er voor ieder figuur wel een tof item te scoren! Welke past bij jou?

Veel liefs van Joyce

9 Comments

  1. Ik zag deze vandaag bij jou voor t eerst voorbij komen en t was liefde op t eerste gezicht..normaal maak ik bijna alles zelf..maar heb mezelf even lekker verwend..hoop dat t gauw binnen komt en mn blauwe arts er leuk bij kleuren..groetjes

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s