Jeugdsentiment met MAG

20 jaar… 20 jaar? 20 jaar!! Serieus… Wat vliegt de tijd… 20 jaar geleden was ik 19 jaar. In die tijd was het dat de schoenen van MAG in kwamen. In mijn omgeving waren ze echt helemaal hip. Ik werkte toen net in de kinderopvang en de helft van mijn collega’s liepen op MAGS.

Dit was het ´Queensize´ model. En dan een hoog model met elastiek aan de zijkant.

Ik moet zeggen dat ik me daar deze week pas bewust van werd, omdat ik op zoek was naar foto’s waar ik op sta met MAGS. Op een foto van een team uitje zag ik allemaal MAGS voorbij komen *grappig*. Tóch was het best lastig om goede foto’s te vinden, want in bijna alle gevallen stonden mijn voeten niet op de foto 🙈.

Máár het is gelukt! Ik heb 3 verschillende soorten MAGS gehad. Van 2 heb ik een foto kunnen vinden. Het derde paar is echt zo’n model dat je zegt van ‘já dát zijn de MAGS als hoe ik ze me herinner’. Het is het model waar ik nu een paar ROZE schoenen heb besteld! Vroeger had ik ze in suède geel, nu in het ROZE 😱.

Hier draag ik mijn MAGS met een legging van Blutsgeschwister en het jurkje Pink Flowers van IEZ

Als ik schoenen koop dan moet het eigenlijk gelijk goed zitten. Je moet er gewoon lekker op kunnen lopen. Geen gedoe met inlopen enzo. Ik weet nog van vroeger dat je op MAGS zo huppakee weg kon lopen en geen toestand met blaren of wat dan ook had. Uiteraard was ik benieuwd of mijn beleving van toen ook de werkelijkheid van nú is… Als je op de website van MAG kijkt staat er ´Geweldig lopen op schoenen met lef en karakter´dus dat belooft wat!

Overknee sokken kunnen ook fantastisch bij deze schoenen! Het jurkje wat ik draag is Dress Joyce du Deer van Tante Betsy

Ik bestelde mijn schoenen bij www.mag.nl, de volgende dag kwam het pakket al thuis. Ik kon natuurlijk niet wachten! Hoe ziet de kleur er in het écht uit, zitten ze nog nét zo lekker? Staat het me nog wel😊. Ik denk dat ik met mijn kledingstijl al behoorlijk ´lef´ en ´karakter´ heb, dus mijn nieuwe mags passen helemaal in het plaatje. Ik kan je vertellen dat het waar is wat ze zeggen; het loopt geweldig, net of je op ´wolkjes´loopt.

Hier draag ik de MAGS met een panty van apollo en de setje Daisies van Tante Betsy

Voor mij is het erg belangrijk dat de schoenen bij mijn outfits passen, dat wil dus zeggen onder rokjes en jurkjes en mét leggings en panty’s! Ik heb al het één en ander uitgeprobeerd en ik word echt super blij van de combi’s die ik heb geprobeerd. Als je extra lef hebt kun je je sokken over je legging doen, zodat je de sokken nog een beetje ziet, maar ook zonder de sokken zijn de mags dus prima te dragen met een legging.

Ik hou wel van het ´pippi-effect’. Hier de MAGS in combinatie met een legging van Blutsgeschwister en een jurkje van Tante Betsy.

Het model dat ik heb gekocht Megamok 4001 pink is er is verschillende kleuren en materialen. Zo zijn er schoenen met prints, suède schoenen en leren schoenen. Voor elk wat wils dus.

Is dit niet zo jouw model? Er is nog véél meer keuze! Lage modellen, open modellen, stoere modellen, sportieve modellen en ga zo maar door. Voor het hele gezin leuk, want er zijn ook kinderschoenen en schoenen voor mannen.

Als je je schoenen voor 16.00 besteld dan heb je ze de volgende dag al in huis! Gratis verzending en evt retour. Ik heb mijn schoenen met een leuke korting kunnen kopen. Er zijn al verschillende modellen in de sale! Als je nu besteld krijg je er een paar leuke slippers bij! Voor mijn blog kreeg ik nog een extraatje; een mooie tas en een spray om mijn schoenen te onderhouden.

Wil jij ook op ‘wolkjes’ lopen, check dan gauw de website van MAG, want alleen daar kun je ze kopen!

Veel liefs van Joyce

14 Comments

 1. Hihihi bij de laatste foto schrijf jij wat ik dacht…”Dit is wel een beetje Pippi😜”, maar eerlijk is eerlijk: ze staan goed bij jouw outfits en bij jouw personality😘

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een leuke blog weer Joyce. En die schoenen, helemaal top. Moet er toch maar eens over na gaan denken om ze ook te kopen. De site heb ik al wel 100x doorgespit, maar nog steeds niets besteld.
  Liefs Esther

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik had vroeger van die open MAG’s 😁,, nu van die supertoffe MAG cowboylaarzen met rozenborduursel die nu niet in de collectie zit …. maar daar wordt actie op gevoerd heb ik begrepen uit betrouwbare bron 😉😂. Misschien ook eens die hoge proberen … 🤔, ze zijn wel supergaaf! Leuke blog weer! 😘

  Geliked door 1 persoon

 4. Hier ook weer opnieuw zwaar fan! Heb ze vorig jaar herontdekt, inmiddels drie paar, zo blij mee. Het is echt aan en gaan, heerlijk. Veel plezier met je roze.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat een gave blogpost weer! Ik vind ze helemaal bij je passen en volgens mij gaan er meer volgen. Gaaf kleurtje ook bij jouw kleding! Ik heb heb zelf ook twee paar MAGS en inderdaad, ze zitten zalig! Heb alleen nog niet het lef gehad om mijn hoge mags (hetzelfde model als jij hebt) onder een rokje of jurkje te dragen… Ik vind de er bovenuit piepende sokken trouwens ook helemaal leuk. Ik kijk uit naar al je volgende combi’s!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s