WOW ik soort van vlog! Met Wow to GO!

Ik ga het doen… Ik ga het gewoon doen… Ik liep er al een tijdje mee rond, maar het is best spannend… een filmpje plaatsen! Ik heb inmiddels wel wat ‘live’ filmpjes gemaakt, dat is eigenlijk nog spannender zou je zeggen, maar hoe dan ook, het is even wennen.

Met een ‘live’ filmpje dan ‘moet’ je wel, dan kun je niet afbreken en zeggen ‘even overnieuw’. En, wat ik daar zo leuk aan vind, is dat een live filmpje gewoon heel spontaan is! Daar hou ik van, niet dat ingestudeerde. Dus dat is ook eigenlijk wat ik gedaan heb; ik gebruik de filmpjes die ik in één keer gemaakt hebt. Ik drukte per ongeluk niet op de pauzeknop, maar op de uitknop, dus daarna maar verder gegaan met een nieuw filmpje. 😂. En ook een keer viel het filmpje zomaar uit, bleek mijn geheugen vol te zijn 😅. Nou ja… hier leer ik alleen maar weer van😉.

Het idee is een beetje dat ik laat zien hoe ik dat nou doe met combineren. Dit rokje ‘Reising’ van Wow to go is daar uitermate geschikt voor, omdat ik het kocht zonder te weten of ik daar wel een goede match voor had. Een leuke uitdaging voor mezelf dus! Ik kocht het rokje tijdens mijn uitje naar Villa Mooi uitje in Zwolle. Hier gaan we dan…

 

Daarna vrolijk verder 😊.

 

En uiteindelijk de laatste!

 

In de filmpjes heb ik verschillende kleursamenstellingen laten zien. Ik had nog 3 shirtjes in mijn kast liggen die ik niet heb laten zien, vandaar dat ik even een foto gemaakt hebt.

Op de eerste foto draag ik een top van Blutsgeschwister. De tweede foto is het rokje gecombineerd met een shirtje van 4funkyflavours en op de derde foto draag ik een rood shirt van Wow to Go.

Een rokje waarvan ik dacht ‘help’ hoe ga ik dít combineren?! Is helemaal goed terecht gekomen zoals je ziet😀. Ik draag dit rokje met mijn maat 44 in maat xl. De kledingstukken van Wow to go zijn er in de maten s t/m xxl. Het rokje is er ook nog in een andere leuke print. Het heeft dezelfde naam Reising, alleen valt hij onder de kleur ‘groen’.

Draag jij liever een jurk en vind jij deze print helemaal te gek? Dan heeft Wow to go 2 hele toffe jurken; 2 verschillende modellen, dus voor elk figuur zijn er mogelijkheden. Krista stick kn heeft een mooie v-hals en de jurk Britt stick knee is een jurkje met een ronde hals en heeft een touwtje die je om je middel kunt doen.

Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren 😁.

Veel liefs van Joyce

12 Comments

 1. Leuke Joyce 😍,

  Super leuk dat filmpje. Erg leuk om te zien. Je bent een kleurrijk mens op meerdere vlakken. Ik zou volgende keer weer zo doen 🙌.

  Groetjes,

  Marieke (van de Loenhorst)

  Geliked door 1 persoon

 2. Super gaaf! Inderdaad lekker spontaan, love it!

  Als ik een rokje koop, wil ik inderdaad meteen een setje, anders gaat het mij niet lukken, blijf ik op zoek naar dat ene shirtje wat ik dan vervolgens niet kan vinden, print op print oeiiii nog niet voor mij denk ik 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Super leuk hoor, met een filmpje kun je het toch weer heel anders laten zien he? Ik vind vooral het shirtje in het eerste filmpje te gek erbij staan, wat een ontzettend leuk rokje!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s