Twinnen met je dochter in Halsoverkop

Kinderen… zijn zichzelf… altijd. Kinderen… allemaal uniek. Ook zeer jonge kinderen kunnen al heel modebewust zijn, en andere kinderen… die kan het helemaal niks schelen. Ik zelf was me er vroeger één. Ik wist altijd precies wat ik wou! Roze… roze en nog eens roze. Een eigen stijltje had ik toen al, net zoals mijn kinderen nu hebben.

photocollage_201851320150477457108101.png

In mijn vorige blog, Twinnen met je dochter in 4funkyflavours , vertelde ik al dat Saar (6 jaar) een hele stoere dame is. Ze speelt graag met de politie lego, haar nerfs en kijkt naar programma’s zoals Checkpoint. Dat vraagt dus ook om stoere kleding.

Vandaag laat ik mezelf en Saar zien in Halsoverkop. Halsoverkop (HOK) ontdekte ik bijna 2 jaar geleden. Het is een klein merk, maar daardoor ook zó uniek! Halsoverkop is hét perfecte merk voor Saar, want een print met stoere mannen erop, ja… die was gelijk goedgekeurd!

En ook voor mezelf vind ik deze print helemaal leuk! Hier gecombineerd met blauw, maar je kan het ook super leuk laten knallen met geel!

‘De Stoere mannen print’

En dan is hier nog een topper voor Saar, want wat wil je nog meer; pistolen op een jurk 😅. Nadat ik deze zelf gekocht had ben ik op zoek gegaan naar een jurkje voor haar, omdat ze hem zo leuk vond 😊.

De ‘Pistolen’ print

Inmiddels hebben we ook nog andere combinaties gevonden, het is namelijk soms best lastig om oranje en groene kleding te vinden, vooral als je ernaar op zoek gaat, maar de aanhouder wint 😊.

En ik kan natuurlijk niet achterblijven…

Halsoverkop is er in de dames maten s t/m xl. Sommige jurken zijn er ook in xs en xxl! Ik vind de jurken zelf ruim vallen. Ik draag hiervan een l, terwijl ik meestal een xl nodig heb bij andere merken. De rokjes en shirtjes vind ik wel op maat vallen. Daar draag ik maat xl van.

Voor de meisjes is Halsoverkop er in de maten 86/92 t/m 146/152. Bij sommige collecties zijn er ook jongenskledingstukken. Dat is maar net wat voor stoffen er gebruikt worden, want het moet wel bij jongens passen natuurlijk.

De ‘Kauwgomballen’ print

Saar heeft trouwens super veel geluk, want zij kan namelijk twinnen met haar Juf! Juf Wilma is helemaal fan van Halsoverkop! Hoe stoer is het als je kunt twinnen met je juf ❤

Veel liefs van Joyce

9 Comments

  1. Wat super gaaf dat twinnen, benijd jou wel een beetje. Mijn puber draagt betsy alleen als werkopdracht, prive een hele andere stijl terwijl tb haar super staat vind ik persoonlijk

    Geliked door 1 persoon

  2. Super leuk zien jullie er allebei uit, de items van Halsoverkop zijn wel perfect geschikt om te twinnen he? En wat schattig, die kinderfoto’s van jou!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s