Pink Flowers van IEZ

In mijn blog over Leggings en panty´s heb ik het al eens gehad over het merk IEZ. IEZ is nog niet eens zo heel lang geleden van naam verandert. IEZ was voorheen IS.IS. en is ontstaan vanuit het kinderkleding merk; KIK-KID. Misschien ken je het merk wel? Er waren veel vrouwen die de badstoffen jurkjes zó fijn vonden ook voor zichzelf, dat Ineke (de bedenker en de eigenaresse van IEZ), zich ook is gaan richten op vrouwen kleding. Eerst in doorgaande lijn vanuit de KIK-KID collectie en gaandeweg kwamen daar steeds meer kledingstukken bij. Inmiddels heeft IEZ een grote collectie voor de dames met elk seizoen fantastische kledingstukken ❤.

Wat ik zelf echt geweldig vind, is dat er heel veel kledingstukken in de collectie zitten die lang zijn, dan bedoel ik niet alleen de lengte van een jurk of een rokje, maar ook de lengte van de mouwen. Ook waar een legging nog wel eens tekort schiet, zijn ze bij IEZ altijd lang én ik vind de kwaliteit ook echt top.

De jurk die ik vandaag laat zien heb ik gekocht tijdens mijn Hippest-Fashion uitje . De jurk heeft de naam ‘Polo Jersey Print’ en de stofnaam is ‘Pink Flowers’. Deze jurk had ik al een tijdje op het oog, maar ik had verwacht dat de kleur me niet zou staan. Toen ik bij Hippest-Fashion was kon ik het niet laten om hem te passen en écht… ik bleef heel rustig (want dat kan ik namelijk heel goed), maar van binnen maakte ik een vreugdesprongetje, want jéééééj wát is ie mooi! Wát is ie lang! Wát staat die kleur mij!

Het draagcomfort heeft IEZ hoog in het vaandel staan en, weet ik inmiddels uit ervaring, dát heeft IEZ! Het zit geweldig, máár je loopt er absoluut niet bij als een hobbezak. Nee man, verre van dat, we kunnen heerlijk ‘shinen’ in de jurkjes van IEZ! Maar ook in de andere kledingstukken; rokjes, shirtjes, leggings, vesten, jasjes, broeken… Als voorbeeld geef ik even dit spijkerjurkje die ik al een paar jaar heb. Een spijkerjurkje zie ik je al denken… dát zit toch niet lekker? Nou, IEZ heeft er iets op bedacht, want dit materiaal is fantastisch en hij kleed ook nog eens heel mooi af.

Even terug naar de polojurk. Ik vind de print echt prachtig en het model, in al zijn eenvoud, maakt mij helemaal blij. Ik draag de jurk in maat xl met mijn confectiemaat 44 en lengte 1.81. Op dit moment kun je hem heerlijk dragen met slippers, sneakers of een leuk schoentje. Maar als het herfst gaat worden zijn er tal van mogelijkheden om deze jurk te blijven dragen; panty, legging, vestje of een spijkerjasje… Super leuk te combineren!

Op de eerste foto draag ik een oranje apollo panty. Op de tweede foto een vestje en legging van Blutsgeschwister. De derde en vierde foto is de jurk leuk gecombineerd met een vestje van King Louie en een legging van Blutsgeschwister. En de vijfde foto draag ik het jurkje met een spijkerjasje van ltb en een legging van Blutsgeschwister.

Heb je zoiets van, ik vind die print wel heel erg leuk, maar de jurk is niet mijn model, dan zijn er ook nog andere opties. Zo zijn er 2 verschillende shirtjes, een legging en een tunic met deze print.

Óf denk je, ik vind het model geweldig, maar de print is niet mijn ding, dán zijn er nog 2 andere prints waar je uit kunt kiezen; Multi Flowers en Green Flowers. Voor iedereen wel wat wils dus.

Bij Hippest-Fashion is deze jurk nog in alle maten verkrijgbaar. Op de site van IEZ is deze jurk al bijna in alle maten uitverkocht. In de andere printen zijn er slechts enkele maten beschikbaar. Vinden jullie het ook geen leukje 😊.

Veel liefs van Joyce

7 Comments

  1. Wat een super leuk printje zeg en wat heerlijk dat het model zo lang valt! Ik ken het merk zelf nog niet, maar heb er al wel regelmatig bij gekeken 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik vind ‘m ook geweldig maar door jouw combinatie foto’s ben ik helemaal verrast: wist niet dat je hem zo vet kon combineren!! En het klopt: de stof is zo fijn zacht, love it😍

    Leuke blog Joyce👍🏻👍🏻

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s