Hippest-Fashion uitje

Hippest-Fashion en ik… een bijzonder verhaal! Heel bijzonder! Want Daniëlle, het gezicht achter Hippest-Fashion heeft mij de kans gegeven om te bloggen voor Hippest-Fashion! En zo heb ik een nieuwe passie gevonden dankzij Hippest-Fashion ❤. Ik heb toen ook maar gelijk de stap genomen om een ‘eigen’ blog te gaan beginnen en dat is dus ‘The color of Joy’ geworden 😊.

Begin dit jaar ben ik voor het eerst bij Hippest-Fashion geweest. Hippest-Fashion is in de eerste plaats een webshop, gevestigd in Alphen aan de Rijn. Maar Hippest-Fashion organiseert ook open dagen. Een aantal keer in het jaar kun je bij Hippest-Fashion langs gaan om uitvoerig de collectie te bekijken en te passen. Je krijgt dan ook nog eens 10% korting op je aankoop! Via de Facebookpagina van Hippest-Fashion blijf je op de hoogte van alle activiteiten die er zijn óf meld je aan voor de nieuwsbrief!

Wil je een keer langskomen met een aantal vriendinnen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice om een afspraak te maken buiten de open dagen om.

Ik vroeg aan Daniëlle hoe Hippest-Fashion is ontstaan, ze verteld hierover het volgende: “Hippest-Fashion is ruim 3 jaar geleden in onze “handen”gekomen. De voormalige webshop hippest.nl ging failliet. Wij kenden deze webshop omdat het een van onze grootste klanten was destijds van Blutsgeschwister. En omdat online verkopen de toekomst is, zagen wij hier onze kans schoon.”

Nu moet je weten dat Hippest-Fashion onder dezelfde eigenaar valt als o.a Blutsgeschwister. Larry Verschuur is de eigenaar van Hippest-Fashion, maar is vooral op de achtergrond. De inkoop, klantenservice, verzendingen, social media, nieuwsbrieven, en ga zo maar door worden door Daniëlle gedaan. Daniëlle vertelt: “Voordat we Hippest-Fashion in handen hadden, deed ik de verkoop van Blutsgeschwister in Nederland en daarvoor de administratie van de groothandel van de merken die wij in Nederland verkochten. Voordat ik überhaupt mijn werk carrière begon, heb de textiel opleiding in Doorn gedaan, TMO. Ben via Reebok, naar een inkoopfunctie bij een groothandel waarvoor ik ook naar Azië moest, hier gekomen en wat nu al 10 jaar heel goed bevalt“.

Afgelopen zaterdag ben ik naar de open dag geweest. Op het industrieterrein is het pand te vinden. Van de buitenkant is het dus niet dat je zegt van ‘goh’, vandaar dat ik het idee had om dan maar met de auto te beginnen, want die is zéker wel ‘goh-waardig’ 😀.

Daniëlle draagt een rokje en shirt van 4funkyflavours en de jumpsuit die ik draag is van Blutsgeschwister.

Als je de trap oploopt kom je in een ruimte met een aantal aangrenzende ruimtes. Kantoorruimtes en uiteraard dé ruimte waar de gehele collectie te zien in van Hippest-Fashion. Je ziet gelijk dat deze ruimte anders is, want ‘BOEM’ daar komen de kleuren en prints je tegemoet. Ik word hier zó blij van; te gekke jurkjes, rokjes, vestjes, jassen en shirts 😍. De merken die Hippest-Fashion verkoopt zijn Blutsgeschwister, le Pep, King Louie, Lien & Giel , Zilch, Margot, Tante Betsy, IEZ, halsoverkop, Tranquillo, 4funkyflavours, Bakery Ladies, Mooi Vrolijk en voor het komende seizoen is Smashed Lemon ingekocht!

Naast kleding heeft Hippest-Fashion ook wat accessoires van oa Urban Hippies en Sticks and Stones en schoenen van Gosch in het assortiment. Mocht jij nou nog een leuke toevoeging hebben voor de collectie voor Hippest-Fashion, dan hoort Daniëlle het graag!

Ik was zelf wel benieuwd wat Daniëlle nou allemaal voor werkzaamheden heeft. “Ik begin met het verwerken van de klantenservice, en daarna de pakketten. Ongelezen mailtjes beantwoorden , retouren afhandelen. Dan probeer ik ergens tussendoor een post voor social media te plaatsen en de administratie verder af te handelen, als bijvoorbeeld inkooporders verwerken, nieuwsbrieven maken, in overleg met de webbouwers en met de online marketeers blijven etc.” zo vertelt Daniëlle.

Wat mij aanspreek in mijn werk is dat het heel erg veelzijdig is, omdat ik me nog met alle facetten van de webshop bezighoud, maar ook backoffice van Blutsgeschwister erbij doe.”

Tijdens de open dag heb ik heerlijk rondgekeken. Hoe zien de stoffen en de kleuren er nou in het echt uit, hoe voelt het materiaal. Ik heb natuurlijk nog wat dingen gepast én gekocht. Die aankopen laat ik graag zien in een andere blog.

Daniëlle heeft nog een leuk nieuwtje voor ons: “Wij zijn per 1 juni de gelukkige eigenaars van Dressesonly.nl, en het merk SRNDPTY met de webshops. Heel druk en heel spannend, maar daardoor zien we ook kans om ons assortiment straks te verbreden naar o.a. ook wat rustigere merken, die wel aanvullend werken.

Dus hou de Facebookpagina van Hippest-Fashion goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Daniëlle en Lary, het was super om jullie weer gezien te hebben! Bedankt voor de leuke en gezellige dag!

Veel liefs van Joyce

14 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s