Daisies van Tante Betsy

Eindelijk… Eindelijk kan ik jullie deze super set van Tante Betsy laten zien! De derde collectie is allang uit, maar ik heb even op mijn kledingstukken moeten wachten 😊.

Bij de preview foto’s zag ik deze set en ik dacht, dít is voor mij gemaakt! Bij de tweede levering zat er ook al speciaal een jurkje voor mij bij; Dress Joyce du Deer (oké, ik weet heus wel dat Joyce eigenlijk een andere Joyce is dan ik, maar voor mij voelde het als een soort van ‘bestemd’. En nou ja… nú dus weer!

Hoe wéét Tante dat tóch?! Ik draag zo graag een rokje met een top in dezelfde print, zodat het net een jurkje is. Ik vind dat gewoon beter bij mijn figuur en bij mijn lange benen passen. Het is nog niet heel vaak voorgekomen dat er een rok en top in dezelfde print was (of het was nét niet een goeie match voor mij door het model, de stof en de kleur), maar jippie!!! Hier is ie dan; de perfecte kleur, geweldige print en de goeie modellen!!! *springt een gat in de lucht*.

Moest ik alleen nog wat geduld hebben, want ik wilde eerst graag in een stenenwinkel passen. De stenenwinkel dichtbij mij in de buurt is SoMuch Fashion. Met shirts wisselt mijn maat namelijk, soms een l, soms een xl. Ergens passen vind ik dan ideaal.

SoMuch Fashion is een te gekke winkel in Heerenveen waar Binnie de eigenaresse van is. Uiteraard ga ik hier ook nog op uitje en zal de nieuwe locatie dan uitgebreid laten zien! Want SoMuch is deze maand verhuisd. SoMuch heeft niet alleen een stenenwinkel, maar ook een webshop. Binnie is zo lief geweest om het shirt voor me te bestellen, want hij was niet in de winkel.

Mijn geduld werd beloond, want ik ben super blij met mijn nieuwe set!

Inderdaad, klopte mijn gevoel, ik heb het shirt in maat l nodig en de rok maat xl. Zoals je kunt zien, zijn de mouwen van het shirtje kort in plaats van driekwart. En valt het rokje wat langer. Ik ben 1.81.

Wat mij zo aanspreekt aan deze set is de kleur en de print. Er zijn ook 2 jurkjes met deze print en ze zijn er ook nog in 2 andere kleuren, namelijk zwart en blauw. Ik heb de jurkjes ook gepast. Ook erg gaaf, maar ik voelde me het fijnst in de rok/top combi.

Bij de Dress Frieda Daisy is het model een a-lijn en het heeft een ceintuur. Dress Summer Cross Daisy is een meer aansluitend model. Ik vind het zo leuk dat er verschillende opties zijn en dus ook aan elk figuur is gedacht.

Het rokje zit echt super fijn en heeft 2 zakjes. Het zijn niet van die nep zakjes zeg maar, je kunt er écht wat in stoppen 😉.

Het shirt draagt ook ontzettend fijn en heeft een ronde hals met knoopjes. Je kunt het shirt in de rok dragen, maar ook erover. Net wat jezelf fijn vindt.

Uiteraard heb ik ook weer even in mijn kast gekeken of ik nog andere combi’s heb, want het is ook erg leuk om de kledingstukken apart van elkaar te dragen.

Combi’s met Tante Betsy rokje Retro Skirt Cross Green, Rok van Blutsgeschwister en een rokje van Wow to go!

Wat ook zo fijn is, is dat ik deze set ook in de winter door kan dragen. Een effen legging of met een print. Een vestje of een spijkerjasje. Genoeg mogelijkheden!

Rokje in combinatie met shirtjes van Blutsgeschwister en Gusto

En vooruit nog 2 verrassende combi’s 😊. Uiteraard kun je ook effen shirtjes en rokjes dragen, maar ik wil jullie juist even nét iets anders laten zien.

Dit zijn shirtjes van Blutsgeschwister

Ik ben dus helemaal blij! Ben jij meer een jurkjes type of mag je ook graag rokjes dragen?

Veel liefs van Joyce

26 Comments

 1. Deze set staat je super! Ik draag beiden graag, maar vind het leuke van rokjes en shirts dat je er zo lekker mee kunt mixen en matchen 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Staat jou weer kei gaaf. Ik ben zelf meer een jurkjes type maar zo leuk te zien hoe jij alles mixt en matched.
  Groetjes en liefs Aimee xx

  Geliked door 1 persoon

 3. Staat je super deze set en wat een gave foto! Je Clumpy’s passen er ook super bij.
  Ik dacht ook eerst toen ik foto’s van deze zag dat het een jurk was.
  Ik ben zelf echt een jurkjesmens geworden, droeg vroeger wel vaker rokjes, maar heb ontdekt dat Tante Betsy jurkjes mijn weelderig figuur het beste benadrukken.
  Geniet van je mooie set en straks ook van al die leuke combinaties.
  Binnie van SoMuch is een lieverd en ik heb foto’s van de nieuwe winkel gezien en hij is gaaf! Hoop er zeker weer eens een bezoekje aan te brengen. Knuff!

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je lieve Susan! Wat fijn hè dat we dan de keus hebben. Ik vind jurkjes óók zo leuk, maar meer een uitdaging voor mij. Dus dit is de perfecte oplossing! SoMuch is écht super geworden! 😘

   Like

 4. Mooie set en geweldige combi’s! Helaas ben ik echt meer een jurkenvrouw: ik heb zat rokjes en shirtjes maar voel mij toch het meest senang in een jurk😉

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat leuk, zeg! Ik had ook niet gezien dat het een shirt met rokje was. Nooit bij stil gestaan, maar ik snap dat dat met jouw lengte handig is. Ik vind het handige aan een jurkje dat je juist niet veel hoeft te combineren, want ik heb daar totaal geen talent voor. Maar ik zie dat jij weer geweldige combi’s hebt bedacht!

  Geliked door 1 persoon

 6. Haha, ook ik dacht dat je een jurkje aan had. Maar wat een super combi’s heb je gemaakt met dit shirtje en rokje. En wat een toffe foto’s.
  Liefs Esther

  Geliked door 1 persoon

  1. Dank je Baukje! Wel grappig, want met mijn buikje vind ik het juist wel fijn om rokjes te dragen 😊 zo zie je maar weer dat geen figuur hetzelfde is en waar we ons prettig bij voelen

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s